Nem. Azon lepődtem meg, hogy a II. VH-ban. voltak Csecsenföldön anti-kommunista partizánok.itt a narratíva a kérdés? mert az szubjektív, nyilván a birodalomban máshogy hívták őket. de effektíve azok voltak, igen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem. Azon lepődtem meg, hogy a II. VH-ban. voltak Csecsenföldön anti-kommunista partizánok.itt a narratíva a kérdés? mert az szubjektív, nyilván a birodalomban máshogy hívták őket. de effektíve azok voltak, igen.
Mért ne tudná?
Pont az elöző hszemben írtam, hogy az ipart nem kímélik hanem lerombolják. Innen nagyon nehéz lesz Ukrajnát felállítani... bárkinek.
Továbbra is napi 2-3 török A400 landol Rzeszowban, és szerintem nem pisztáciát visznek a lengyeleknek. Onnan az ukrán határ 80-90km kb.
Egyébként Konstancába is sok gép megy (pl. Ruszlánok is, épp most is landolt egy, UR-82007), szóval Odessza irányából is dől az erősítés Ukrajnába.
a dakos romany ciganyok nagyon ertenek a mercizeshezÁtfutottam gyorsan a DefenceRomania cikkeit is. Ami lejött nekem, hogy nagyon aktívan foglalkozik a tengeri hajóutak biztonságát érintő hírekkel. Nem lepne meg, ha a hadvezetés óriási nyomás alá helyezné nem csak a szárazföldi erők fejlesztését, de a haditengerészetnek is új hadihajókat kérnének. (Nem kell elmondani, hogy az angoloktól kaptak fegyverektől leszerelt fregattokat, de ennél komolyabb flottát.) És tippre az amcsik is nyomni fogják, hogy törökök mellett ők is fejlesszenek.
A másik, hogy feltűnően irányt váltottak és a francia politika felé fordulnak. Nyilván marad az amcsihoz dörgölőzés, de én érzek a címek hangulatán egy latin testvérek egyesüljünk szagot.
Amik viszont engem érdekeltek, gyorsan bedobálom ide cikkeket:
Operație de desant rusesc aeropurtat pentru capturarea centralei nucleare din regiunea Nikolaev
În această dimineață, în jurul orei 10.00, șeful administrației regionale de stat Nikolaev, Vitaliy Kim, a anunțat pe canalul de telegram că patru elicoptere au aterizat la 10 km nord-vest de orașul Nikolaev, în zona localității Balovnoe.www.defenseromania.ro
Természetesen beszámolnak az Odessza felé nyomuló front részről.
UPDATE // Ziua în care s-au prăbușit un MiG-21 LanceR și un IAR-330 Puma. Pilotul avionului a murit și el
O aeronavă MiG 21 LanceR din dotarea Bazei 86 Aeriene a dispărut de pe radar.www.defenseromania.ro
Aggódnak amiatt, hogy eltűnt az egyik MIG-21-esük és a keresésére indult Puma katonai helikopterük. Nagyon szűkszavúra sikerült a cikk. Nem akarok feleslegesen spekulálni.
a 19. század elejétől fogva írtották őket a ruszkik. meg az erdőket is. jól bírták, igen.Nem. Azon lepődtem meg, hogy a II. VH-ban. voltak Csecsenföldön anti-kommunista partizánok.
Szerb is harcol a szakik oldalán? Ki ő?Zegi a szerb meg veluk lehet?
Nem. Azon lepődtem meg, hogy a II. VH-ban. voltak Csecsenföldön anti-kommunista partizánok.
Csak nem Tiszántúlra fáj a foguk?Azért messze nem szír állapotok uralkodnak ott.
A Ruszlánok franciákat visznek Romániát megerősíteni.
Ez az egyetlen hatso, amit ismerek.akkor a hatso tuzhelyhez? mar eleg forro a hangulat koztetek
Azt tudom. Meg az ukrán ellenállásról is hallottam(Na az volt a kemény). Sőt, mintha Moldáviában is lett volna.Balti államokban is az 50-es évek közepéig voltak, erdei fiúk vagy mi volt a nevük.
Demilitarizalas. Putyin ezt mondta. Mindketto katonai letesitmeny. Az ukranoktol meg a bugylibicskat is el fogjak venni.Irtózatos a pusztítás amit csinálnak és rendszeresen nem is értem mért.
Nem a legjobb plda de ott a Yuzhmash. Az még Oroszoknak is érték. Erre szétbombázzák. Miért?
De ott van a tegnapi? brutál robbanás ahol Ukrajna és europa egyik legnagyobb vegyipari (aszem műtránya?) üzeme robban fel. Miért?
...
Ha Ukrajna megszállása a cél márpedig mi más baromi nem jó buli, hogy az amúgy müködő, versenyképes ipart lerombolod.
Sajnálom őket! Látszik, hogy egyszerű többnyire fiatal férfiak, fiúk.mintha, az első napok hasonló felvételeit követően, kissé megváltozott volna a kérdező hangneme ....
szerintem fokak, akik kis wagner vadaszaton vannakAmerikaiak Kievben Forward Observation Group, állítolag egykori spec. alakulat
Raoul Duke (@raoulduke_69) • Instagram photos and videos
106K Followers, 706 Following, 67 Posts - See Instagram photos and videos from Raoul Duke (@raoulduke_69)www.instagram.com
erdei testvérekBalti államokban is az 50-es évek közepéig voltak, erdei fiúk vagy mi volt a nevük.
mmmmm, finom a hatsoEz az egyetlen hatso, amit ismerek.
Hozzáértőktől kérdezem, ez megfelel-e a genfi egyezménynek? Én úgy tudom, hogy aki megadja magát, az hadifogolynak számít, nem lehet lelőni. Lehet, hogy tévedek.Nem lesz több elfogott orosz tüzér - MTR
2022. MÁRCIUS 2., SZERDA, 22:08
Az Ukrán Fegyveres Erők Különleges Műveleti Erők parancsnoksága arra figyelmeztetett, hogy az orosz tüzérek közzül többé nem ejtenek foglyokat a városok lakott területeinek lövése után.
Forrás: Ukrajna Fegyveres Erőinek Különleges Műveleti Erők Parancsnoksága
"Az Ukrán Különleges Műveleti Erők Testvérisége üdvözletét küldi az orosz tüzéreknek! Gratulálunk nektek: miután brutálisan lőttétek békés városainkat, rokonainkat, gyermekeinket, szeretteinket - ti, férgek lettetek az első számú célpontunk. (...)
Mostantól kezdve nem lesz több elfogott orosz tüzér. Nincs kegyelem, nincs "kérem, ne öljön meg, megadom magam". Minden egységet, legyen az parancsnok, vezető, tüzér, töltő, lemészároljuk, mint a disznókat.
Részletek: Az SDF közölte, hogy információkat gyűjt azokról, akik lakóépületeket, óvodákat, iskolákat és kórházakat lőttek: "Már vannak információink rólatok. Ha pedig nincs információnk , akkor annak megszerzése csak percek kérdése".
Никаких пленных русских артиллеристов больше не будет – ССО
Командование Сил специальных операций ВСУ предупредило, что после обстрелов жилых кварталов городов российских артиллеристов больше не будут брать в плен.www.pravda.com.ua
Szerintem, ott volt ahol reményt éreztek.Azt tudom. Meg az ukrán ellenállásról is hallottam(Na az volt a kemény). Sőt, mintha Moldáviában is lett volna.
Te már csak tudod, te vagy a htka haditudósítója Kijevből.fakenyuz, kb. forditva az igaz.
Ki irta alá?Hozzáértőktől kérdezem, ez megfelel-e a genfi egyezménynek? Én úgy tudom, hogy aki megadja magát, az hadifogolynak számít, nem lehet lelőni. Lehet, hogy tévedek.