Napi 50-100 koporsót szállítanak Oroszországba haza a szülők, gyermekek, feleségek bánatára.
Meddig bírja Putyin népszerűsége?
Lehet hergelni a népet, de szerintem az orosz nem ostoba.
Az ukrán testvér nép.
Biztos, hogy elhiszik a hazugságait?
Ebben ő sem lehet biztos.
A támadás kifulladt eredményt csak veszteség teljes ostrommal érhetne el, fa nagyon nagy kockázattal.
Mi van, ja nem sikerül?
Az lenne a teljes kudarc.
Persze lehet, hogy megpróbálja, de szerintem lépni fog az orosz nép.
![]()
Azért érdekes álomvilágban éltek. Nem tudom figyelitek a nyugati médiát - nem találnak olyan utca emberét, aki elítélné a háborút. Sőt ... Pedig nagyon igyekeznek.
Nézzétek a közösségi médiás hozzászólásokat. Mindenféle platformon (nyugatit is). Akár az időbeliséget is. Háát, úgy tűnik teljesen más irányban halad az orosz közvélemény ...
Aztán azon lehet lamentálni, hogy az ukrán nép mennyire "testvér nép" vagy ők mennyire tartják annak. Egyet viszont biztosra vehetsz: az orosznak a karlengető horogkeresztes nackók nem a testvére ... Az biztos.
Aztán milyen hazugságokról van szó? Egymásnak válaszolgatva nyomjátok ezt a mantrát, de ilyenre példát még nem sikerült hozni ... Első perctől azt csinálják amit elterveztek - amit kommunikáltak. Nem kell kapkodniuk - ne felejtsd el: az idő az orosznak dolgozik. Minden tekintetben ...
Azt meg ne akard megtudni milyen az amikor az "orosz nép lépni fog". Nem akarjuk azt igazából megtudni. Szerintem az ukránok sem ...