Szerbia +elpicsázták az oroszokat az enszben
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerbia +elpicsázták az oroszokat az enszben
.Egy hét óta kis optimizmus engedtessék már meg. Eskü' tiszta ideg vagyok mióta ez a szar van. :/
Dehogyis az embereknek csak az OFből van joga kilépni, meg a Szerbektől, persze még Moról is lenne. Minden más esetben ilyen apróságok, mint pogromok, rendőri terror ilyesmik, nem indok a kivállásra.Katalónia nak , székely földnek is vannak jogai?
Tényleg elkezdtek építeni? Nem tudtam, ez nekem új. Csak másoltam a hírt.persze, top NATO bázis lesz most majd ezután
ha ez igaz, akkor az álmoskönyv és a kremlinológia szerint ez nem hat jól kadirov pozíciójára.meghaltak, most már tutira.
Mint aktív egyenruhás....Geopolitikai, érzelmi, magán vagy katonai szempontból? (Nem akarok kapni a fejemre)
Ez a konfliktust sokkal nagyobb hatassal lesz európára mint gondoljuk
Azért az nem baj. Kertesben lakom. Esélyem se lenne ha fedezékbe akarnék jutni..
.
Ne tudd meg, a svédek mit csinálnak. Az ismerőseim jódtablettákat vesznek, tartós élelmiszert halmoznak fel, és óvóhelyeket takaritanak. Óriási szovjet pánik volt itt régen, minden középület, kórház, bármi, és minden régebbi társasház alatt óvóhely van. Az utóbbi időben ezek raktár, biciklitároló és hasonlók voltak, de most azon agyalnak, gázszűrőket hogy kéne újra felszerelni, ahol még maradt. .)
Teneked mi az erősséged? A hadászat vagy a harcászat? A te unszimpátiád nem torzítja a dolgokat! Próbálj már egy kicsit tárgyilagosabb lenni.Az, hogy esetleg szolgáltál valahol, az nem jelenti azt, hogy stratéga is vagy... Tudnod kell, hogy a hadászat és harcászat két külön térszint. Márpedig neked az előbbi nem az erősséged, már ne is haragudj meg. Ezen kívül az erős orosz szimpátiád is torzítja a dolgokat.
nem lenne éppen kár érteha ez igaz, akkor az álmoskönyv és a kremlinológia szerint ez nem hat jól kadirov pozíciójára.
nagyfater csecsenföldön volt hadifogoly. mindig azt mesélte, hogy a ruszkik a hadifoglyokat küldték be sz erdőbe fáért, mert őket nem bántották a csecsen partizánok. viszont ha orosz katona ment be az erdőbe, az nem jött ki többet.Kedves Littlejohn! Írtam itt valakinek, hogy szinte minden magyar család megszenvedte a 20 századot. Az én apukámat munkaszolgálatosként vitték a frontra. A Donnál, amikor összeomlott a front, átszöktek, már akik élve maradtak, az oroszokhoz. Hátul lőtték a németek, elől az oroszok. Néhányan mégis élve maradtak. Többször nevetve mesélte, hogy a kórházban az orosz orvosnő azt mondta a személyzetnek, hogy vigyázzanak rá, mert mindjárt meghal. 103 évig élt. Anyukám lánytestvére Budapest ostromakor halt meg, soha nem tudruk meg, mi lett vele. Szerintem, itt mindenkitől sorjázhatnának a hasonló történetek.
Én kérdeznélek, hogy az eddigi "elemzéseim" hatalmas hülyeségek voltak aktív katonaként?Mint aktív egyenruhás....
A saját tapasztalataid, tanulmányaid, tudásod alapján....
Kevesen szakmáznak ebben a topikban, kell egy játszópajtás akivel tematikusan, tudás-tapaszatalat alapon lehet véleményt ütköztetni.
Szóval ne fogd vissza magad
Antipátia lesz az a szó. Unszimpátia nem létező.Teneked mi az erősséged? A hadászat vagy a harcászat? A te unszimpátiád nem torzítja a dolgokat! Próbálj már egy kicsit tárgyilagosabb lenni.
Tehat a Munkacsot megszallo dandar is be lett dobva a husdaraloba mar.
Lada elárulok egy titkot, az oroszok már Moszkva védelmére készülnek, de valójában már Vlagyivosztok körül építik ki a védelmi rendszert.Úgy veszem észre a napokban küldött nyugati fegyverek célba értek és dolgoznak. Miért nem állították meg az oroszok?
Ez azért várható volt.Tehat a Munkacsot megszallo dandar is be lett dobva a husdaraloba mar.
Kozben jonnek a hirek kulfoldi onkentesekrol, specopforce nyuggerek, hollandok, horvatok, idegenlegio... Magyaran fogy az ukran baka.
Hol és hogyan?Úgy veszem észre a napokban küldött nyugati fegyverek célba értek és dolgoznak. Miért nem állították meg az oroszok?