Nem tudom, de nekem ez az ukrán csecsen "battalion" elég két emberesnek hat. Még egy képen sem voltak kettőnél többen +a kamerás; és abból az egyik üzemszerűen a veresszakállú.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van humorod, ilyesmit kèrdezni.Tudja valaki mennyire van megerősítve Mariupol, mennyi készlet van benne felhalmozva, élelmiszer fegyver , mekkora létszámú a város védő haderő, mennyi a valós a Mariupol védelméről szóló ukrán propagandának, én megpróbáltam valamennyire hiteles információhoz jutni ezzel kapcsolatban , de gyakorlatilag nem találtam semmit....
Krími háború? 1905-ös japán-orosz háború? I. Világháború?Lehet itt bármi gyerekek, meg dumálhatunk mi mindent...a történelem megmutatta. Az Orosz hazafiasság szinte semmihez sem mérhető ha a Hazáról van szó. A történelem megmutatta....eddig mindenkinek beletört a foga a maciba....
Nem ruszki propagandának szánom...ezek tények. (na jó nem nézek több orosz prop videót Whiskey-zés közben többet mert ilyenkor mindíg elérzékenyülök )
És videón:Csecsen az ukránok oldalán, Kijev közelében. "Shaikh Mansur Battalion"
(Hát, nem túl sikeres az arc kitakarása.)
Nem csak az ukrán párti csecsenekhez érkezett meg a nyugati segítség, hanem Mariupolba is ... elvitték az oroszok.
Egy újabb nackó találkozott Banderával
Karpatszkaja Szics,amely csoport tagjai több magyar ellenes akciót is szerveztek Kárpátalján
Ez hulladék banda befenyitette életveszélyesen Vona Gábort 2015-ben vagy 16-ban.Sorsuk a jelenlegi körülmények között bizonytalan,véleményem szerint azért boritékolható
"Russia, China, India and Brazil care now calling for an urgent investigation into the illegal US-funded Biolabs in Ukraine, following bombshell testimony given to the UN Security Council on Friday.""Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) közölte, hogy azt tanácsolták az ukrán közegészségügyi szerveknek: semmisítsék meg azokat a veszélyes kórokozókat, amelyek a kutatólaborjaikban találhatóak."
Kuruc.info - Miközben Amerika tagad, a WHO arra szólítja fel Ukrajnát, hogy semmisítsék meg a kiemelten veszélyes kórokozóikat
Új járványtól tartanak.kuruc.info
Öszinte leszek hozzád,én csak egy Karpatszka Szicset ismerek.Ezt:Nos, ez a másik Kárpátszak Szics, mert hogy kettő van.
Az egyik az ilyen Lemberg, Livov, stb környéki, és azok tényleg banderisták, és van egy másik, ami kárpátaljai, és nem. Az előbbiek mentek/jöttek Kárpátaljára magyarokat fenyíteni, míg az utóbbi, amelynek van magyar tagja is, kiállt a magyarság mellett, és ezért össze is különböztek a többi náci/fasiszta/trappista ukrán szervezettel. Történetesen utóbbiba tartozott ő is.
Öszinte leszek hozzád,én csak egy Karpatszka Szicset ismerek.Ezt:
Öszinte leszek hozzád,én csak egy Karpatszka Szicset ismerek.Ezt:
nem láttam még roncsot. Megjegyzem az sem nagy dolog ha volt, tekintve, hogy repülnek azért rendesen. Az 52 inkább van tankok ellen optimalizálva, inkább a sebességére alapoztak a fejlesztés során, a páncélvédelme nem olyan komoly mint a 28-asé, talán ezért is veszett oda pár darab.Azt lehet tudni, hogy a Mi-28-as repülő tankok hogy szerepeltek? Csak mert Ka-52-es lelövésröl több hír is volt, de Mi-28-asra nem emlékszem.
Szerintem is.Olyan hiányérzetem van...
Túl sok épület maradt talpon.
Ritkábban repülnek mert nincs rajtuk Vityebszk.Azt lehet tudni, hogy a Mi-28-as repülő tankok hogy szerepeltek? Csak mert Ka-52-es lelövésröl több hír is volt, de Mi-28-asra nem emlékszem.