Hát körülbelül olyan észbeli képességei is voltak, csak mögötte ott voltak olyan emberek akik tudták mit csinálnak.Mi a véleményed Reagan-ról? Ő is csak egy kis színészecske olt, mint az ukrán elnök?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát körülbelül olyan észbeli képességei is voltak, csak mögötte ott voltak olyan emberek akik tudták mit csinálnak.Mi a véleményed Reagan-ról? Ő is csak egy kis színészecske olt, mint az ukrán elnök?
Lesz még varsó?Mit kezdünk Varsóval?
Itt van a másik hír: https://forum.htka.hu/threads/hirek-ukrajnai-fegyveres-konfliktus.855/post-1119041Én még ezt sem tudom.
Nagy hullámokat vett az eset.....Kíváncsian várom a végét.
Mindenesetre kifejezetten dicséretes.
Látszik nem ismeri a fiatalember örökzöld mondást.Külföldi zsoldos valahol Ukrajnában, kissé átugrott neki mert Rambonak képzeli magát.
VK | VK
vk.com
szerinted milyen hullámok lesznek a nyugati libernyák médiában, meg a fizetett reakciók is mik lesznek. Nem olvasod itt a képviselőiket pl avtomat és a reakcióit : röhögés, megérdemelték és még ennél is durvább pofázásait amiért még csak ki se tiltották!!!Nagy hullámokat vett az eset.....
"A Bellingcat alapítója , Eliot Higgins vizsgálatot kért az elfogott orosz katonákkal kapcsolatos esetleges visszaélések miatt. Tweetelt egy videót (figyelem, ez kemény felvétel), amelyen állítólag ukrán katonák lőnek a fogságba esett oroszok lábára, akiket kisbuszból szednek ki. Ugyanezeket a vallomásokat tette közzé Maria Dubovikova, az Al Arabiya korábbi rovatvezetője. Az egyik videón az oroszokhoz hasonló katonai egyenruhás férfiak láthatók vértócsákban a járdán fekve."
Egy bajom van ezzel a riporterrel. Nincsenek beégetett feliratok a videóiba! Vagyis ha letöltöm nem jön le a fordítás! Mert abba nem bízom, hogy nem-e valahogy letöröltetik ezeket a riportokat vagy blokkolják a csatornáját!Riport a Mariupolból kijutottakkal,elmondják,hogy akedves Ukrán állam,le sem tojta őket, hagyta éhen,szomja halni őket,de legalább az Ukrán hadsereg bármelyik házből kibszta a lakókat,és befészkelte magát,és onnan harcolt,ne csodálkozzunk,hogy szét vannak lőve a házak.
Lőttek mindenkire,meg sem próbáltak evakuálni,szóval hozták az europer szintet.
Egy menekülteknek épített sátorfaluba fogadják őket a z Oroszok,ahol kapnak enni,inni,fedelet,és nem lőnek rájuk.
Engem nem érdekel a nyugati média az érdekel,hogy mi lesz a hivatalos vizsgálat eredménye, és hogy megbűntetik-e a videóban szereplő ukrán katonákat.Feltéve ha a videón valós események vannak, (nekem úgy tűnik, hogy a videó valós)....szerinted milyen hullámok lesznek a nyugati libernyák médiában, meg a fizetett reakciók is mik lesznek. Nem olvasod itt a képviselőiket pl avtomat és a reakcióit : röhögés, megérdemelték és még ennél is durvább pofázásait amiért még csak ki se tiltották!!!
Semmi koze Rambohoz. Az ember azt mondja: Lets ready to rumble! Nem Rambozik…Látszik nem ismeri a fiatalember örökzöld mondást.
"Rambo? Az egy buzi!"
Boki erről a "vk"-ról mivel és hogy lehet videó letölteni?
Olvasd el ezen írásodat még egyszer és fontold meg, biztos hogy Putyin itt a fő felelős? Nincs itt más/mások, akik legalább annyira felelősek?az invázióig egyetértettem Putyin félelmeivel, és igazat adtam neki, de ezzel az orosz invázióval nem tudok azonosulni, és Putyint tartom a fő felelősének ennek az értelmetlen háborúnak és vérontásnak, mert szerintem ez a háború egyedül csak az USA érdekeit szolgálja senki másét
Ezek Kijevnel vannak, lattam mar oket korabban. Most epp valami hid alatt bujkalnak.Külföldi zsoldos valahol Ukrajnában, kissé átugrott neki mert Rambonak képzeli magát.
VK | VK
vk.com
magabiztos és komoly volumenű tét ... mondhatni biztosra mész ....Amúgy srácok felteszek egy ezrest arra hogy az ukrán haditengerészet elfog süllyeszteni egy orosz atom tengeralattjáró !!!!
Nem kell átolvasnom Putyin döntött úgy, hogy katonai inváziót indít Ukrajna ellen, nem tartott senki sem pisztolyt a fejéhez a katonai támadás megindításával kapcsolatban.Egyedül ő a felelős a szememben a háború áldozataiért.....Olvasd el ezen írásodat még egyszer és fontold meg, biztos hogy Putyin itt a fő felelős? Nincs itt más/mások, akik legalább annyira felelősek?
Te is tudod jól, hogy a történet nem febr. 24-én kezdődött.
Jelképes , elvileg uriember biztosra nem fogadmagabiztos és komoly volumenű tét ... mondhatni biztosra mész ....