Biztos volt már, nem olvastam vissza öt napot.
Picit paranoid, de van benne egy két érdekes rész (pl az ásványkincsek)
Picit paranoid, de van benne egy két érdekes rész (pl az ásványkincsek)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az EU tagjelölti státuszt a nemzetközileg elismert határukkal kapták. Oroszország az összeomlásig lesz szankciózva, Ukrajna minden területe fel lesz szabadítva.Még Kárpátaljáig is el fognak jutni, nemhogy Ogyesszáig.
Nem kell ulippo félrefordításának bedőlni!Vadbarmok!
Nincs az orosz handseregnek Monero walletje, komolyan szívesen adakoznék nekik, nem mintha számítana. De jó érzés lenne, hogy hozzájárulhattam ezeknek a mitugrász,szemtelen, hazug paprikajancsiknak a megleckéztetéséhez(az ártatlan civileket sajnálom, de minden nap fel bírnak húzni ennek az arrogáns tuskónak a megnyilvánaulásai. ). Tényleg haza kellene hozni onnan az összes magyart és aknazárral betelepíteni a határt, és azt is elfelejteni, hogy léteznek.![]()
Alaposan kiosztotta Szijjártó Pétert az ukrán külügyminiszter
„A nyilatkozatait olvasva mintha nem emlékezne 1956-ra, amikor szovjet tankok taposták el a szabadságot Budapest utcáin” - írja Dmitro Kuleba.444.hu
Fel hát. Ezért vannak ott az oroszokAz EU tagjelölti státuszt a nemzetközileg elismert határukkal kapták. Oroszország az összeomlásig lesz szankciózva, Ukrajna minden területe fel lesz szabadítva.
Tegyük hozzá , miután az oroszok nyugati irányból bementek Mariopolba, vált lehetővé a civilek evakuálása. A civilek hálásak az orosz katonának, mint mondják az ukránok nem engedték ki őket, lőttek rájuk. Sokan a pincékben voltak február 24-től.Szerencsétlen civilek
A németek és a hollandok pedig gyakorlatilag nemet mondtak rá.Az EU tagjelölti státuszt a nemzetközileg elismert határukkal kapták. Oroszország az összeomlásig lesz szankciózva, Ukrajna minden területe fel lesz szabadítva.
láthatóan nem bírnáÉn azt nem értem, hogy miért szarakodnak az oroszok, miért "csak" 200k katona kínlódik, miért nem dobnak át oda pluszban legalább 300k-t. Az orosz hadsereg, mindenféle sorállomány nélkül is bőven elbírná.
Nem azt írják, hogy tagjelölt státuszt adnak és fegyvereket, hanem hogy a lengyel miniszterelnök szerint ezeket meg kell adni.Vadbarmok!
Nem valószínű... Az az orosz logisztika maximális limitjén már túlmutatna (így is szenvednek már vele), illetve nem is prioritás Kárpátalja...Még Kárpátaljáig is el fognak jutni, nemhogy Ogyesszáig.
"Vágd le a kígyó fejét a teste vele hal!"Egyébként megint sokan rosszul emlékeznek Putyin beszélt Odesszáról.
Talán nem akarják lerombolni. Vágd le a kígyó fejét a teste vele hal!
Azért várjunk még ezzel... 1-1,5 hónapot lehet egyenlőre valószínűsíteni. Hogy utána mi lesz, az puszta spekuláció.Évekig is fog húzódani, 2-3 évnél előbb az ukrajnai háborúnak nem lehet vége. Mivel eszkalálódni is fog a háború más országokra, az egész háború 7-10 évig fog tartani. Erre jobb, ha lelkileg felkészül mindenki. Csak gondoljatok arra, hogy a Délszláv Háború is mennyi ideig tartott... pedig jóval kisebb volt...
Tisztában vagy az orosz fegyveres erők méretével?Én azt nem értem, hogy miért szarakodnak az oroszok, miért "csak" 200k katona kínlódik, miért nem dobnak át oda pluszban legalább 300k-t. Az orosz hadsereg, mindenféle sorállomány nélkül is bőven elbírná.
Azon agyaltam, hogy odahaza állítják-e át a közvéleményt háborús pszichózisra és azért húzzák az időt, mert másképpen nem fogadnák el a nagyobb arányú katonai bevetést?
Valahogy ez a tökölés számomra megmagyarázhatatlan.
Nem az első 2 hét, hanem az elmúlt 1 hét. Ilyen kis falut elfoglaltunk, 1 sor házzal, 1 sor wc-vel propaganda megy, de ezen kívül komoly eredmény nincsen. Közben dandártábornokot hasba lőnek a fronton.
Majd a 40000 szírrel akarnak háborúzni. Meg csecsenek, meg Korea. Ez az egész egy nagyon furcsa háború igy.
Már régen át kellene csoportositani a csapatokat, ha másra nem, akkor az elfoglalt területeken rendfenntartónak, meg hasonló, hogy felszabaduljanak katonák.
(Biztos mindennek meg van az értelme, csak én nem látom át.)
Azért az oroszokat sem kell félteni...Ezen a videón az látható, hogy 03.07- én az orosz hadsereg katonái Kijev mellett lelőnek egy magát megadó kezét felemelő ukrán civilt... a drón felvétel az ukrán területvédelmi erők készítették...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..