Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már bocsi, de ahol a háttérhatalom jön elő, ott mindig az van hogy az adott ember nem érti a dolgokat és ez a legegyszerűbb magyarázat.Ilyen kérdés.......
Há' mindjárt kitör rajtam a molni szindróma és lefordulok a székről, kandikamerát keresek, stb...(anyám már nem fog borogatni)...
Régóta ide jársz, és tényleg nem érted, hogy azusa mit miért csinál?
(Bár pontosabb lenne a mélyállam, háttérhatalom, stb. megnevezés. Szerintem.)
Persze.Elég menő, hivatkozással fel lehet használni?
Itt szírekről van szó nem Wagnerosokról. Wagnerosok vannak most is Ukrajnában. Mindig fontos a szöveg helyes értelmezése-megértése. Azt írtam "külföldi önkéntesek"Mintha eddig nem lettek volna ott Wagneresek....
A Wagner Ukrajnában külföldinek számít.Itt szírekről van szó nem Wagnerosokról. Wagnerosok vannak most is Ukrajnában. Mindig fontos a szöveg helyes értelmezése-megértése. Azt írtam "külföldi önkéntesek"
Miután Zelenszkij külföldról zsoldosokat hívott harcolni, Putyin engedélyezte külföldi önkéntesek részvételét a DNR/LNR oldalán.
Szíriából érkeznek az elsők:
VK | VK
vk.com
Mit jelentsen az a nyil Szerbiából északra?Más a katona földrajza a két országnak…sok egyéb változó mellett.
Felesleges hasonlítgatni(ebben a fázisban).
Szép munka a grafika, köszönet.
Wáohh, kezd egyre érdekesebb és veszélyesebb lenni a szitu, Afrika, Szíria, még valaki? Mondjuk közép Afrika volt a legutolsó akire gondoltam volna.A közép-afrikai kormány hadserege bejelentette, hogy segíteni kíván a Donyec-medencének
A Közép-afrikai Köztársaság fegyveres erői szolidaritásukat fejezik ki, és csatlakozni kívánnak az ukrajnai orosz különleges művelethez.
Sojgu védelmi miniszter ma bejelentette, hogy csak a Közel-Keletről érkezett bejelentés 16 ezer önkéntesektől, akik segíteni akarnak a Donyec-medencében.
ANNA NEWS
Военные правительственной армии ЦАР объявили о своем желании помочь Донбассу Вооруженные формирования ЦАР выражают солидарность и желание присоединиться к российской специальной операции на Украине. Одновременно, о своем желании воевать на стороне киеского режима заявили военнослужащие армии...t.me
A Wagnerosok otthon vannak Ukrajnában.A Wagner Ukrajnában külföldinek számít.
Amerikai önkéntesek?Wáohh, kezd egyre érdekesebb és veszélyesebb lenni a szitu, Afrika, Szíria, még valaki? Mondjuk közép Afrika volt a legutolsó akire gondoltam volna.
Ja, értem. Ti már képzeletben hozzácsaptátok Ukrajnát Oroszországhoz.A Wagnerosok otthon vannak Ukrajnában.
Külföldi az, aki nem orosz állampolgár.
És ha az azovos lelövi a fekete afrikait? BLM mozgalom megindul? egyre cifrább!Wáohh, kezd egyre érdekesebb és veszélyesebb lenni a szitu, Afrika, Szíria, még valaki? Mondjuk közép Afrika volt a legutolsó akire gondoltam volna.
Azoknak és a kozelkeletieknek asztán nagy lesz a harcértékuk ...A közép-afrikai kormány hadserege bejelentette, hogy segíteni kíván a Donyec-medencének
A Közép-afrikai Köztársaság fegyveres erői szolidaritásukat fejezik ki, és csatlakozni kívánnak az ukrajnai orosz különleges művelethez.
Sojgu védelmi miniszter ma bejelentette, hogy csak a Közel-Keletről érkezett bejelentés 16 ezer önkéntesektől, akik segíteni akarnak a Donyec-medencében.
ANNA NEWS
Военные правительственной армии ЦАР объявили о своем желании помочь Донбассу Вооруженные формирования ЦАР выражают солидарность и желание присоединиться к российской специальной операции на Украине. Одновременно, о своем желании воевать на стороне киеского режима заявили военнослужащие армии...t.me
Tovább adják azoknak, akiknek még van mit lerendezni az oroszokkal, például a grúzoknak. Gondolom a most oszeált légiósok nagy része is még migrálni fog egy ideig a putyinellenes háborúk kozott.
Be van sz.va a ruszki vezetés mert már így is sok anyuka van felháborodva hogy a fiukból darált hús lett. Megpróbálták a fehéroroszokat használni húsnak de azok kifaroltak, úgyhogy jönnek a nagy harcértékű iskolázatlan afrikaiak meg szír és csecsen zsoldosok. Tiszta abszurdisztán.