Ezt miből következtetted?szóval, akkor azok, akik Putyint éltetik, fenyegetik a magyarokat? nahát. akkor ők most a hivatalos agitprop szerint kik?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt miből következtetted?szóval, akkor azok, akik Putyint éltetik, fenyegetik a magyarokat? nahát. akkor ők most a hivatalos agitprop szerint kik?
Azok vörösiszap tározók?Délen már Mykolaevnél az oroszok az ukrán helyfenntartó szerint 123. brigádot küldték ellenük, ha eltudnák foglalni és megindulnak északra az egész keleti frontot csapdázhatnák
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
szerintem a legjobb az a VDV-s, akik robbanás után fentakadt a BMD-4-esen18+ Hostomel harcok után SOF és VDV kozt:
+
nem én írtam, hogy Putyintól várják a kormány lemondatásátEzt miből következtetted?
Én meg azt olvastam, hogy az ukránok vetették be a 123. brigádot és verték ki az oroszokat.Délen már Mykolaevnél az oroszok az ukrán helyfenntartó szerint 123. brigádot küldték ellenük, ha eltudnák foglalni és megindulnak északra az egész keleti frontot csapdázhatnák
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
Hát én nem akartam elmenni szavazni de a Pesti srácok meggyőztek hogy szavazzák az ellenzékre. Köszönöm jurgen.Oroszország eltörlése - PestiSrácok
A felháborodott Nyugat el akarja törölni Oroszországot, az orosz kultúrát és persze az orosz birodalom minden nyomát is. Mondjuk az oroszok ezt eddig is így érezték, nagyon nem fogja újdonságként érni és megviselni őket. Azt mondják, minden háború első halottja az igazság, habár pontosabb lenne...pestisracok.hu
Oh bmg. Ugye ez a topik Ukrajnáról szól.!?nem én írtam, hogy Putyintól várják a kormány lemondatását
A DPR orosz erői tüzérséggel lövik Ukrajnát
Halott orosz katonákon mi “röhögni” való van ?! Ooorky?18+ Hostomel harcok után SOF és VDV kozt:
+
Ilyenek Magyarországon is vannak, nyilván ettől még Magyarország nem lesz náci állam. Az usá-ban van náci párt is, de mégse gondolja senki nácinak Amerikát. Azt is mondhatnánk Breivikre hivatkozva, hogy Norvégiában irtják a balosokat.Így van, már ritkábban zikkajloznak a 8 évesek, mint akkor:
azov children - Google-keresés
www.google.com
Megfojt, pontos j. A folyik, folyó, folyás, folytonosság, az ly, a fojtás egy egészen más típusú esemény, más külalakú szóval.Nem, semmi ilyesmi nem történt...
Az odesszai oroszok megfolytották magukat, halálra erőszakolták magukat, aztán magukra gyújtották az épületet, majd tömegtüntetéseket tartottak az orosz nyelv betiltásáért...
végre, valaki kimondta: tényleg Oroszország eltörlése a cél. és ő reagál, aztán a világ más része is, reakció-ellenreakció.Oroszország eltörlése - PestiSrácok
A felháborodott Nyugat el akarja törölni Oroszországot, az orosz kultúrát és persze az orosz birodalom minden nyomát is. Mondjuk az oroszok ezt eddig is így érezték, nagyon nem fogja újdonságként érni és megviselni őket. Azt mondják, minden háború első halottja az igazság, habár pontosabb lenne...pestisracok.hu
Nincs mese a tények azt mutatják a szlávoknál menők a zsidók. Vlodomir Boriszovics Hrjoszman( volt ukrán miniszterelnök),Jacunyek(szintén volt ukrán miniszterelnök), Porosenko( volt ukrán elnök), aztán itt van ez a jómadár Zelenszkij, Igor Kolomojszkij oligarcha etc..@SirHiggins , Kaszparov is zsidó.
Most olvasom a ceges E mailt, a ceg segit, karitasz, voroskereszt, penzadomany a voroskeresztnek, szalloda berles, aki teheti fogadjon be ukran kollegat.Konténertábort kellene építenünk a Nyírségben, átengedni őket de csak oda, és bent tartani amíg a balhé tart. "menekültügyi vizsgálati eljárás" címszóval.
Köszi.végre, valaki kimondta: tényleg Oroszország eltörlése a cél. és ő reagál, aztán a világ más része is, reakció-ellenreakció.
de a hungarofilség nem egyenlő azzal, hogy Oroszországot áldozatnak állítjuk be. Oroszország agresszor.
mindig is az volt, mindig is az lesz.
Nincs rajta nevetnivaló, ez a háború, de szerintem ez nem mind orosz volt.Halott orosz katonákon mi “röhögni” való van ?! Ooorky?
Nem kell válaszolni…