Kíváncsi leszek a mai béketárgyalás "eredményére", ez tipikusan az a konfliktus, ahogy te is írtad, ahol valakinek győzni kell itt már nem engedhet senki. Ha lesz is tűzszünet, azt tuti napokon belül megszegi valaki és persze a "másik" lesz az...
Én nem tudom mikor lesz vége, de a tippem az, hogy az ukránoknál eljön az a pont, amikor már a harcoló csapataik nagyon legyengülnek. Oroszország tud pótlást hozni, illetve válthatja a csapatokat. Az ukránoknál nem hinném hogy ez menne már. Pontosabban, ha a nyugati részen be is vonultattak több tízezer embert, hogy szerelik fel és hogy képezik ki őket ? Nehézfegyverük nem hinném hogy már sok lehet. A fő erők ráadásul ha katlanba kerülnek keleten, illetve ha Mariupol elesik, akkor morálisan is nagy bajban lesznek. Feltehetően Kijev tart majd ki a legtovább, ami még nagyon sok ember életébe kerül. Az orosz erők a Dnyeperig mindenhol elmennek, délen szerintem a teljes tengerpert acéljuk, a Moldáviáig, Romániáig. Aztán hogy a béketárgyalásokon mi kerül Oroszországhoz, mi marad meg Ukrajnából, na azt a jóisten se tudná megmondani most. Az már alkuk kérdése is lesz.