Megtiltották az orosz bankoknak, hogy külföldi valutát adjanak el az oroszoknak
Az oroszok nem vásárolhatnak külföldi valutát a bankokban - így döntött az orosz vezetés.
hvg.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
mivel a Pentagone a muholdceg, a terulet felett lekapcsoljak a haromszogeleshez szukseges egyik adot, igy az adott teruleten nem fogjak venni egyik jelet sem.Az iraki háború alatt a GPS több km-el cseszte el a helyszínt, valószínűleg szándékosan, a 10 m-es pontosság meg bőven elég. És hpgy kapsz GPS bant és csak te és senki más?
Igen.
Számon kérem. Mert 8+ éve erre készülnek, képzik őket, fegyverzik őket ( Mi kapnánk 20K ATGM-et Jesszusom, Freeben....)
Illetve a gépesített erőik gyakorlatilag sehol nincsennek! Sehol!
Több száz HK-ról beszélünk!
Hol vannak a tüzéreik?
Grad, Uragan, Tornado, Szmercs?
Áll egy 64km-es konvoj kb egy hete....
Azt éppen végig szórhatta volna kezettással párszor néhány szóló MLRS.....mármint ha a sok győzelmi jelentés között létezne még bevethető.
a Beidu, a Glonass es a Galileo kozel sem olyan elterjedt, es rendelkezik annyi muholddal.Az én telefonomon is van Beidu, Glonass, Galileo a GPS mellett szóval mi van?
Azt megjegyeztem már kb 10 nappal ezelőtt, hogy az Ukrán vezetési lánc, kb a hadjárat első 3 órájában szét lett verve.....Valami 600 cm-et engedtek el eddig az Oroszok, a yenkik szerint, gondolom ezek alatt lehettek a felsorolt eszközökbol is, ahogy bekoszont egy-egy.
Megint kezdődik.. Kiev webcams live TV.
. Kiev webcams. The Maidan live webcam offers live views from the Maidan Nezalezhnosti in Kiev (Kyjiv), the central square of Kiev located at Khreshchatyk Street. At the moment there are various live streams from different parts of the Urkaine shown.wwitv.com
Kijevben éppen ordít a légiriadó.
És ha lekapcsolják a műholdat, akkor hogy fog minden más GPS jelet kapni, beleértve saját meg szövetséges csapatok, saját repülők, okosbombák, drónok, cirkáló rakéták? Ugyanúgy sehogy, mert le van kapcsolva a műhold. Azok az eszközök semmit nem regisztrálnak a műholdon, felfele nem kommunikál, csak veszi a jelet és abból számolja a helyzetet, nem kell annak semmit visszaküldenie. Szóval vagy van mindenkinek vagy senkinek sincs.mivel a Pentagone a muholdceg, a terulet felett lekapcsoljak a haromszogeleshez szukseges egyik adot, igy az adott teruleten nem fogjak venni egyik jelet sem.
amugy barmilyen hihetetlen, ezek az eszkozok regisztraljak magukat a muholdon, ha aktivak, tehat siman le lehet tiltani a szamukra kiosztott slotot.
Azt megjegyeztem már kb 10 nappal ezelőtt, hogy az Ukrán vezetési lánc, kb a hadjárat első 3 órájában szét lett verve.....
Azóta csak csapat töredékek vívják a harcukat lokális szinten.
ado van lekapcsolva a civil reszen, a P reszet a katonaiak siman hasznalhatjak, a GPS ugyanis kettos rendeltetesu, van a civil pontatlan es van a preciz katonai. ket kulonbozo rendszer egy muholdon.És ha lekapcsolják a műholdat, akkor hogy fog minden más GPS jelet kapni, beleértve saját meg szövetséges csapatok, saját repülők, okosbombák, drónok, cirkáló rakéták? Ugyanúgy sehogy, mert le van kapcsolva a műhold. Azok az eszközök semmit nem regisztrálnak a műholdon, felfele nem kommunikál, csak veszi a jelet és abból számolja a helyzetet, nem kell annak semmit visszaküldenie. Szóval vagy van mindenkinek vagy senkinek sincs.
Ugyanabból a jelből számol a civil is, csak méteres pontossággal milliméteres helyett.ado van lekapcsolva a civil reszen, a P reszet a katonaiak siman hasznalhatjak, a GPS ugyanis kettos rendeltetesu, van a civil pontatlan es van a preciz katonai. ket kulonbozo rendszer egy muholdon.
P-jelet ad a katonai. a nem katonai a C/A. lasd wiki. nem szamol senki semmit sem az eszkozen, meg csak azt kene.Ugyanabból a jelből számol a civil is, csak méteres pontossággal milliméteres helyett.
... nos, én ennél kissé idősebb vagyok, hogy ilyen technikákkal kapcsolatban képben legyek, de mint tüzérségi felderítő a másfél évem alatt sikerült rész vennem három éleslövészeten és a figyelőből igen jól láttam, hogy mit tudnak művelni a BM-21 ütegeink az adott célterületen . Persze mindebből látszik, hogy koszos kis sorozott "alhonvéd" voltam, de a remek kis ASZT segítségével szinte az orrom előtt működtek el a kilőtt rakéták.MH 101?
Kolléga....
Egy "Uragan" egység mekkora "Elipszist" tud betakarni "Kazettás" altöltet alkalmazása esetén?
( Egység= Gép)
Itt a biolaborok listája:@SirHiggins
Nem tudom, hogy mit röhögsz a biolaborokon, amikor a USEmbassyKyiv
(Kijevi Amerikai Nagykövetség) YT csatornáján van a biolaborokat BEMUTATÓ videó:
Tessék nézd meg, a filmet az Amerikai Nagykövetség és Ukrajna készítette!
A GPS koordinátákat adják a földi adók is.És ha lekapcsolják a műholdat, akkor hogy fog minden más GPS jelet kapni, beleértve saját meg szövetséges csapatok, saját repülők, okosbombák, drónok, cirkáló rakéták? Ugyanúgy sehogy, mert le van kapcsolva a műhold. Azok az eszközök semmit nem regisztrálnak a műholdon, felfele nem kommunikál, csak veszi a jelet és abból számolja a helyzetet, nem kell annak semmit visszaküldenie. Szóval vagy van mindenkinek vagy senkinek sincs.
Ma is van PAB2....... nos, én ennél kissé idősebb vagyok, hogy ilyen technikákkal kapcsolatban képben legyek, de mint tüzérségi felderítő a másfél évem alatt sikerült rész vennem három éleslövészeten és a figyelőből igen jól láttam, hogy mit tudnak művelni a BM-21 ütegeink az adott célterületen . Persze mindebből látszik, hogy koszos kis sorozott "alhonvéd" voltam, de a remek kis ASZT segítségével szinte az orrom előtt működtek el a kilőtt rakéták.
Ez nem propaganda tényleg voltak kutatások és bevannak szarva Nulandék(Maidanban is benne volt)Itt a biolaborok listája:
China Shocks World, Exposes US Biolabs In Ukraine, Releases Statement
The US is operating "dangerous" biolaboratories in Ukraine, Chinese Foreign Ministry spokesman Zhao Lijian told a local reporter.newspunch.com