Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez az anti-orosz hisztéria main stream igy terjed, akkor ennyi erővel jövő héten engedélyezhetik, az orosz lakosság ideiglenes kiirtását is. Nevetséges már ez."a Meta ideiglenesen engedélyezni fogja az Azov ukrán ultranacionalista paramilitáris zászlóalj dicséretét"
"Tudod mi vagyok én, magyar? Egy ukrán vadállat!" | 24.hu
Záporozó 50 kaliberes lövedékek, vodkázás kézigránát mellett, náci kovbojok és egy cseppet sem beszari magyar - Jászberényi Sándor helyszíni riportja az ukrán frontról. Ötödik rész.24.hu
Majd ott is lehet fotózkodni és mennek majd tovább.
Se a csecsenek, se a Wagner nincsenek a frontvonalban , a szírek se lesznek .Nem tudom észrevetted-e, de nem cáfoltál semmit, csak megerősítetted, amit írtam. Nem lett volna kötelező csecsenek hívni, PMC-k nem a frontháborúkba szoktak kelleni, a szírek meg teljesen mindegy hogy milyen lefejezők, ők - talán - ott lesznek - és fognak érintkezni az ukrán lakossággal.
Mutogattak pár ukrit onnan, elfogottakat. Elég szar bőrben voltak.Bár Mariopul bevételét is kb. 2 nappal ezelőttre vártam, de ennek fényében - ha igaz - kb. 2 nap és elfoglalják.
A Jászberényi cikk 2014-es. Egyébként nem vagyok elájulva a pasitól, jól ír, de túlszínezi a történeteit. 2015-ben kint volt Debalcevonál, de a frontot meg sem közelítette, mégis úgy adta elő, hogy "záporoztak a lövedékek körülötte""a Meta ideiglenesen engedélyezni fogja az Azov ukrán ultranacionalista paramilitáris zászlóalj dicséretét"
"Tudod mi vagyok én, magyar? Egy ukrán vadállat!" | 24.hu
Záporozó 50 kaliberes lövedékek, vodkázás kézigránát mellett, náci kovbojok és egy cseppet sem beszari magyar - Jászberényi Sándor helyszíni riportja az ukrán frontról. Ötödik rész.24.hu
Vélhetőleg azért, mert így egyrészt lassítani tudják majd az oroszokat - több civil az új hadműveleti területen, ezt gyakorlatilag " gördíthetik" maguk mögé és az oroszok elé az ukránok ( és ez szorosan kapcsolódik az evakuációs folyosók irányával kapcsolatos eseményekhez, törekvésekhez...) ,másrészt kevesebb ember marad az " oroszok területén"...Enerhodarból miért evakuálnak valószínűleg olyan területre, ami napok múlva háborús övezet lehet?
Ennek van valami magyarázata?
Hmm, az ukrán veszteségek számai eléggé légből kapottnak tűnnek.
Egy Wagneres biztosan meghalt a harcban, Kijevtől keletre, egy rajtaütésben.Se a csecsenek, se a Wagner nincsenek a frontvonalban , a szírek se lesznek .
Én kifejezetten rühellem. Szíriából is ugyanilyen könnyes írásokat eresztett meg.A Jászberényi cikk 2014-es. Egyébként nem vagyok elájulva a pasitól, jól ír, de túlszínezi a történeteit. 2015-ben kint volt Debalcevonál, de a frontot meg sem közelítette, mégis úgy adta elő, hogy "záporoztak a lövedékek körülötte"
Én inkább kiábrándítónak mondanám. És veszélyesnek a jövőre nézve.Ez az anti-orosz hisztéria main stream igy terjed, akkor ennyi erővel jövő héten engedélyezhetik, az orosz lakosság ideiglenes kiirtását is. Nevetséges már ez.
Persze hogy az. Azért linkeltem, ami benne van.A Jászberényi cikk 2014-es. Egyébként nem vagyok elájulva a pasitól, jól ír, de túlszínezi a történeteit. 2015-ben kint volt Debalcevonál, de a frontot meg sem közelítette, mégis úgy adta elő, hogy "záporoztak a lövedékek körülötte"
Élő RT TVadást már tudtam szerezni. Újságot még nem.Talált már valaki nézhető RT klónt?
Utánpótlás konvoj elleni támadásban.Egy Wagneres biztosan meghalt a harcban, Kijevtől keletre, egy rajtaütésben.
Pár napja volt fent fotó róla a neten. Sajnos nem mentettem le.
Valaki itt megosztott egy cikket az első brit önkéntesről.Egymagában nem!Viszont érdekes hogy elég sok Irakban-Afganisztánban szolgált veterán ment ki!Nekik meg van tapasztalatuk a városi,gerilla hadviselésről még ha a "másik"oldalt is álltak!Főleg a tapasztalataik jönnek jól és könnyebben meg lehet velük osztani a felderítési adatok(Folyamatosan repülnek ukrán határ közelében az RC135 stb felderítők)!
próbáltam, de hat oldalas kérdőív van hozzá, és még a kérdéseket sem értem. Viszont TOR browsert már csináltam. A híreket azon is blokkolják.Igen. Szerezz be egy ingyenes VPN-t.
Pedig akkor van értelmük, ha ők mennek a darálóba, mert velük nem kell elszámolni otthon.Se a csecsenek, se a Wagner nincsenek a frontvonalban , a szírek se lesznek .
ez csak olyan, mint a sorkatonát nem küldenek előre....Pedig akkor van értelmük, ha ők mennek a darálóba, mert velük nem kell elszámolni otthon.
Reggel ezért vicceltem el a mesterlövész faszit.Valaki itt megosztott egy cikket az első brit önkéntesről.
Azt mondta, hogy az ő generációjából talán senki nem találkozott olyan tűzerővel, mint ami itt van.
Szóval azért ez más háború, mint amivel eddig találkoztak.