Köszönöm,de nem ennyire egyértelmű a helyzet...kedvelem az oroszokat voltam Oroszországban és Fehéroroszországban többször is vannak orosz és fehérorosz ismerőseim is akikkel rendszeres tartom a kapcsolatot, és az invázióig egyetértettem Putyin félelmeivel, és igazat adtam neki, de ezzel az orosz invázióval nem tudok azonosulni, és Putyint tartom a fő felelősének ennek az értelmetlen háborúnak és vérontásnak, mert szerintem ez a háború egyedül csak az USA érdekeit szolgálja senki másét, nem old meg semmit, csak újabb erőszak spirált indít el, nem is beszélve a gazdasági hatásairól.....
"lócart mama"
Oroszország érdeke it szolgálja, mert nem lesznek a határára telepítve tomahawkok, sem biolaborok, nem gyilkolják kedélyesen az Orosz embereket a szulofoldjukon, szétkapják az Ukrán hadsereget, annak beszállító, javító, gyártó, raktározó, kiképzó kapacitásait.
Félre kell tenni a snowflake mentalitást, mert azt az ukrán állam félretette hosszú ideje.
Kulugyminiszteri szinten, kormány szinten jelentgeti ki usánka, hogy túl sok energia hordozó Ja, nyersanyag a, termofoldje van Oroszországnak, és ök szívesen birtokolnák azt, lehetoleg sok Orosz, egyéb nép megháborúztatásával.
USA kormányzati szinten vetnek fel megelozo atom csapást Oroszországra.
Nagyívu, Felelősségteljes Zelenszkij bebuffenti egy nemzetközi biztonsági konferencián, hogy márpedig neki atomfegyver kell/lesz.
Mi a repedt fszt kellene csinálnia Oroszországnak?
De most komolyan?
97-óta mondja, hogy felyezze be a NATO a szomszédjai felfegyverzését, tomahawkok oda telepítését.
60+ éve tudható, hogy Oroszország nukleáris szuperhatalom,szárazföldi katonai nagyhatalom, az ez szu országok hoz képest, még mindig gazdasági nagyhatalom is.
Ehhez képest, a sok kis kancsó országocska, usa parancsra vidáman vértolul ellene.
Persze, az olcsó olaj, gáz az kék....
Ne bohóckodjunk már.
Oroszország vezetése felelős
Ne bohóckodjunk már.