az ott magyar zaszlo jobbszelen?
akkor hadviselő felek lettunk
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mondd ki bátran, hogy szeretnéd ha mind megdöglene, amikor az agitpropot nyomod, nem vagy ilyen szégyenlős.Ukrajnába megérkeztek az első brit zsoldosok. Remélem mindegyik a "200-as" szállítmányban tér haza.
VK | VK
vk.com
Szerintem francia.
Holland szerintem.
Nem, ez a valóság. Nézd meg a TTF-en (az MWh/1000m3 szorzó: 10,55, tehát ennyivel szorozd a TTF gázárat, ha ezer köbméterre vagy kíváncsi). Ebben a pillanatban 2 845 EUR / 1000 m3 az ár, a mai rekord 3 639 EUR volt, azaz 3 977 USD.Nagyon remélem, hogy ez "3889 USD / 1000 m3" gáz ár csak valami félreépelés eredménye. Tavaly szeptemberben ez még 400 USD alatt volt..
Tudhatnád már, hogy hiába idézel hivatalos amerikai nyilatkozatokat, vagy iratokat, az mind csak ostoba konteó vagy agitprop...Hallgasd már meg ennek a Tomcat1-nek a videóját. Idézi az amerikai dokumentumot, amely Oroszország ellen készült. Te is elolvashatod, a linkjét megadja. És azután nyilatkozzál erről.
"Nem olyan-e ez mintha a szomszéd háza leégne, mi pedig odaállnánk és sóhajtoznánk hogy mindenki hallja, hogy "igen, igen ez nagyon rossz, de ugye csak ott tartotta az udvaron azokat a szalmabálákat, pedig mondtam hogy tűzveszélyes, meg ugye a múltkor is elkértem tőle a fűkaszát és nem adta oda... szóval megérdemelte"Ez az ember hülye!
Ott írja le a végén, hogy mi a gond: kitwittereztek egy hazugságot és arra felülve szokásukhoz híven, mocskolják a magyarokat. Akármit csinálunk, ezt mindig el tudják játszani! Mi cselekedjünk érdekeink és jellemünk szerint, gondosan mérlegelve a körülményeket, ne pedig a félelmeink szerint.
Összefosott bokával ott tartunk, hogy már Magyarországon is több, mint 15% nem tartja magát magyarnak, úgy, hogy folyamatosan költöznek be magyarok. Környéken gyakorlatilag elpárolgunk. Meddig rettegjünk még attól, hogy jaj mit szólnak hozzá, jajj mi lesz velünk?
Ha az orosz hadsereget az orosz nyomtávú vasúthálózaton túl próbálják ellátni, az arra kényszerítené őket, hogy leginkább a tehergépjárművekre hagyatkozzanak, amíg a vasúti csapatok át nem állítják a vasutat vagy újat építenek
ezzel azért vitatkoznék. van egy olyan, hogy az ukrán és a balti is pont ugyanolyan 1588as nyomtávot használ leginkább, mint az orosz (szovjet ökörség). tehát semmiféle átszerelés nem kell még balti irányban sem.
max akkor, ha Fényeslitkén túlmennek.
Nem tudom volt e?
Kína kész mediátorként fellépni Oroszország és Ukrajna között
Most először fordult elő, hogy Kína a saját lehetséges bevonódására utaljon az orosz-ukrán háborúban.hvg.hu
Most először fordult elő, hogy Kína a saját lehetséges bevonódására utaljon az orosz-ukrán háborúban.
Módosulni látszik Kína álláspontja az orosz-ukrán háborúról. Az ázsiai nagyhatalom eddig elzárkózott attól, hogy bármilyen szinten is belefolyjon az eseményekbe, Vang Ji kínai külügyminiszer azonban most arra utalt, hogy ez megváltozhat.
Vang egy friss sajtótájékoztatón a következőt mondta a háborúról:
A külügyminiszter azonban nem részletezte, hogy pontosan mit jelentene egy ilyen mediálás. Vang korábban azt mondta, Oroszország és Kína barátsága "sziklaszilárd", és a világ "egyik legfontosabb kétoldalú kapcsolata."
(CNN)
Mondd ki bátran, hogy szeretnéd ha mind megdöglene, amikor az agitpropot nyomod, nem vagy ilyen szégyenlős.
Nem Graddal lőtték le hanem parittyával meg íjjal!Állítólag Graddal kilőtték az egyik orosz őrhajót (Vasily Bykov, Project 22160 osztály). Ukrán hír, sehol máshol nem olvastam róla, de wikipedián már fent van:
Valami furcsa véletlen folytán szinte minden elfogott orosz pilóta sérült és vérzik... Szerintem nem lesz ennek jó vége.A tegnap lelőtt orosz pilóták....igen jól látja mindenki,a ruhája leégett róla.....
Oroszország megroggyan, Európa botladozik, Amerika csak köhint egyet a háború miatt
Az elszálló olajár és az esetleges újabb szankciók ugyan még jelentős bizonytalansági tényezőt jelentenek, az elemzők azonban egyetértenek: a szankciók az orosz gazdaságon ejtik majd a legmélyebb sebeket, hatásait azonban mindenki megérzi majd.www.napi.hu
De csak ha visz sámándobot is, és bekeni magát turulvérrel.Szerintem ha felmászol a parlament tetejére és egyszál pöcsben esőtáncot jársz akkor kivonulnak. Esküszöm.
A másik öltönyös lesz a következő akit az SZBU kinyír. Persze szigorúan jogállami keretek közt.Volt még egy. Hogy ma is él-e, ki tudja.
Ez nem jött be.1520mm, de a lényegen nem változtat
Ha követted a híreket akkor Kína követelései kb:
NATO takarodjon minél messzebb.
EU tartsa tiszeteletben az orosz érdekeket és kezelje egyenlő félként.
Írja ulippo egy 2018-as smurf account-ról amit színpadias kivonulása után aktivált...
Mindenki aki valamiféle önös indíttatásból ukrajnába megy, hogy ott harcoljon vagy fegyvereket szállít, az nem a béke előremozdításán dolgozik.Mondd ki bátran, hogy szeretnéd ha mind megdöglene, amikor az agitpropot nyomod, nem vagy ilyen szégyenlős.
Vannak emberek, akiknek komoly indulatkezelési problémáik vannak, és ha hergelik őket, elmegy az eszük. "Maunika, hát idegállapotba gyütteeem..!"Most már én is fel fogom fújkálni, aztán verjétek a seggeteket a földhöz.
MAGYARORSZÁGON MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR JOGAIRÓL VAN SZÓ!
Amivel szemben egy (mint kiderült) erőszakos ukrán érzelmi világa áll.
Ne csicskuljatok már be mert ez már hányinger.
Azzal se lenne semmi bajom, ha katonakorú ukrán férfiként itt ellenne amíg elül a helyzet. Akkor sem, ha otthon amúgy akár széljobbos politikai-katonai szervezet tagja. Csak legyen nyugton. De ez merőben más.
.Állítólag Graddal kilőtték az egyik orosz őrhajót (Vasily Bykov, Project 22160 osztály). Ukrán hír, sehol máshol nem olvastam róla, de wikipedián már fent van:
Nem elírás sajnos, valamennyit vissza megy majd, ha a piac megnyugszik.Nagyon remélem, hogy ez "3889 USD / 1000 m3" gáz ár csak valami félreépelés eredménye. Tavaly szeptemberben ez még 400 USD alatt volt..