Nem Boki védelmében.......de...
Ő már nagyon sok anyagot hozott ide... törzstag.
SOHA nem vitatta, hogy orosz érdekeket képvisel.... Látsz itt olyat, aki bevallja, hogy a CIA vagy a Pentagon alkalmazottja?
Majd ha MINDEN gumitalpú vagy annak látszó tárgy bevallja identitását, akkor jogos lesz
A DNR hivatásos haderejének az integráns részei, náluk Sparta-nak hívják itt meg Bornemisszának.
Ahol parancsnoki láncot nem követő, hadseregbe nem betagozódott, ellenőrizhetetlen szabadcsapat van, azok az ukránok a Jobb Szektorral.
Amúgy meg sok tényalapja nincs annak amit írsz, csak ellenérzésből feltételezel valamit egy általad láthatóan nem követett, nem ismert embercsoport viselkedési szokásairól.
Hát tudod erőszakot elutasító, internacionalista, fegyverektől undorodó emberekkel nem lehet háborút vívni, a leírásod a magyar katonák javára is ráillik. LOL
Nem ő Szaki.
Ez egy nagyon erős tanulság számunkra is: páncélozni kell a logisztikát, és önvédelmi fegyverekkel (RCWS) ellátni a járműveket.
Mosdatod a szerecsent baszod.
Egy nevet mondok csak : Alexander Barkhasov.
Tőle indulva, keresd a szálakat...XD.
Maradjunk annyiban, hogy ebben a háborúban is, itt is ott is, oldalon egyformán fosadékok mindkét fél ilyen erői.
Nem vagyok naív, sem álszent, tudom hogy a harcászattal együttjáró részek ezek a félkatonai alakulatok, főleg a proxy háborúkban. Nem új "találmány" ez, na.
Ettől függetlenül mint volt katona is undorodom ezektől, és változatlanul a háborúval járó egyik legmocskosabb dolognak tartom ezek alkalmazását.
A szerinted meg a "magyar katonák javára is ráillő mentalitásról" irsz, az szimpla hazugság hál istennek. A hivatásosok irtóznak ezektől, meg a módszereiktől is. Szükségből vannak használva, meg politikai érdekekből.
A Sparta egy ugyanolyan félnáci fosadék, mint az ukrán megfelelői. Ugyanazokat is művelték. Egy centivel sem jobbak.
Még a parancsnokaik halála és annak okai sem olyan egyértelműek, mint ahogyan azt itt előadjátok...XD
Még a sajátjaik között is vannak olyanok, akik belső hatalmi harcra, vagy az orosz titkosszolg.-ra tippelnek, úgyhogy a most előadott motivációjuk is kamu.
Ugyan azt tudom én is javasolni, amit te nekem : Tájékozódj.