Az nekem most nagyon hiányzik. Covid miatti székrekedésem van.Tusk(ó) is úgy hiányzik nekünk mint egy falat szar
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az nekem most nagyon hiányzik. Covid miatti székrekedésem van.Tusk(ó) is úgy hiányzik nekünk mint egy falat szar
Bulgakov Ukrajnában be van tiltva. Nem véletlenül. Kísértetiesen hasonlít a mai helyzetre A Turbin család napjai.Respekt a hozzászólásodért. Én most csak ezt a fórumot, meg Arany Jánost és főleg Adyt olvasok. A Halottak élén Adyjának látomásos képei a "nagy háborúról" ebben a helyzetben semmit nem veszítettek aktualitásukból. De egy Bulgakovot, Dosztojevszkijt, Tolsztojt, Csajkovszkijt kidobni, a nyugati korlátoltság netovábbja. Paraolimpikonokat eltiltani nem keleti, inkább nyugati barbárság. Bulgakov A Mester és Margarita című regényében azt mondja: "Adassék mindenkinek a hite szerint!" (Remélem pontosan idézem.) Én is ezt kívánom!
Ezek zsakmanyolt pick upok az fix.Máshol is felmerült, de arra jutottak, hogy ukrán oldalról folyamatosan az volt a hír, hogy visszaverték a támadást, aztán hirtelen visszafoglalták azt ami el se esett...
Egy gyenge minőségű felvétel szerint a csecsenek egy része Toyota "technical"-okkal járőrözik a hátországban.
Egyszerű műveleti váltás lesznek. Talán nem is azonnal, hanem majd egy hullámmal később. A most frontharcosokat kivonják pihenni, a helyükre megy a váltás ezek meg elkezdenek felkészülni.kifogytak az emberből? :d
Mondjuk sok jót nem jelent -kivéve azoknak, akik lelkesen tapsolnak nekik, miközben két hét alatt visszatértünk a HH legszarabb időszakaihoz :/
Nyolc éve háború van. Ukrán szempontból érthető hogy mindent bevetnek. Nem azt állítom hogy nincsenek ukrán nácik, még csak azt sem hogy nem követtek el bűnöket, hanem azt hogy nem ez a dolgok mozgató rugója. Főleg az egész ukrán társadalom ami ellen Putyin gyakorlatilag a háborúját indította végképp nem náci, nem választottak volna meg egy nyíltan zsidó orosz anyanyelvű elnököt.
btw tényleg ajánlom meghallgatásra a válaszonline-os podcastot.Egyszerű műveleti váltás lesznek. Talán nem is azonnal, hanem majd egy hullámmal később. A most frontharcosokat kivonják pihenni, a helyükre megy a váltás ezek meg elkezdenek felkészülni.
Ez 4 nappal korábbi felvétel. Én sajna nem tudom megnézni: https://vk.com/video-123538639_456276444Máshol is felmerült, de arra jutottak, hogy ukrán oldalról folyamatosan az volt a hír, hogy visszaverték a támadást, aztán hirtelen visszafoglalták azt ami el se esett...
Egy gyenge minőségű felvétel szerint a csecsenek egy része Toyota "technical"-okkal járőrözik a hátországban.
Ismét jelezném, hátha érdekel valakit, hogy az ukik 24 órája támadják Kijev észak-nyugati felén lévő orosz csapatokat.
Elvileg itt a konvoj is. Szerintem itt komolyan elkalapálják most őket és ez a Beloruszok bevonását fogja okozni.
Délen elvileg orosz egységek katlanba is kerültek.
Az a szep hogy ezt a Pervij 1 orosz csatornat a mediaszabadsag es a hiteles tajekoztatas jegyeben nem szabad latni a fejlett nyugaton.Ez a csaj se a Trútykó!