Angol nyelvű török híradás:
hvg:
A teljes angol nyelvű forrásra van szükség, link elég, mert lehet hogy ott több infó van, ami nem feltétlenül azt mutatja, mint amit te beállítasz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Angol nyelvű török híradás:
hvg:
Tegnapi komentem...Hájén erre köviztem belőle LOL, és XD...ja ez nem a tik tok
Van egy olyan érzésem,hogy a tengerparti területeket leakarjak szakítani Ukrajnáról....Mert annak semmi értelmét nem látom,hogy porrá lövik Mariupolt nem kevés orosz katona élete árán elfoglalják Mariupolt, aztán az orosz állam
pénzén újjáépítik, és végül átadják Ukrajnának....
Mi volt a fő cél szerintem? Biztosítani a Krímet szárazföldön és vízellátásban, a két szakadár megyét, tönkreverni az ukrán nehézfegyverzetet, főleg a tüzérséget hogy ne tudják tovább terrorizálni az orosz kisebbségi területeket, behúzni a tengerpartot, lemészárolni az Azovot, s biztosítani hogy a nyugat lássa be, tényleg felejtős a NATO keletre tolása. Kb. én így látom. Nem is állnak olyan szarul !Na ha te ezt így gondold akkor én is kijelenthetem, hogy ,az eddigi "irományaidban" nincs mit nem megérteni, hogy SZERINTED mi volt az eredeti cél. Mondjuk azt, TE így gondolod..." és akkor így kivittek vagyunk.....
Egyrészt igen. Másrészt attól kapja a katonai támogatás egy részét, akinek megy a gáz és olaj.Ugyan miért. Csak nem azért, mert Ukrajnának is szép bevétele van belőle, meg neki is szüksége van gázra
Tipikus pávatánc, a Nyugatnak szól!Erdogan „tiszteletet érdemlő kivonulásra” szólította fel Putyint
A török elnök szerint az orosz elnöknek kell megtennie az első lépést a béke felé.hvg.hu
Ok, tudomásul vettem,hogy te ezt így gondolod.....Mi volt a fő cél szerintem? Biztosítani a Krímet szárazföldön és vízellátásban, a két szakadár megyét, tönkreverni az ukrán nehézfegyverzetet, főleg a tüzérséget hogy ne tudják tovább terrorizálni az orosz kisebbségi területeket, behúzni a tengerpartot, lemészárolni az Azovot, s biztosítani hogy a nyugat lássa be, tényleg felejtős a NATO keletre tolása. Kb. én így látom. Nem is állnak olyan szarul !
Köszi !Ok, tudomásul vettem,hogy te ezt így gondolod.....
Hortay Olivér: Zelenszkij nem érti, hogy Magyarország miért nem támogatja a gázszállításokat érintő szankciókat.
A Századvég szakértője a Facebookon azt írja: "Az ukrán elnök a tegnapi EU-csúcson kérdőre vonta Magyarországot, hogy miért habozik szankciókat bevezetni az orosz energiaimportra. Mindezt úgy, hogy Ukrajna Magyarországtól, Lengyelországtól és Szlovákiától vásárolja a gázt, aminek többsége orosz importból származik."
(PestiSrácok)
Magyarország népességének mindössze 14%-a támogatja katonai támogatás küldését Ukrajnának. Akkor miért is kellene küldenünk? És katonai célponttá se szeretnénk tenni a Kárpátalján élő magyarokat.Egyrészt igen. Másrészt attól kapja a katonai támogatás egy részét, akinek megy a gáz és olaj.
Egy ország kivételével.....
Ő lehetett az RF-13409 lajstromszámú KA-52 elhunyt hajózója amit a Kherson-i régióban lőttek le. (a személyzet másik tagja életben maradt). Anno itt is fent volt egy videó a helikopter roncsáról. Már törölték, de azon ritka (laikusok által rögzített, kommentált) felvételek egyike volt, ami nem vágott anyag volt.
Teljesen így van, nélkülünk is ömlik a fegyver a lengyel, a szlovák, vagy a román határon keresztül, nem a magyar határszakaszon fog múlni, ha Ukrajnát végül elfoglalják.Nem akarják.
Ez az egész "Magyarország nem hajlandó a közös határon átengedni a fegyverszállítmányokat" téma csak azért kell, hogy beszélhessenek - rólunk. Hogy hírbe hozzák az országot, hogy aláhúzzák, hogy mi is Putyin kottájából játszunk.
Szeretnem felhivni a figyelmed, hogy nincs ezzel semmi problema. Ez olyan mint peldaul az irodalomban egy mu adaptacioja vagy szabad forditasa…Angol nyelvű török híradás:
hvg:
Hát ezért nem jut nekik patikára...Ukrajna megunva a német kormány habozását, hogy nekik páncélelháritó fegyvereket szállítson, saját pénzből rendelt 2650 RGW90-t a Dynamit Nobel Defence - től, amire megkapták az exportengedélyt és amik már útban vannak Ukrajna felé.
Az első heli a dupla rotoros, dupla farok vezérsíkos az elvileg haditengerészeti masina.Herszon konvoj, heliopterek.
VK | VK
vk.com