Kamu ! DCSAztaqrva!
A gyenge Orosz morál megint, 1:2-höz beleállt a pilóta, és kapásból leszedte mind a 2 ellenséges gépet.
Jár a plecsni, meg a fizu emelés.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kamu ! DCSAztaqrva!
A gyenge Orosz morál megint, 1:2-höz beleállt a pilóta, és kapásból leszedte mind a 2 ellenséges gépet.
Az ukránok eddig kizárólag reagálni tudtak és kevés kiveteltől eltekintve hátrálni. Ez nem egy győztes háború receptje vagy egy hatékony haderő ismérve.Szerintem te nagyon más háborút nézel, mert az igaz, hogy az ukránok, csak védekeznek és nem képesek manőverező harcra az oroszok ellen, de az ukrán haderőt még messze nem győzték le, a veszteségeket pedig nem tudom, honnan veszed mert arról a két hadviselőfélen kívül talán csak az USA rendelkezik pontos információval....
Az oroszoknak semmi közük ahhoz hogy Ukrajna milyen szervezetek tagja.Senki sem mondta meg előre, hogy meddig tart. És nyilván előre azt sem lehet megmondani, hogy mikor fogadják el az ukránok azokat a feltételeket, amelyek garanciát jelentetnének Oroszországnak arra, hogy a NATO oda már nem teszi be a lábát!
..
A tipikus libsi egybites bullsittet lököd. Ti talán jobban tudjátok mi az orosz haditerv?
Vess már egy pillantást a térképre! Ez egy 40+ milliós ország 550+ ezer négyzetkilométeres területen elfeküdve!
..
És sajnos tökmindegy, hogy Ukrajna meddig tart ki, mert nagyon úgy fest, hogy minél tovább tart ki, annál kisebb lesz majd az, ami megmarad belőle. Nem tudom ez miért olyan jó, ha már aggódsz értük! És miért jó nekik?
De még máma!
Tavaly ilyenkor is tudtuk már.Jövő ilyenkor már nyilvánvaló lessz a világ foszlása.még nem teljes szakadás de azt ne is akarja senki hogy kataklizmikusan eggyik napról a másikra következzen be...
Az ukrán haderő kifogyott lassan az utánpótlásból. Mauripol után a moráljuk a béka popója alá esik vissza, a katlanok bezárulnak keleten, a legjobb csapatok zsákolva. Onnan jön a szabadesés...Szerintem te nagyon más háborút nézel, mert az igaz, hogy az ukránok, csak védekeznek és nem képesek manőverező harcra az oroszok ellen, de az ukrán haderőt még messze nem győzték le, a veszteségeket pedig nem tudom, honnan veszed mert arról a két hadviselőfélen kívül talán csak az USA rendelkezik pontos információval....
Annyit már biztosan elértek hogy Ukrajna nem lesz orosz bábállam.Így meg a lassú enyészetet (az országét) és a halom civil hullát választották.
Ez egy 40+ milliós ország 550+ ezer négyzetkilométeres területen elfeküdve!
Állítólag oda voltak befészkelve az Azovos nácik. Elnézve a bombázás eredményét nem sok élhette túl, és aki igen, jobb lett volna neki ha nem, mert minimum légnyomásos lesz, aztán egy diliházban Banderának képzelve magát vezényelhet.Brutális a pusztítás Újoroszországban. Ezt már egy virágzó Oroszország se tudná újjáépíteni rövid távon. A második világháború óta nem láttunk ilyen léptéket.
Micsoda meglepetés lenne!A cári időkben létező egykori Krími Kormányzóság térképe. Nem elképzelhetetlen, hogy a háború lezárultával akár az egykori terület ismét feltűnik a térképen, immár orosz színekben.
Hát amennyire én hallom kevés a képzett pilóta is, hiába van elég repülő, és az első vonalas technikát is úgy féltik mint a hímes tojást, mert nyilván kevés van... (armata? terminator?) Meg a tartalékosok behívása is elég vontatottan megy... elég döcögősen megy sokminden... egyelőre ... majd Boszniára belejönnek ... ?Támadó drónok kellenének az oroszoknak, abból van akút hiány.
Én nem így látom, szerintem vannak még tartalékaik és mivel ennyire magára hagyták Mariupol védőit szerintem már eleve úgy számoltak, hogy elfogják veszíteni a várost ....Tavaly ilyenkor is tudtuk már.
Az ukrán haderő kifogyott lassan az utánpótlásból. Mauripol után a moráljuk a béka popója alá esik vissza, a katlanok bezárulnak keleten, a legjobb csapatok zsákolva. Onnan jön a szabadesés...
https://t.me/letteradamosca/5940
2 ukri SU27-et szed le egy orosz gép kutyaharcban
A vállalhatatlan Azovval a soraiban lehetetlen a béketárgyalás. Így ők a levesben a hús. "A mór megtette a kötelességét".Én nem így látom, szerintem vannak még tartalékaik és mivel ennyire magára hagyták Mariupol védőit szerintem már eleve úgy számoltak, hogy elfogják veszíteni a várost ....
Szerintem meg otthonról hozták ezeket a cuccokat! Erre szakosodott üzletekben simán be lehet ilyesmikből vásárolni! A fegyvert viszont valószínű már ukránoktól kapták.Érdemes arról is szót ejteni, hogy a fegyveresek nem viselik az ukrán haderő gyakorló ruházatát és látszólag a milíciák azonosításához használatos sárga vagy kék karszalag sincs rajtuk.
Ennek ellenére valószínűleg nem igazak azok a pletykák, hogy az ukránok rosszul szerelik fel az idegenlégiósaikat vagy egyáltalán nem adnak nekik fegyvert. Ezek a légiósok plate carrierrel, modern sisakokkal és kézifegyverekkel vannak felszerelve.
Milyen tartalékok? Egy hete fegyverért könyörögnek...Én nem így látom, szerintem vannak még tartalékaik és mivel ennyire magára hagyták Mariupol védőit szerintem már eleve úgy számoltak, hogy elfogják veszíteni a várost ....
ez DCS, de biztos mások beelőztekAztaqrva!
Akkor meg is van, hogy a másik mariupoli tankos videón az a fél katona honnan pottyant le