A már említett (jelenleg terhes)modell a megjátszott videón.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az első térkép reális....Elég nagy különbségek vannak....
Ez a kiképző is inkább menjen a harctérre, mint hogy gyerekeket képezzen ki harcra. Szégyen ez az egész és az is, hogy ez nem zavar senkit. Hasonlít a szitu. Berlinre 1945 -ben.Hozzátenném:
Ez komolyabb kiképzés, mint amit én 2002-2003-ban kaptam 4 hét alapkiképzés alatt.
Ott semmi lövészergonómiai oktatás nem volt, kötözés oktatása sem.
Egyszer utána nézzhetnél,hogy valójában hogy smint zajlott az a 14-15ös háború.Vegyük figyelembe azt hogy ez az Ukrán sereg nem volt képes lenyomni 8 éven át az LDNR paraszt-Bányász miliciáit....
láttam már hasonlót... Csak tudni kell mivel mit és hogyan csinálsz. Nem nagy téma csak nem kell beszarniÉn itt, a telefon mögött befostam....
Remélem, nem lesz igy, de lassan el tudom képzelni, hogy az oroszook egy korlàtolt atomcsapást mérnek valahová, ( elsősorban Ukrajnára...) hogy bizonyitsàk, hogy komolyan gondolják.
Itt nyugaton nő az ukràn hisztèria napról napra, már a csapból is az folyik. Ugyanaz az interneten is.
Ennyi propaganda talán kontraproduktiv lehet.
Ez a kép furcsán szimbolikus!
Hat az eleg ocska hegesztes volt. Igaz egyutas jarmure minek jobb...
Könnyen lehet igazad, de az nem most és nem itt lesz.Remélem, nem lesz igy, de lassan el tudom képzelni, hogy az oroszook egy korlàtolt atomcsapást mérnek valahová, ( elsősorban Ukrajnára...) hogy bizonyitsàk, hogy komolyan gondolják.
Itt nyugaton nő az ukràn hisztèria napról napra, már a csapból is az folyik. Ugyanaz az interneten is.
Ennyi propaganda talán kontraproduktiv lehet.
Ukrajna ellen nem fognak atomot használni. Szép lassan körbe ölelik, lassan szorítják, majd lenyelik. Ha k-Ukrajna meglesz, nyugat-Ukrajna sétagalopp lesz, mert ott alig maradt értékelhető haderő. Aztán megállnak, és pacifikálnak. És majd valamikor elindítják azt a műveletet, ami okán most nem látjuk (sem technikailag, sem ütőképességben) azt amire számítottunk. Na akkor lesz csodálkozás.Én is ettől félek, hogy ezt akarják kiváltani az orosz vezetésből. És ez az USA számára hoz, Európa számára pedig egy katasztrófa.
Kadirov sem a legélesebb kés a fiókban...