Én inkább nem szeretném. Legyen egy pufferállam köztünk és az oroszok között. Legyenek csak távol tőlünk. Tőlem leverhetik ezt az ukrán rezsimet, meg az azovosokat, de a magyar határoktól maradjon távol az orosz haderő. Oroszország távol van tőlünk, elsősorban gondolkodásmódban. Ne közeledjünk jobban, mint amire gazdasági érdekből szükségünk van. Kellő távolságtartás és egymás ügyeibe be nem avatkozás. Most Oroszország a nyugati világ páriája lesz. Gazdaságilag eddig sem voltak világverők, most még inkább mennek lefelé majd. Ott még sok minden negatív dolog fog történni belsőleg is ,abban az országban, szerintem hamarosan. Az én generációm akkor a nyugati világot vágyta ide, mert megéltük a szovjet világot. A nyugati világ, minden nyűge ellenére még mindig fényévekkel jobb, mint az volt, ami volt 90 előtt itt. Ebből a háborúból nekem az is lejön, többek közt, hogy az oroszok, vagy a vezetésük, gondolkodásmódban nem változtak az elmúlt 32 évben. Ez szomorú. Mert abban az országban hatalmas lehetőségek lennének. El fognak azok veszni így.