Valamiért én is elkezdtem ezen gondolkozni és amennyiben nem akarja egész Ukrajnát lenyelni Putyin, akkor a fegyver szállítások megakadályozására és a nyugat destabilizálására Luck-Lvov-Ternopil-Rivne négyszögben elpukkanthat egyet.Remélem, nem lesz igy, de lassan el tudom képzelni, hogy az oroszook egy korlàtolt atomcsapást mérnek valahová, ( elsősorban Ukrajnára...) hogy bizonyitsàk, hogy komolyan gondolják.
Itt nyugaton nő az ukràn hisztèria napról napra, már a csapból is az folyik. Ugyanaz az interneten is.
Ennyi propaganda talán kontraproduktiv lehet.
Ha van hiperszonikus fegyvere, ami nem csak a PR-ban működik, esetleg arra szerelve. Hogy jelezzen vele.
De ennek azért több következménye lenne, szerintem ennek csak akkor van realitása, ha nagyon elkezd nőni a veszteség a nyugati fegyverek miatt, vagy esetleg komolyabb gépeket adnak az ukiknak.
Jelen helyzetben felesleges, haladnak mindenhol.
Ha, az ukránok felfegyvereznek 1 millió terület védelmis félcivilt, akkor is maximum 1 millió ukránt mészárolnak le, mert harcértéke nincsen, erre mondja egy hóditó, hogy "kevesebb figura, kevesebb gond".
Tehát szerintem még nem érdeke.
Ezek a nyugati, tik-tok generációs szankció managerek is, csak addig tartják fent a szankció mámort, ameddig az első félév után nem kapnak prémiumot a csökkenő profit miatt, jön egy BLM 2.0 vagy hasonló divat szarság és már senkit nem fog érdekelni, hogy szankciózzák-e az oroszokat.