Mindkettőt, ha kérhetem.Ha már, akkor Bukarestet!![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mindkettőt, ha kérhetem.Ha már, akkor Bukarestet!![]()
A Szu-34 az ukrán légvédelmi rakéták(Buk-M1) miatt repül alacsonyan. Nem használ UB blokkokat a Szu-34. A Szu-34 bombázó, tehát FAB,OFAB, ODAB, OFZAB, BETAB és egyéb bombákat használ.
Amerikaik "megoldják"hogy ne keljen lemeznek manpadsal elérhető magasságba!El tudják "nyomni" a radarvezérlésű rakétákat ha megvan a technológiai fölény!Azért az s300,Kub,buk nem képviseli a csúcsot ráadásul mivel az Oroszoknak is van ismerik ezeket a rendszereket!A Szu-34 az ukrán légvédelmi rakéták(Buk-M1) miatt repül alacsonyan. Nem használ UB blokkokat a Szu-34. A Szu-34 bombázó, tehát FAB,OFAB, ODAB, OFZAB, BETAB és egyéb bombákat használ.
Városi harcban egyértelműen ezt látom én is! Aki ott mostanra még életben maradt, azt nyugodtan lehet elit gárdista spec. épületharcászati szakcsapat szinten kezelni!Azért simán lejön hogy a DNR messze az orosz hadsereg felett van harcértekben.
Nem tudni...legutóbb hajnalban amikor még láttak belőle valamit úgy állt a helyzet, a pillanatnyi népességi arányok alapján hogy, ha népszavazást tartottak volna akkor épp Csecsenföldhöz lesz elcsatolvaMaripullal mivan?
Na várjunk már azért egy picit!Amerikaik "megoldják"hogy ne keljen lemeznek manpadsal elérhető magasságba!El tudják "nyomni" a radarvezérlésű rakétákat ha megvan a technológiai fölény!Azért az s300,Kub,buk nem képviseli a csúcsot ráadásul mivel az Oroszoknak is van ismerik ezeket a rendszereket!
Na. Eddig vártam...
Valaki találkozott már a drágalátos fősodratúban a donyeczki terrortámadással ???
Én csak a Blikkben találtam egy, a
valóságot elferdített cikkre:
"Legkevesebb húsz ember életét vesztette és 26 megsebesült Donyeck belvárosában egy lelőtt, Tocska-U típusú ukrán rakéta szilánkjainak becsapódása következtében - jelentette be Gyenyisz Pusilin, a donyecki "népköztársaság" vezetője hétfőn az orosz médiának nyilatkozva."
![]()
Döbbenetes képsorok Donyeckből: holttestek hevernek az utcán, lelőttek egy ukrán rakétát – fotók (18+)
Legkevesebb húsz ember életét vesztette és 26 megsebesült Donyeck belvárosában egy lelőtt, Tocska-U típusú ukrán rakéta szilánkjainak becsapódása következtében - jelentette be Gyenyisz Pusilin, a donyecki "népköztársaság" vezetője hétfőn az orosz médiának nyilatkozva.www.blikk.hu
Van bőr a pofájukon, de tényleg.
PMC-sként is lehet, hogy egész pályafutása alatt, -ami lehetett elég rövid is- őrszolgálatot látott el, fegyveres biztonsági őr volt valami telephelyen, vagy konvojt kísért. Lehet, hogy soha ellenséget se látott, rá se lőttek. Nem feltétlen van nagy harci tapasztalata attól, hogy PMC. Vagy lehet, hogy tök más feladatot látott el, ami még ennyire sem harci.Brazil csávó is PMC volt, aki menekülés közben az autóból töltött fel videót, hogy senki se menjen oda, mert egy kib*szott mészárszék...
meg ilyenkor valami iratot, katonakonyvet is szoktak mutogatni, bizonyitando az allitast.Minimum gyanús nekem is.
Főleg hogy tényleg az arcot nem látni, és oda van baszva egy egy csillagos tábornoki rendfokozati jelzés, ami nálunk a dandártábornok, szerintem náluk is, és beszélnek közben Brigadier General helyett Major Generalról, ami meg a Vezérőrnagy!
Ezt lehet egy olyasvalaki csinálta, aki még a rendfokozatokat SEM ismeri, az meg azért nagyon az allja fake news!
Jó, közben láttam hogy náluk az egy csillagos tényleg a Major General, ez a része rendben van! Az arc kitakarása viszont gyanús!
Többször volt videón(a fogságba esett ukrán katonák mondták) és képeken is, hogy aki megakart szökni vagy megakarta adni magát azt vagy lelőtték vagy egy beton vagy vasoszlophoz láncolták. Nem ritkaság ez az ukránoknál (2014-2015-benis voltak hasonló esetek)ez vajon mennyire hiteles ? (mármint arra gondolok,hogy ezeket a zsoldosokat nem kell hadifogolyként kezelni,így lehetett bármi .. )
Kivéve ha ha csak egy indokra vár.....Nem gondolnám, hogy egy ilyen próbálkozást a NATO nem leplezne le nagyon rövid időn belül...
Az egyik Szu-34-et Buk rakétával lőtték le.Amerikaik "megoldják"hogy ne keljen lemeznek manpadsal elérhető magasságba!El tudják "nyomni" a radarvezérlésű rakétákat ha megvan a technológiai fölény!Azért az s300,Kub,buk nem képviseli a csúcsot ráadásul mivel az Oroszoknak is van ismerik ezeket a rendszereket!
A francia, vagy melyik tobb szaz Usa zsoldost emlitett. A frontig se nagyon ernek el...A New York Times megerősíti, hogy amerikai zsoldosok tartózkodtak a Javorovszkij kiképző telep területén a március 14-i reggeli rakétatámadás idején.
Ezt a fényképet az egyik amerikai készítette.
![]()
Nyolc év harcban élve, veteránokAzért simán lejön hogy a DNR messze az orosz hadsereg felett van harcértekben.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..