Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De meg tudta magát védeni gosztomeli (Hostomel???) reptéren.Akkor pedig ott van az is, hogy a VDV nem tudta megvédeni magát a reptéren, tehát ez lesállásra működik max ilyen felemásan végzett felderítés és harctevékenység esetén.
Üdvözöllek a klubban! Nekem Samsung van de képtelen vagyok rajta normálisan írni.Jézus isten ez a kínai telefon mindent elkövet hogy ne legyen értelme annak amit írtam. A szúnyog az sunnyog. De hogy ebből hogy lett szúnyog. Minden üzenetet 3 szor át kell néznem emiatt a kínai fős miatt.
stingerekmert lehet, hogy gyakorlatilag viszont mégis maradt valami?
Őt mikor lőttek le? vagy hol? mit lehet tudni?jajam, buzi ukrán csatornák
"... they work on the behalf and the benefit of the people of their respectice countries..."@SirHiggins
Nem tudom, hogy mit röhögsz a biolaborokon, amikor a USEmbassyKyiv
(Kijevi Amerikai Nagykövetség) YT csatornáján van a biolaborokat BEMUTATÓ videó:
Tessék nézd meg, a filmet az Amerikai Nagykövetség és Ukrajna készítette!
Kinek az ellensége? A köcsög ukrán kutya inkább lapítana, hogy itt katonaszökevénykedhet...legalább megtudja, mi jár az ellenség támogatásáért.
Igen, normális félbarna kenyér Sparban, Bécsben. Én is kicsit meglepödtem, mert valahogy 4,80-ra emlékeztem. Persze van olcsóbb is diszkonterben. Kicsit oda fogok figyelni.Kenyér 6,5 Euro? Ez komoly?
helikopter, tehát a napokban lelőtt Minyók valamelyikeŐt mikor lőttek le? vagy hol? mit lehet tudni?
Azt vágom, hogy mi robbant be, csak végig azt cikkezték, hogy az a Zaporizzsja-i erőmő amit elfoglaltak, ami légvonalban is 55 km onnan.Igen, ez a legnagyobb, nem nem robbant be, az egyik kiszolgáló épületben volt tűz.
https://en.wikipedia.org/wiki/Zaporizhzhia_Nuclear_Power_Plant
"Címlapkép: A Zaporizzsja Atomerőmű hűtőtornyai Enerhodarban. Illusztráció. Forrás: Getty Images"Azt vágom, hogy mi robbant be, csak végig azt cikkezték, hogy az a Zaporizzsja-i erőmő amit elfoglaltak, ami légvonalban is 55 km onnan.
Innen a kavar.
pl. https://www.portfolio.hu/global/202...ropa-legnagyobb-atomeromuvet-bombazzak-530901
nem etikus, sőt tiltott tudtommal.Ne legyél benne biztos hogy egy 7.62-es képtelen erre....
Megnyugtatlak hogy igen, a mikéntjét nem írom ki nyilvánosra.
Ha volt már dolgod fegyverekkel tudod a választ.
Hiába 8 év és 30 ezer, csak a NATO által kiképzett katona +fronttapasztalat nem múlik el nyomtalanul. Jól felszerelt, jól kiképzett alakulatokról van szó. Az Azov és társai nem konvojt kíséregettek (lem lebecsülve a feladatot, de más jellegű), valami csak ragadt rájuk; szereztek "némi" tapasztalatot. No meg sokszor, főleg Donyeck és Luhanszk frontvonalai esetében elég komoly erődítési munkákat végeztek az évek alatt.Területvédelemben ha jól felszereltek képesek páncélozott ellenséget (tudom, papír) is megakasztani annál hatékonyabban, mint eddig bárhol máshol láttuk, és rendkívül rugalmasan alkalmazhatók.
Hát ezért tanultak az ukrán anyácska emlőjén? Ilyen hálátlan egy népséget.Ez egészen szürreális......
https://fb.watch/bBVSoYY9Xy/
A városban Sumy külföldi diákok megértették, hogy a kijevi rezsim „élő pajzsként” használja őket, és azonnali evakuálást követelnek a harci műveletekből
Raktam be róla videót....Őt mikor lőttek le? vagy hol? mit lehet tudni?
Bemész a harlembe egy white power feliratú pólóval... vs Z betűs autóval autókázol és parkolsz egy olyan országban amin 10 ezrével haladnak át menekültek, akik ugyanezen logos tankok elől menekülnek... a ti választásaitok, vállaljátok a következményeit/legyetek felkészülve rájuk/ne csodálkozzatok.magának akarta a bajt? nem, azért ott van, hogy nem támadunk meg csak ukkmukkfukk valakit, mégha oroszcsicskának is képzeli magát.
ha ennyire vérmes a faszi, akkor tényleg menjen harcolni, ne ott hőbörögjon, még ha egy agyalágyult heréről is van szó.
Nem sikerült.Jézus isten ez a kínai telefon mindent elkövet hogy ne legyen értelme annak amit írtam. A szúnyog az sunnyog. De hogy ebből hogy lett szúnyog. Minden üzenetet 3 szor át kell néznem emiatt a kínai fős miatt.