Bye bye dezső...Közvetlenül nem kapcsolódik a háborúhoz, de mégis csak az egyik hozadéka:
India rupiával fog fizetni az orosz olajért, cserébe kapnak 20% kedvezményt a piaci árból.
Ezt már múlt héten eljátszották kínai yuannal...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bye bye dezső...Közvetlenül nem kapcsolódik a háborúhoz, de mégis csak az egyik hozadéka:
India rupiával fog fizetni az orosz olajért, cserébe kapnak 20% kedvezményt a piaci árból.
Ezt már múlt héten eljátszották kínai yuannal...
Szerintem mindenki nagyon meg lett volna lepve, ha barmi elitelot is szoltak volna. Korulbelul a csodaval lett volna hataros.A Kreml csalódott, amiért az EU és az Egyesült Államok vezetői nem mondtak semmit Donyeck ukrán nacionalisták általi támadásáról és civilek haláláról – mondta Dmitrij Peszkov elnöki szóvivő.
„Szeretném felhívni a figyelmet, és magam is elmondom, hogy valójában nagyon-nagyon csalódottak vagyunk amiatt, hogy sem európai vezetők, sem kollégám [Jen Psaki)-Fehér Ház szóvivője), sem Biden amerikai elnök, sem nemzetközi szervezetek vezetői, sem a NATO vezetése, sem tegnap, sem ma nem mondott semmit Donyeckről. És semmit sem mondtak azokról az ártatlan civilekről, akik az ukrán fegyveres erők által kilőtt rakétától haltak meg. És nem beszéltek a borzalmakról, amelyek Donyeckben történnek, és nem ítéltek el senkit” – számol be szavairól a RIA Novosti.
A lengyeleket ne! Most hülyeségeket lépnek, de meg fog jönni az eszük. Azt nem értem, hogy mitől fosnak. 1945 után- bár vettek el területeket Keleten, de kaptak helyette nyugati területeket. Ha szét akarták volna őket cincálni, akkor nem ezt lépik meg.Mindkettőt, ha kérhetem.
Nekem fogalmam sincs, tényleg. Hogy lehetne egy ilyet megsaccolni? Valahol 30 és 500 közt tudok saccolni !Saccra.
Ez mondjuk benne van a hihető számban nálam is, igen. Bár én úgy tudom az ukránok valami 35 saját tisztet elismertek. DE mondom, én itt még magamnak se hiszek már el semmit !Oroszok: 180
Ukránok: 35
Legyen mondjuk 90?
Épp ez miatt, hogy nem tájékoztatják objektívan a közvéleményt szerte a világban, hanem dezinformálják tehát manipulálják létezik az orosz ellenesség , oroszok iránti gyülölet és ami a céljuk is egyben.Szerintem mindenki nagyon meg lett volna lepve, ha barmi elitelot is szoltak volna. Korulbelul a csodaval lett volna hataros.
Meg kell nézni helyileg hol volt múltkor az az orosz tüzérségi egység aminél szétrepültek a lőszereskocsik, lehet az épen maradt ágyúit épp az ukránok vetik be valahol, mert nem véletlen rajtuk a sárga festés, addig igaz lehet a sztory, hogy az oroszoké volt, de tippre nem itt és most zsákmányolták."A Russian Army (D-30 artillery) position that had been left intact, with ready shells piled up, guns not set up, and captured by the Ukrainian Army in the Mykolaiv region of southern Ukraine, left the day before, photos on March 15th, 2022."
Nekem mondjuk tökre nem egy helyszínen készült képeknek tűnnek. Egyiken zöld a természet, a másikon nem. Egyiken tök sáros a közelebbi löveg kereke, és a távolabbi is sarasabb, még a másikon meg még alig poros. Persze, lehet teljesen véletlen is.
Addig sem neki kell az etetésükről gondoskodnia :SPufi is ígért 100000 katonát, most, hogy engedélyezték külföldi önkéntesek bevetését Ukrajnában már lehet bevagonírozva robognak át Szibérián...
Ezért veszélyes az egyirányú és megszűrt információ... Könnyen eshet az ember az alternatív valóság csapdájába. Valahogy az az érzésem, a szakciókról sem fogunk mindent megtudni, ahogy erről a háborúról sem, ahogy a covid-ról sem (3x oltott, frissen gyógyult, nem konteózós egyed).Én azt veszem le, ezek szimpla idióták akik elhitték az ukrán propagandát és azt hitték hatalmas hősök lesznek, akik megvédik a demokráciát és a genderjogokat Kijevnél...
Azért azt szívesen végignéztem ahogy a legyél a szlovák a cseh elnök vonatát megállítják az oroszok