Ez is érdekes kérdéseket vet fel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amikor először láttam, még oroszok voltak kiírva. Már akkor is írtam, hogy baromállatok. Ezek után, ha azovosok voltak, remélem legközelebb ők ülnek egy ilyen kis piros autóban!A videó felirata szerint az Azovosok pusztán szórakozásból egy BMP-vel árthajtanak egy az út mellett üresen álló személyautók (talán Lada Samara)
Nem biztos láttam én már oroszul nyilatkozó Azovost, amúgy állítólag az oroszok találtak olyan dolgokat Mariupolban, amely arra utal, hogy a Mariupolt védő Azovosok között vannak svédek is vannak..Én ezt már láttam három napja, akkor még ruszkik voltak.
Milyen nyelven beszélnek? Egy büszke ukrán náci nem fog oroszul beszélni.
Mik azok?
Ez is érdekes kérdéseket vet fel.
Oké de itt milyen nyelven beszélnek?Nem biztos láttam én már oroszul nyilatkozó Azovost, amúgy állítólag az oroszok találtak olyan dolgokat Mariupolban, amely arra utal, hogy a Mariupolt védő Azovosok között vannak svédek is vannak..
Látom, valakinek vicces. Hadd nevessek én is!Komolyan érdekelne, hogy pontosan milyen, orosz eredetű fake newst látsz itt a fórumon.
Akár hozzászólásokat is linkelhetsz, kíváncsi vagyok!
Az FSZB két fejese házi őrizetben van. Az egyik volt felelős az UA-i hírszerzésért, a másik meg vmi dezinformációért felelős vki.Mik azok?
Már bocs, de így elsőre azért kételkedem az Ukrán Légvédelmi Parancsnokság azon állításában hogy éppen az oroszok ( és esetleg " véletlenül" sem az Ukránok) Belorus célpontot támadtak volna. Bármilyen okból is.
Kösz, értettem. Mik az érdekes kérdések, amik felvetődnek?Az FSZB két fejese házi őrizetben van. Az egyik volt felelős az UA-i hírszerzésért, a másik meg vmi dezinformációért felelős vki.
Úgy tűnik mintha lekapirgálták volna a felségjelet róla, hogy kilátszódjon a szovjet. De minek?Az orosz légvédelmi erők lelőttek egy ukrán Tu-141-es drónt a Krímben
Ma reggel egy ilyen drón repült át Románián, Magyarországon, és lezuhant a horvát fővárosban, Zágrábban, súlyosan megrongálva az utcát.
Szovjet eredetű technika, azért gondolom.Az a vörös csillagos felségjel az gondolom azt jelenti, hogy nem ukrán, hanem orosz ez a lelőtt cucc, nem?
Nem vacakoltak az átfestéssel ... van ilyen.Az a vörös csillagos felségjel az gondolom azt jelenti, hogy nem ukrán, hanem orosz ez a lelőtt cucc, nem?
Akkor a 10 000 darab rakétával mennyit lőhetnek ki?Van a képen 7 Javelin, amit a fentiek szerint már el is használtak. Van egy kilőtt BMP3. A többi találatról nincs kép? Ismerve az ukrán tájékoztatás sikerorientáltságát, minden kilőtt páncélost 4 oldalról fotóznának, így valószínűsítem, hogy sokkal több találatot nem tudtak elérni. Így viszont elég gyatra a hatékonyság.
Biztos fiatal még, kell a pénz.Valóban rosszul halad az orosz invázió Ukrajnában? Nagyon érdekes térkép készült a háborúról
A HTKA haditechnikai szakfórum egyik felhasználója érdekes összehasonlítást készített a mostani, Ukrajna ellen zajló orosz invázió aktuális állásáról, illetve arról, hogy a 2003-as Irak elleni amerikai támadás milyen eredményt ért el ugyanennyi idő elteltével. Csupán területi nyereség...www.portfolio.hu
@blogen, úgy látom behúzott a mainstream média...