Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért írtam az arányokat, hogy lásd, hogy az Európába szállított orosz gázt nem tudja még nagyon sokáig átvenni Kína már ha persze át akarja venni,és Oroszországnak (és Putyinnak pláne nincs) nincsenek még évei sem egy elhúzódó ukrajnai háborúra, ezt a háborút szerintem maxiumum egy másfél hónapon belül vagy így vagy úgy de be kell fejeznie.Ukrajna nem a távoli Szíria, Ukrajna itt van Oroszország nyugati határainál és sok orosz az ukránokra testvérnépként tekint....Erre mondtam lehet Kina egy elhúzódó konfliktusban érdekelt. Akkor az oroszok egy kicsit gyorsabban építenék azt a vezetéket (ki építi az is egy kérdés lehet, valószínűleg be kellene engedniük a kínai cégeket gyorsabban többet.) Kínának nem az oroszoktól kell ellátni magát elég ha belép ez EU helyére és elintézi hogy az EU-ba ne tudjanak eladni. Pontosan nem az a jóságos nagybácsi amit ma elbukik a drágább beszerzésen ezen még visszanyerheti.
jaja, en is beszamoltam mar itt a szemelyes elmenyemrol az ukran menekultekkel kapcsolatban. Altalaban elveszik csak, mert az nekik jar! Ok ukran menekultek!Hasonló szép dolgokról tudok én is beszámolni!
... és gondolom ezek katonakorú férfiak többnyire.jaja, en is beszamoltam mar itt a szemelyes elmenyemrol az ukran menekultekkel kapcsolatban. Altalaban elveszik csak, mert az nekik jar! Ok ukran menekultek!
azt már menet közben ellopták.Biden Isten védelmét kérte a hazájukat védő ukránoknak és küldött még 800 millió dollár támogatást.
Hozzáteszem Európa sem tudja még nagyon hosszú idejéig, nem az oroszoktól venni a gázt és az olajat.Azért írtam az arányokat, hogy lásd, hogy az Európába szállított orosz gázt nem tudja még nagyon sokáig átvenni Kína már ha persze át akarja venni,és Oroszországnak (és Putyinnak pláne nincs) nincsenek még évei sem egy elhúzódó ukrajnai háborúra, ezt a háborút szerintem maxiumum egy másfél hónapon belül vagy így vagy úgy de be kell fejeznie.Ukrajna nem a távoli Szíria, Ukrajna itt van Oroszország nyugati határainál és sok orosz az ukránokra testvérnépként tekint....
Akkor múlt időben!
Azért írtam az arányokat, hogy lásd, hogy az Európába szállított orosz gázt nem tudja még nagyon sokáig átvenni Kína már ha persze át akarja venni,és Oroszországnak (és Putyinnak pláne nincs) nincsenek még évei sem egy elhúzódó ukrajnai háborúra, ezt a háborút szerintem maxiumum egy másfél hónapon belül vagy így vagy úgy de be kell fejeznie.Ukrajna nem a távoli Szíria, Ukrajna itt van Oroszország nyugati határainál és sok orosz az ukránokra testvérnépként tekint....
Az állam csak a pénzt adja hozzá. Első napon 4x500mFt-ot 4db segélyszervezetnek.A teljes képhez hozzátartozik, hogy a konfliktus kezdete óta a magyar állam jószerivel semmit sem tesz a menekültek ellátásáért. Mindent a civilek, önkéntesek, helyi polgármesterek önállóan csinálnak.
Nem ismerem... Ezek szerint te közvetlenül tőle tanultál?Biszku Béla lelkes hívétől nem szeretnék sokat tanulni...
Jó sokat zsákmányolhattak, ha még éleslövészetre is van mit ellőniük!DNR új fegyvert tesztel
Remélem szétbombázzák az oroszok mikor megérkezik a szállítmány!Az új amerikai védelmi csomagban 800 légvédelmi rendszer lesz és hosszabb hatótávú elhárító rendszerek.
ezek annyira felesleges felvételek, látszik, hogy nem IPS panel, akkor meg mi értelme van, ha nappal szétégeti a telefon optikáját?
na ez már kemény soviniszta hozzáállás
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..