Lehetne mégegyszer?Ma tettem be az ukránok javaslatait. Azt meg az egyik orosz tárgyaló mondta el.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lehetne mégegyszer?Ma tettem be az ukránok javaslatait. Azt meg az egyik orosz tárgyaló mondta el.
Inkább az fájhatott nekik, hogy nem is engedjük át ezen szállítmányokat.Most a mi vagyunk az ukránok szerint a főg*cik, mert nem szállítunk fegyvert (helyesen).
Na de mégis, mit kéne? Felszámoltunk mindent ami tömegével volt, az újakból nekünk sincs elég....
Ez nagyon kemény. 2 harckocsit mutat a végén.
Az egy másik. És igen azt is kiszedték az ukrik. 1:26-nál látszik mindkettő. Az úton lévő nyíl mutatja.Van nekem is pár dolog, amit nem értek...
- Ha videó végén a sarkon áll a fehér furgon mögött és éppen elhagyja a vezető, hogyan ment tovább felrobbanni?
- Bal lánctalp sérül, lefut. Hogyan ment hátrébb (felrobbanni), mint ahol a lánc leesett a hajtókerékről?
Olvastam de köszönöm, hogy megosztottad, a korlátlan pénzjegy nyomtatással kapcsolatban azt közölte, az orosz kormány ma, hogy nem fog ilyen eszközhöz folyamodni...Olvasd el nem én írtam de minden szavával egyet értek ! Plusz a sötét ló nem Kína ! Hanem Pakisztán és India !
![]()
MielÅtt háborút kezdett, titkos pénzügyi atomfegyvert épÃtett Oroszország - Mandiner
A közgazdász Adam Tooze rámutat: Oroszország akár a korlátlan pénznyomtatással is fedezheti háborús költségeit, pénzügyi vesztenivalója nincs és minden feltétel adott is ehhez.makronom.mandiner.hu
Nagyon kapják az oroszok: Segbből szájba.
az igen, mint a Battlefiledben
reaktív páncél vagy homokzsákNagyon kapják az oroszok: Segbből szájba.
1:20-nál szerintetek mi esik az útra?
Mindeközben a helyi parasztok békésen kerékpároznak.
Viszont boki rengeteg haditechnikai infót, képet, elemzést, másodlagos információs adatokat hozott tíz+év alatt, ami más forrásból nem volt elérhető itt a fórumon. Az ulippó félék csak rombolnak, kétségeket ébresztenek, ám kézzelfogható infókat nem hoznak. Ennyi .Te egy hete beszélgetsz vele, én legalább 10 éve. és tudod, ami kicsi sárga, totyog és hápog, az egy kiskacsa.
Ulippo, Ladargant meg ukrán ügynök. na és? annak is kell lenni. Nekem kifejezetten hiányzik.
Nekem is csinálhatnának egy sznajperszkaja vintovkát egy 125-ösből. De valami combos csőszájféket tegyenek ráHát igen, azt el kell ismerni, hogy van bennük intuició, innovációs szellem.
Ezt már sokszor megtapasztaltam velük kapcsolatban.
Nálunk ilyen nem engedélyeznének, mert hogy "szabályellenes".
Lehet, hogy én vagyok teljesen paranoid, de ez totál megrendezettnek tűnik, ráadásul a robbanás nem is az autót éri. A végén, a tábla kidöntésénél az összes katona kapaszkodik. Drón is pont arra sétált, nagy előkészítés, autó, drón, fejkamera, majd hirtelen vége a felvételnek. Az aknavető meg sem mozdul a lövésnél, a teherautón nincs V,Z,O. Totál tiszta, letakarított út.
na igen, ez bizony komoly különbség!Viszont boki rengeteg haditechnikai infót, képet, elemzést, másodlagos információs adatokat hozott tíz+év alatt, ami más forrásból nem volt elérhető itt a fórumon. Az ulippó félék csak rombolnak, kétségeket ébresztenek, ám kézzelfogható infókat nem hoznak. Ennyi .
Remélem nem a halott katona másik fele.Nagyon kapják az oroszok: Segbből szájba.
1:20-nál szerintetek mi esik az útra?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..