Régen tuti, hogy nem. Orosz elvek szerint ment minden. A mostaniak, már azért tuti máshogy tanulják. Nyugati elvek, jobban védik a technikát és a személyzetet is.Szerintem, nem vezettek volna jobban titeket sem, sőt ...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Régen tuti, hogy nem. Orosz elvek szerint ment minden. A mostaniak, már azért tuti máshogy tanulják. Nyugati elvek, jobban védik a technikát és a személyzetet is.Szerintem, nem vezettek volna jobban titeket sem, sőt ...
Valamiért én is elkezdtem ezen gondolkozni és amennyiben nem akarja egész Ukrajnát lenyelni Putyin, akkor a fegyver szállítások megakadályozására és a nyugat destabilizálására Luck-Lvov-Ternopil-Rivne négyszögben elpukkanthat egyet.Remélem, nem lesz igy, de lassan el tudom képzelni, hogy az oroszook egy korlàtolt atomcsapást mérnek valahová, ( elsősorban Ukrajnára...) hogy bizonyitsàk, hogy komolyan gondolják.
Itt nyugaton nő az ukràn hisztèria napról napra, már a csapból is az folyik. Ugyanaz az interneten is.
Ennyi propaganda talán kontraproduktiv lehet.
Na ezen én is csodálkozom amit írtál,és ezt, hogy gondolod, miből fogják finanszírozni, és hogyan fogják végrehajtani, netán szövetkeznek a Borggal?Ukrajna ellen nem fognak atomot használni. Szép lassan körbe ölelik, lassan szorítják, majd lenyelik. Ha k-Ukrajna meglesz, nyugat-Ukrajna sétagalopp lesz, mert ott alig maradt értékelhető haderő. Aztán megállnak, és pacifikálnak. És majd valamikor elindítják azt a műveletet, ami okán most nem látjuk (sem technikailag, sem ütőképességben) azt amire számítottunk. Na akkor lesz csodálkozás.
És hova dobja?Könnyen lehet igazad, de az nem most és nem itt lesz.
Hmm, hova vitték a német hadijelentéseket Berlin után? Szerintem Kijevben lehetnek, most meg csak a településneveket cserélik. Ez a továbbra is, annyira cuki. Talán még tegnap is arról volt szó, hogy harcoló csapataink hősiesen tartják.A Poliszja szektorban az oroszok továbbra is birtokukban tartják Poliszke, Kukhary, Borodjanka, Andrijivka, Motyzsin, Horenicsi, Bucha és Demidiv településeket.
A nyugati barátaink...Egy nagyon erős magyarellenes kampány indult Ukrajnában és Romániában, hogy Magyarország nem fogad, vagy erősen akadályozza az ukrán menekültek fogadását. Ez abszolút nem igaz, nem tudni, ki terjeszti, de nagyon sokat árt.
Csak ilyen esetben nincs olcsó nyersanyag.Attól lehet valós!Szerintem Kínának "csak"az olcsó nyersanyag(olaj,gáz,stb)kell az oroszoktól!A "zsíros"nyugati piacokat nem fogják feladni!
Nem lövik le őket, mint az ukrán katonák?Azon fel vagy háborodva ami az orosz civilek ellen folyik de az egyáltalán nem érdekel hogy mit csinálnak az oroszok az ukrán civilekkel. Tipikus.
A Bagdadiak is meghaltak. Akkoriban nem voltál ilyen lelkes. Vagy igen?És, hogy segítsek: a sportolók nem halnak meg, de a harkovi civilek igen.
Egyfelől így ők is értesülnek egy csomó dologról. Volt már olyan, hogy kikerült ide, ahogy az épületben szelfizgetnek az azovosok, majd 10 perc múlva ahogy szétcsapva fekszenek. Másrészt azért néha frissíteni kell a Novoszibirszk környéki önkéntes titánbányászok listájátSzámomra érthetetlen miért van , net, telefon, stb még most is. Ha az elején ki ütik az átjátszókat, optikai kábeleket, közlekedést mindez nem így lenne. Senki nem tudna semmi biztosat, nem ilyen lenne a morál. Még a katonák sem hinnék el a parancsnokaiknak a valós helyzetet, hát még a lakosság.
Ahol a légierő vesztesége még a békeideit se érte el?Hát ez borítékolható. Putyin nyerni fog, és már rájött, hogy a hadserege szart sem ér. Brezsnyevre is a reveláció erejével hatoot az afganisztáni bénázás első pár hónapja.
A nagy éhinség, igazából nem az ukránokat súlytotta, hanem mindenkit.Az ukrán testvérnépről meg csak ennyit: Holodomor!!! (nézz utána)
Annyira meg tudom érteni ilyenkor az orosz hozzáállást. A szabad világ, a fejlett világ áll szembe a sátáni gonosszal. Hát akkor bassa meg őket a jegesmedve. Mellékesen a "szabad világ" minket volt OMM népeket is pont ugyanígy kezel.Na végre! Erről van szó!
Totálisan egyetértekA robbanásokat kikockázva jutottam erre a következtetésre.
Egyébként igazad van. Számomra is rejtély miért nem vágják le a civil net-et az oroszok.
( Persze, van tippem....Most mindent rögzítenek, aztán majd lesz egy raklap bányász megint a szibériai kolóniákon.....Saját magukat buktatják le, számolják fel a saját ellenállásuk lehetőségét is...)
Ez van, amikor a térkép és a győzelmi jelentések nem egyeznek megAz nagyon komoly előretörés kb 24 óra alatt, gyakorlatilag 100km
Hát persze...Ez viszont azt a teóriát támasztja alá, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics izoláltan magát a valóságtól...
Ilyenek mászkáltak pest ostroma alatt is. Richter, mármint a Gedeon a Dunában végezte miattuk Csak akkoriban valahogy nem ők voltak a jók.Demjanenkot a Béketeremtő Különleges Rendőrezred katonái lőtték agyon.
Atomot?...Valamiért én is elkezdtem ezen gondolkozni és amennyiben nem akarja egész Ukrajnát lenyelni Putyin, akkor a fegyver szállítások megakadályozására és a nyugat destabilizálására Luck-Lvov-Ternopil-Rivne négyszögben elpukkanthat egyet.
Ha van hiperszonikus fegyvere, ami nem csak a PR-ban működik, esetleg arra szerelve. Hogy jelezzen vele.
De ennek azért több következménye lenne, szerintem ennek csak akkor van realitása, ha nagyon elkezd nőni a veszteség a nyugati fegyverek miatt, vagy esetleg komolyabb gépeket adnak az ukiknak.
Jelen helyzetben felesleges, haladnak mindenhol.
Ha, az ukránok felfegyvereznek 1 millió terület védelmis félcivilt, akkor is maximum 1 millió ukránt mészárolnak le, mert harcértéke nincsen, erre mondja egy hóditó, hogy "kevesebb figura, kevesebb gond".
Tehát szerintem még nem érdeke.
Ezek a nyugati, tik-tok generációs szankció managerek is, csak addig tartják fent a szankció mámort, ameddig az első félév után nem kapnak prémiumot a csökkenő profit miatt, jön egy BLM 2.0 vagy hasonló divat szarság és már senkit nem fog érdekelni, hogy szankciózzák-e az oroszokat.
Ha sarokba szorítják. Szerintem benne van a pakliban.Atomot?...
Én kizártnak tartom, ha csak nem támadja meg a NATO Oroszországot vagy dob rá atomot...Ha sarokba szorítják. Szerintem benne van a pakliban.
Legyen igazad!Én kizártnak tartom, ha csak nem támadja meg a NATO Oroszországot vagy dob rá atomot...
Magyar szempontból nézem.Hmm, hova vitték a német hadijelentéseket Berlin után? Szerintem Kijevben lehetnek, most meg csak a településneveket cserélik. Ez a továbbra is, annyira cuki. Talán még tegnap is arról volt szó, hogy harcoló csapataink hősiesen tartják.
A nyugati barátaink...
Csak ilyen esetben nincs olcsó nyersanyag.
Nem lövik le őket, mint az ukrán katonák?
A Bagdadiak is meghaltak. Akkoriban nem voltál ilyen lelkes. Vagy igen?
Egyfelől így ők is értesülnek egy csomó dologról. Volt már olyan, hogy kikerült ide, ahogy az épületben szelfizgetnek az azovosok, majd 10 perc múlva ahogy szétcsapva fekszenek. Másrészt azért néha frissíteni kell a Novoszibirszk környéki önkéntes titánbányászok listáját
Ahol a légierő vesztesége még a békeideit se érte el?
A nagy éhinség, igazából nem az ukránokat súlytotta, hanem mindenkit.
Annyira meg tudom érteni ilyenkor az orosz hozzáállást. A szabad világ, a fejlett világ áll szembe a sátáni gonosszal. Hát akkor bassa meg őket a jegesmedve. Mellékesen a "szabad világ" minket volt OMM népeket is pont ugyanígy kezel.
Totálisan egyetértek
Ez van, amikor a térkép és a győzelmi jelentések nem egyeznek meg
Hát persze...
Ilyenek mászkáltak pest ostroma alatt is. Richter, mármint a Gedeon a Dunában végezte miattuk Csak akkoriban valahogy nem ők voltak a jók.
Megfagyunk, leáll az iparunk, és még jól meg is szankcióz minket a nyugat, mert azt olvasták itten báncsák az ukránokat.Magyar szempontból nézem.
Amúgy együtt érzek minden ártatlannal.
Putyin nem az.
Szerinted most nincs zárva minden csap????És hova dobja?
Kijevre?
Mit ér vele? Nem tud bemenni, mert sugárzik minden!
Ellenben azonnal záródik minden csap, ami kifelé megy. Nincs bevétele, miből fizeti a nyugdíjakat, fizetéseket?
Jó terv.
De miért dobálna atomot? Ne őrüljünk már meg...Szerinted most nincs zárva minden csap????
És nem fog semmi bombát semmi ukrajnára dobni. Szerintem. Ha valaki kap, azok nem az ukrik lesznek.