0:02-nél valakit cibálnak, aki nem közülük van.Mindennapi orosz testegyzés avagy "taktikai viszavonulás"?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
0:02-nél valakit cibálnak, aki nem közülük van.Mindennapi orosz testegyzés avagy "taktikai viszavonulás"?
próbáltam, de hat oldalas kérdőív van hozzá, és még a kérdéseket sem értem. Viszont TOR browsert már csináltam. A híreket azon is blokkolják.
Hát, amióta az andrás-keresztes lobogókat mindenhol tiltják, ha jól emlékszem még a katonasírokról is leszedették, nem elképzelhetetlen. Van odaát pár fura ürge, akik szerint az a bizonyos zászló még mindig őket jelképezi.Amerikai önkéntesek?
Hmm, eddig nem is gondoltam, hogy ennyi néger és sárga él a Föderációban. Belorusszokra vagy Fehéroroszokra gondolsz.Mondjuk a fehér oroszok passzívitása engem meglepett, hogy még mutatóba se küldött vagy 100 katonát se.
Mert ezt lehet kudarcnak eladni.Ki tudja? Véleményem szerint alapvetően nem akarják és nem is fogják megostromolni Kijevet. Körbe zárni fogják legfeljebb, ha odaérnek keletről a többiek, addig nem erőltetik a dolgot. Ezért nem is értem, miért ezen megy a rugózás, láthatóan nem is próbálnak Kijevbe bemenni, annak agglomerációjában megy a helyezkedés.
Mondtam már reggel Zajcev százados már zsírozza azt a puskát.Biztos leszed majd katonákat, de lesz itt még zsákban a magabiztosságával együtt jópár ilyen faszagyerek, biztos vagyok benne
Ahogy nézem az oroszok még gyorsabban is haladtak, mint a jenkik ugyanannyi idő alatt!Csináltam egy kis összehasonlítást:
![]()
Harcanyagot kérdeztem, nem a roncsokat.Az ukranoktol jott Europaba az acellemezek donto hanyada, szoval a roncsokat fel tudjak hasznalni a kohaszatban. A tobbire meg tuti lesz vevo.
A katonai rendeltetésű műholdak átlagosan 40-80 cm felbontásúak, ebbe sok minden belefér.Nem gondolnám, hogy akkora felbontásuk lenne, hogy kiszúrják a muksót, az amerikaiak is a drónokat használják az ilyen feladatokra, és szerintem az oroszok is a drónokat alkalmazzák...
HARCANYAG, nem roncs.Tovább adják azoknak, akiknek még van mit lerendezni az oroszokkal, például a grúzoknak. Gondolom a most oszeált légiósok nagy része is még migrálni fog egy ideig a putyinellenes háborúk kozott.
A Wagner Ukrajnában külföldinek számít.
Lehet fel kéne venni a szemüveget.Ahogy nézem az oroszok még gyorsabban is haladtak, mint a jenkik ugyanannyi idő alatt!![]()
Elég kicsi az esélye.Szóval te voltál az aki olyan gyilkos szemekkel méregetett!
Tudom, tegnap is jelentkezett. Szerintem nem lesz ott sokáig, ahogy záródik az olló békésebb tájakra kocog. Persze a tudósításai továbbra is irodalmi értékűek lesznek...Jászberényi most Kijevben dekkol.
Pont a múltkor néztem egy filmet valamelyik francia elitegységről akik valahol Afganisztánban "alamózták",Reggel ezért vicceltem el a mesterlövész faszit.
Tudom, hogy az ilyenek nagyon jó fizikumban vannak és mentálisan is toppon van mind.
Viszont az uskánka alatt, dzsihádmobilról, meg gyalogosan közlekedő tálibokat+arabokat lelövöldözni más, mint egy támadó orosz hadsereg ellen játszani az "istent".
Biztos leszed majd katonákat, de lesz itt még zsákban a magabiztosságával együtt jópár ilyen faszagyerek, biztos vagyok benne.
Tudom, tegnap is jelentkezett. Szerintem nem lesz ott sokáig, ahogy záródik az olló békésebb tájakra kocog. Persze a tudósításai továbbra is irodalmi értékűek lesznek...![]()
Aha. Na most akkor annyit fűznék hozzá, a cikk szerint épp kisbabájuk van a párjával!Pont a múltkor néztem egy filmet valamelyik francia elitegységről akik valahol Afganisztánban "alamózták",
nekem nem az jött le, hogy ők valami halhatatlan szuperhősnek képzelték magukat,sőt épp ellenkezőleg nagyon is tudatában voltak annak, hogy ők is halandók és bármikor meghalhattak volna.
Persze ez nyilván személyiségfüggő dolog, de szerintem aki úgy mint pl ez a kanadai jó pár harcteret megjárt jó sok halált látott,gondolom nem egyszer volt életveszélybe, nem hiszem ,hogy elszállt volna magától és lebecsülné a veszélyt vagy az ellenfelet....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..