aztan az mar atomhaboru lenne.én feladnám Ukrajnát Putyin helyében, mondanám hogy jól van tartsátok meg, kivonnám csapataim aztán egy atomtöltetet csak azért is eldurrantanék Kijev felett, -sajnos én ilyen bosszúálló típus vagyok-
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
aztan az mar atomhaboru lenne.én feladnám Ukrajnát Putyin helyében, mondanám hogy jól van tartsátok meg, kivonnám csapataim aztán egy atomtöltetet csak azért is eldurrantanék Kijev felett, -sajnos én ilyen bosszúálló típus vagyok-
Hékás Kijev felett én őrködöm. A szárnyammal kibillenteném a rakétát, hogy visszaforduljon Moszkva feléén feladnám Ukrajnát Putyin helyében, mondanám hogy jól van tartsátok meg, kivonnám csapataim aztán egy atomtöltetet csak azért is eldurrantanék Kijev felett, -sajnos én ilyen bosszúálló típus vagyok-
A Leopard 1 skin már meg van.Off. Végre nyugodtabban csinálhatom este a Battle Passot meló után a Wot-ban, mert nem kell annyit olvasnom
Julipókot visszasírom anno. Ahhoz képest ami itt megy, ő egy objektív, normális gondolkozású ember volt.
Nagyon kellemesen csalódok az orosz oldalt támogatókban. Nagyrészt vállalható, logikus, lenyomozható tényeket, hozzászólásokat közölnek. Engem viszont nagyon elkeserít, hogy a másik oldal aki minket 2 bites fizetett agitátoroknak hív, teljesen megőrült. Az Ukrán fórum már nem hasonlít arra amire kellene, hanem véreszszájú, fogyatékosok tombolására. Természetesen elnézést kérek a kivételektől. Nyilván többen vannak! Az a gyűlölet ami áthatja a fórumot jobban az ő részükről, az a kárörvendés emberek halálán, az a dezinformáció számomra már visszataszító, és vérlázító.
Persze jön rá a válasz majd, "Ha nem tetszik takarodj innen ruszkibérenc kutya" (vagy hasonló)
Ez a fórum oldal már nem az aminek annak idején megszerettem. Nagyon csodálkoztam eleinte, hogy a régi nagy "öregek" hova lettek szinte mind egy szálig. Boki, Dudi, és sorolhatnám még már alig írnak, pedig szeretem a tárgyilagosságukat, a tudásukat, és ha tévednek, javítanak. Gondolom nekik is szomorú, és idegileg fárasztó a fent említett kommenteket olvasni és megemészteni.
Kedves Mack. Ne haragudj az Offos kirohanásomért. Nyilván egy ignore-al meg tudom oldani a dolgot, csak szerettem volna a másik oldal kommentjeit is olvasni. Több infó több tudás alapon.
nem feltétlenaztan az mar atomhaboru lenne.
Elmondhatjuk, hogy az orosz foglyok nagy részét megverik az ukrán hősök. Tudom, mindjárt jön hogy bombáztak bazze, meg ilyen a háború (de csak ha oroszok ellen folyik...). Ők hadifoglyok, szabályok lennének, de IQ nincs ehhez. Primitív kompenzálás kiszolgáltatott emberekkel.
Ez a lényeg.Ha ez igaz, akkor azt mondom, hogy az orosz a kisebbik rossz.
Nagyon remélem, hogy ez soha nem fog bekövetkezni. Ne haragudj, de Te nem vagy teljesen normális.én feladnám Ukrajnát Putyin helyében, mondanám hogy jól van tartsátok meg, kivonnám csapataim aztán egy atomtöltetet csak azért is eldurrantanék Kijev felett, -sajnos én ilyen bosszúálló típus vagyok-
Ne már...2 napja megy! bele se kezdtem...3-kor kelek, hogy végig olvassam az éjszakát...fél 6-ra meló este 7-re haza, 8-kor meg már alszok... Na ma nem.... 2 üveg rozé, pár hubi, és lövök egy csatánkénti 200 Átlagot gyorsanA Leopard 1 skin már meg van.
Lassan orosz légierő nem lesz...Röviden: Vagy Kijev elgondolkodik egy percre vagy nem lesz Ukrajna....
Úgy látom ezeknél is kifogyott az üzemanyag.
Régóta tudjuk...Akkor a magyar légierő kurva nagy bajban van, mert nekem az összes pilóta ismerősöm vékony sportos…
Ez alapján tényleg érdekes dolgok fognak még a felszínre jönni."Maradj a kocsiban! ...Tesó, tesó..élsz?...A k.rva életbe..Srácok..srácok?...Szveta, add az elsősegély (készletet). Hátul van...A k.rva életbe...Ide...Mi van?...(nő: Gyere ide!)...A szájba k.rt..(nő: Menjünk!)...Szveta, hívd a mentőt!...(nő:Menjünk!)..Hívd a mentőt, a k.rva életbe!...(nő: a mentő nem segít)...Menj a kocsiba..(?)...A kocsiba, gyorsan! (húzd le a) A fejed!...
Na három ágú szigony menj a "Humor"Gépágyú se kell, a specialitásom a légi öklelés. Az orrkúpra rászereltem egy három ágú szigonyt
Itt voltam kolléga az elejétől.... és emlékszem rád! Csak túlságosan szívemen viseltem Donbassz sorsát, és heves kirohanásaim voltak. Aztán jó pár évig nem kellett kirohannom ide De így utólag megértem.Sixtus: Ebben van valami..
Én is emlékszem 2014-re, amikor nem ez az idiótizmus ment itt a fœrumon. Vâltoznak az idök.....
Péntek szabadnap, persze nem emiatt, de rászaántam az időt. Igazából a többi nem is érdekel.Ne már...2 napja megy! bele se kezdtem...3-kor kelek, hogy végig olvassam az éjszakát...fél 6-ra meló este 7-re haza, 8-kor meg már alszok... Na ma nem.... 2 üveg rozé, pár hubi, és lövök egy csatánkénti 200 Átlagot gyorsan
Elmondhatjuk, hogy az orosz foglyok nagy részét megverik az ukrán hősök. Tudom, mindjárt jön hogy bombáztak bazze, meg ilyen a háború (de csak ha oroszok ellen folyik...). Ők hadifoglyok, szabályok lennének, de IQ nincs ehhez. Primitív kompenzálás kiszolgáltatott emberekkel.