T
Törölt tag 1711
Guest
De miért nem rubel-ért adja, akkor Indiának előbb rubel-t kéne vennie?
Mert az indiai nemzetközi fizetési rendszeren keresztül kereskednének, amit Iránnal való kereskedelemre hozott létre eredetileg India.
USA részéről qva nagy pofára esés lett ez a rész, most kétségbeesetten próbálják az indiaiakat a kínai veszedelemmel riogatni, mert a szankciókkal való fenyegetőzés, ukrajnában rekedt állampolgáraik élő pajzsként való használata, vonatról lelökdösése elég masszívan pro-orosz álláspontra lökte az indiai közvéleményt.
Na én viszont nem vagyok ennyire naiv!
Ezeknek az "önkénteseknek" bevallottan is legalább egy jó része VETERÁN katona! Láttam a fősodratú angolszász médiumokban, ahogy kitakart szemmel, meg hátulról fotózva jó kiállású, 30-as 40-es éveik középén lévő életerős nem LMBTQ közösséghez tartozó kemény faszik készülődtek elszánt mozdulatokkal, volt akikről le is írták, alá feliratozták hogy EX British SAS/Marine soldier, az amcsiknál sem csak redneck parasztok mentek ám, ott is el volt ismerve hogy nem egy, nem kettő PMC aktívan, és komoly katonai múltja van! Ezeket a faszikat nem igazán kellett már mire kiképezni, aki megjárta Afganisztánt, Szíriát!
Itt ami szarul eshetett esetleg, hogy ŐK tényleg nem láttak még olyan háborút, ahol nem az övék a légi fölény! Nem lebecsülve őket, de én úgy tudom, hogy ott a gyalogság ha trébe kerül, hívják a helikoptereket, drónokat, vadászbombázókat, kérnek prec tüzérségi csapást, az bontja előttük az akadályt, és mennek tovább!
Ahhoz kurvára nem voltak szokva, hogy lefekszenek csucsukálni a fronttól több száz km-re a lengyel határ mellett, aztán arra kelnek hogy 2 perc alatt jött 30 Kalibr-M, és egy zászlóaljnyi ilyen veterán fasziból hirtelen adott esetben a 2/3-a álmában hősi halált halt!
Ezért volt rajtuk a döbbenet, mert hiába vagy John J. Rambo, ha megcsinálnak álmodban egy Kalibr-el! Keserű lehetett a felismerés!
Hozzáteszem, szerintem most a Wagneresek közül nem kevesen durrogtattak egy pezsgőt, a pár évvel korábbi Szír mutatvány miatt, ahol meg őket húzták faszra az amcsi tüzérek/légierő!
Kölcsön kinyír visszajárt!
Brazil csávó is PMC volt, aki menekülés közben az autóból töltött fel videót, hogy senki se menjen oda, mert egy kib*szott mészárszék...