Sztem már az USA nagykövetségen van.A fővárosból költözik. És nem tudni, esetleg nem lakik-e már máshol.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sztem már az USA nagykövetségen van.A fővárosból költözik. És nem tudni, esetleg nem lakik-e már máshol.
Ugye voltak orosz célok, amiket meg is hirdettek a háború kitörésekor, egyike volt a drogos, náci klikk eltávolítása az állam vezetéséből. Ugye erről már nincs szó...Gyakorlatilag ők fognak győzni.
Alapvetően értelmetlen. Az csak egy vetülete a dolognak, hogy nincsenek hozzá elegen egyelőre, de szerintem nem akarják lerombolni a várost, márpedig egy ostrom ennél a városnál ezzel járna. Bekerítik, aztán vagy megadják magukat a bent lévők, mikor elfogytak a készletek, vagy addigra legyűrik Ukrajnát egyéb helyeken (akár a tárgyalóasztalnál).Ennyi katonával, ilyen szituációban a város ostromára vállalkozni...valóban őrültség lenne. Simán lehet, hogy arra várnak, tárgyalásos úton találjanak valami megoldást amire rá lehet fogni, hogy gyakorlatilag ők győztek. Mondjuk Ukrajna megígéri becsszóra, hogy nem lép be a NATO-ba és a Krim elcsatolására ráütik a pecsétet.
Ha rá tudják erőltetni az ukrán vezetésre hogy ne legyenek NATO tagok, ismerjék el a Krímet orosznak, a két keleti megyét autonómnak, akkor tényleg az oroszok győztek, ezt azért szögezzük le marha gyorsan, mielőtt még valaki majd ezt félremagyarázná, hisz ezért indították a háborút!Ennyi katonával, ilyen szituációban a város ostromára vállalkozni...valóban őrültség lenne. Simán lehet, hogy arra várnak, tárgyalásos úton találjanak valami megoldást amire rá lehet fogni, hogy gyakorlatilag ők győztek. Mondjuk Ukrajna megígéri becsszóra, hogy nem lép be a NATO-ba és a Krim elcsatolására ráütik a pecsétet.
Tudtommal egy embert se, csak a területet használják a fehér oroszoknak.Végül nem küldött? Vagy küldött csak egyelőre passzivitásban vannak és nem hirdetik őket?
Basszus, én meg már azt hittem, hogy full kamu. Jónéhány napja volt ukrán anyag, hogy az oroszok Szíriában toboroznak városi harcban járatosakat.Miután Zelenszkij külföldról zsoldosokat hívott harcolni, Putyin engedélyezte külföldi önkéntesek részvételét a DNR/LNR oldalán.
Szíriából érkeznek az elsők:
VK | VK
vk.com
attól még hogy nem nato tagok, köthetnek az usával védelmi egyezménytHa rá tudják erőltetni az ukrán vezetésre hogy ne legyenek NATO tagok, ismerjék el a Krímet orosznak, a két keleti megyét autonómnak, akkor tényleg az oroszok győztek, ezt azért szögezzük le marha gyorsan, mielőtt még valaki majd ezt félremagyarázná, hisz ezért indították a háborút!
Basszus, én meg már azt hittem, hogy full kamu. Jónéhány napja volt ukrán anyag, hogy az oroszok Szíriában toboroznak városi harcban járatosakat.
Pár napja egy presszóban kellett ücsörögnöm; jobb híján hallgattam, hogy mikről beszélgetnek. Volt egy társaság, ott az egyik srác nagyon ott volt az aktuálpolitikában, ecsetelte "Dronyecket" meg a "Hogyishívják a másikat, ahol a vastagszájúak vannak".Seperc alatt le fogjak lovi az ukran civilek, vagy a milicia, hisz irtak, hogy arc alapjan felismerik ki az orosz es annak annyi.
Párszor már írtam, az oroszok szép csendben elkezdtek terjeszkedni Afrikában. Nem olyan látványos mint a kínai kolóniák, de legalább annyira sikeres. Mert ugye az oroszok elvesztették európában a hidegháborút, de megnyerték afrikában.Wáohh, kezd egyre érdekesebb és veszélyesebb lenni a szitu, Afrika, Szíria, még valaki? Mondjuk közép Afrika volt a legutolsó akire gondoltam volna.
Lehet, hogy csak családegyesítési program -orosz módra.Csecsenek, Wágneresek, közel-keleti zsoldosok. Ennyire ki kell segíteni az orosz hadsereget? Ez elég rossz üzenet.
Ráadásul a közel-keletiek nem biztos, hogy úgy bánnak az ukrán civilekkel majd, ahogy azt az oroszok elképzelik.
szabad fordításban:
Kölcsön kenyér....Basszus, én meg már azt hittem, hogy full kamu. Jónéhány napja volt ukrán anyag, hogy az oroszok Szíriában toboroznak városi harcban járatosakat.