Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
“Has to”: az még nem jelenti azt, hogy meg is adja.Vadbarmok!
A Sivatagi Vihar is “csak egy hadművelet” volt. Ott is összegyűlt a nyugati világ színe-java (a koalíciós erők).Én azt nem értem, hogy miért szarakodnak az oroszok, miért "csak" 200k katona kínlódik, miért nem dobnak át oda pluszban legalább 300k-t. Az orosz hadsereg, mindenféle sorállomány nélkül is bőven elbírná.
Azon agyaltam, hogy odahaza állítják-e át a közvéleményt háborús pszichózisra és azért húzzák az időt, mert másképpen nem fogadnák el a nagyobb arányú katonai bevetést?
Valahogy ez a tökölés számomra megmagyarázhatatlan.
Nem az első 2 hét, hanem az elmúlt 1 hét. Ilyen kis falut elfoglaltunk, 1 sor házzal, 1 sor wc-vel propaganda megy, de ezen kívül komoly eredmény nincsen. Közben dandártábornokot hasba lőnek a fronton.
Majd a 40000 szírrel akarnak háborúzni. Meg csecsenek, meg Korea. Ez az egész egy nagyon furcsa háború igy.
Már régen át kellene csoportositani a csapatokat, ha másra nem, akkor az elfoglalt területeken rendfenntartónak, meg hasonló, hogy felszabaduljanak katonák.
(Biztos mindennek meg van az értelme, csak én nem látom át.)
szereteme ezeket a magabiztos politikusi nyilatkozatokat mindkét oldalról.Az amerikai külügyminiszter a CNN-nek adott interjúban mondta el, hogy meggyőződése, a független Ukrajna sokkal tovább fog létezni, mint ameddig Putyin. „Így vagy úgy, de Ukrajna ott lesz, míg Putyin egy ponton túl már nem”
A másodikhoz az lenne a meglátásom, hogy a fegyveres konfliktus tekintetében már amióta tart lehetett hallani a borzalmas orosz veszteségekről, meg a sikeres ukrán védekezésről (a katonák hősiességét nem vitatom egyik oldalnál sem és mégis szinte minden nap előrenyomulnak.
A harmadik bekezdéshez, viszont érdemes hozzá tenni, hogy Oroszország Európához tartozik, mint vallásilag, politikailag és kulturálisan. Én is egy egyesült Európáért álmodok, ami nem az USA ölebe, de Oroszország nélkül csak félkarú óriás lenne.
Kb enyi harcoló (!) egységet voltak képesek oszehozni és technikával feltolteni (akár raktárival is). Ha roszabbul felszerelt alapvetoen nem harcoló egységeket kuldenek, azok csak golyófogónak lesznek jók (akár az OMON-osok az elso napokban) és még nagyobbak lesznek a logisztikai kovetelmények. Az átscoportosítás pedig nehézkes, mért túlságosan szét vannak húzva és teruleteket kellene feladniuk.Én azt nem értem, hogy miért szarakodnak az oroszok, miért "csak" 200k katona kínlódik, miért nem dobnak át oda pluszban legalább 300k-t. Az orosz hadsereg, mindenféle sorállomány nélkül is bőven elbírná.
Azon agyaltam, hogy odahaza állítják-e át a közvéleményt háborús pszichózisra és azért húzzák az időt, mert másképpen nem fogadnák el a nagyobb arányú katonai bevetést?
Valahogy ez a tökölés számomra megmagyarázhatatlan.
Nem az első 2 hét, hanem az elmúlt 1 hét. Ilyen kis falut elfoglaltunk, 1 sor házzal, 1 sor wc-vel propaganda megy, de ezen kívül komoly eredmény nincsen. Közben dandártábornokot hasba lőnek a fronton.
Majd a 40000 szírrel akarnak háborúzni. Meg csecsenek, meg Korea. Ez az egész egy nagyon furcsa háború igy.
Már régen át kellene csoportositani a csapatokat, ha másra nem, akkor az elfoglalt területeken rendfenntartónak, meg hasonló, hogy felszabaduljanak katonák.
(Biztos mindennek meg van az értelme, csak én nem látom át.)
Ja, és 10000-rulos bankjegyekkel fogják torolni a segguket, mert az olcsóbb mint a wc-papír. Mindenki millárdos lesz, mert Zimbabwe 2.0Erről beszéltem kb. 1-2 napja, hogy Oo. jegybankja annyit pénzt nyomtathat, amennyi kell.
Amikor lezuhant (itt tudtam meg frissen pedig napi szinten szemlézgetem a romulánokat), majd befostam,hogy az oláhok miatt tör ki a 3. vhb. de szerencsére az történt, amire utána gondoltam, hogy egyszerűen azért zuhant le...mert felszállt!!! Szegény pilóta mielőtt beszállhatott abba a gépbe...inkább jobban foshatott attól az ócskavastól mintha ténylegesen oroszok ellen küldték volna (akkor legalább lett volna indoka hogy katapultáljon).
Bocsánat a laikus kérdésért. A 2. videó elején látszik hogy a rakéta becsapódás előtt mintha szögben állna..... (vagy rosszul látom?)
dollár is pontosan ezért értéktelenedhet el, ha több lenne a piacon, mint amennyit nyomtatnak... ezért semmisítenek meg naponta akár egymilliárdnyit is.Kb enyi harcoló (!) egységet voltak képesek oszehozni és technikával feltolteni (akár raktárival is). Ha roszabbul felszerelt alapvetoen nem harcoló egységeket kuldenek, azok csak golyófogónak lesznek jók (akár az OMON-osok az elso napokban) és még nagyobbak lesznek a logisztikai kovetelmények. Az átscoportosítás pedig nehézkes, mért túlságosan szét vannak húzva és teruleteket kellene feladniuk.
Ja, és 10000-rulos bankjegyekkel fogják torolni a segguket, mert az olcsóbb mint a wc-papír. Mindenki millárdos lesz, mert Zimbabwe 2.0
Olyan 5 km szeles a kek resz. Azota mar lehet kevesebb.Mariupol aktuál:
"Azov" megsemmisítette a támadók vezérőrnagyát és sok felszerelést
2022. MÁRCIUS 15., KEDD, 11:05
AZ OROSZOK MEGSEMMISÜLT FELSZERELÉSEI. FOTÓ A TELEGRAM "AZOV"
A háborúval Ukrajnába érkezett orosz vezérőrnagy és nagy mennyiségű ellenséges felszerelés megsemmisítéséről egy külön különleges célú „Azov” különítmény számolt be.
Forrás : Azov-ezred a telegram
"Azov": "Azov megsemmisítette a megszálló csapatok vezérőrnagyát! Aki karddal jön hozzánk, az a kardtól fog meghalni!
Részletek : A meggyilkolt betolakodó fotója felkerült a közösségi oldalra.
FÉNYKÉP AZOVTÓL
Az "Azov" arról is beszámolt, hogy megsemmisítették az oroszországi GRU 22. dandár katonáit.
FOTÓ: TG "AZOV"
Ráadásul reggel az Azov-ezred rengeteg fotót tett közzé a Telegramon az orosz megszállók semlegesített felszereléséről.
“Азов” уничтожил генерал-майора оккупантов и много техники
Отдельный отряд специального назначения “Азов” сообщил об уничтожении российского генерал-майора, который пришел с войной в Украину, и большого количества вражеской техники.www.pravda.com.ua
Az ukránok szerint ő volt az ukránok által lelőtt orosz vezérőrnagy...Gondolom "kegyeleti okokból" nem mutatják az arcát... hihető hírek kategória