[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

W

Wilson

Guest
Nem értek veled egyet. (tudom ez az én szoc. problémám)
Az oroszok a média, mint hadviselési formával ott tartanak, mint a Szu. idején. A belső kampány hatalmas, mindent be lehet adni a népnek, de a világba folytatott média kampányuk (harcuk) katasztrofális. Ez most is látszik. Szerintem a te általad vázolt szituáció esetén sem lett volna jobb. Az azért nyilvánvaló, hogy egy nyugaton gondosan felépített média támadás (is) folyik az oroszok ellen a világban jelenleg.
Azért vedd figyelembe, hogy a mostani háborúban, tudatosan van információ stop az oroszoknál...

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 943
73 255
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ez most igaz? Pedig bekeritettek meg 75 km-el visszaszoritottak az oroszokat az ukranok. Legalabbis ket napja ez volt a fo, egesz napos hir naluk.

oregbogaras

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
1 446
4 851
113
Azért vedd figyelembe, hogy a mostani háborúban, tudatosan van információ stop az oroszoknál...
Én nem a Facebookra feltöltött videokat hiányolom tőlük, hanem azt hogy a hivatalos kommunikációjuk a béka segge alatt van. Ma már több és látványosabb sajtótájékoztató a "menőbb". A fiatalok nagy része csak az ilyet nézi végig.
Szerintem

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 961
37 941
113
Azt tegyük hozzá, hogy azon a rajzon amit a kislány adott át az orosz katonának ez a szöveg volt: миру мир. Azaz az orosz katonák elhozták számukra a: világbékét ...

Szovjet időkben imádták ezt a jelszót. A fehérvári pályaudvar csúf épületein is még sokáig kivehető volt a "békét a világnak" felirat a rendszerváltás után is. Ma már persze hiába keresnéd, elbontották ezeket is az állomás felújításakor, ahogy pl. a sínek feletti "irányítótornyot" is, amiért egyesek tüntetést is szerveztek. (Szépnek az sem volt szép, viszont csúf az igen... de kétségtelenül egyedi volt az országban)

Renitens

Well-Known Member
2022. február 26.
1 947
17 231
113
Indiát hidegen hagyják a szankciók: megkétszerezi az acélgyártást elősegítő importját Oroszországtól

India továbbra is fenntartja, sőt, megduplázza az acélgyártáshoz kulcsfontosságú kokszszén importját Oroszországból – közölte vasárnap Rámcsándra Praszád Szingh, az ázsiai ország vas- és acélipari minisztere a Reuters jelentése szerint.

A bejelentés újabb igazolása annak, hogy India szembemegy az egységes állásponttal és fellépéssel, amellyel Ukrajna megtámadása miatt Nyugat gazdaságilag és pénzügyileg elszigetelné Oroszországot a világ többi részétől, így kényszerítve a háború befejezésére Moszkvát.

India az orosz áruk – főként nyersanyagok és fegyverek – egyik fő vásárlójaként nem csatlakozott a február 24-én indított orosz offenzívát elítélő országokhoz és a Moszkva ellen hozott szankciókhoz sem.

Az Asian Times elemzése alapján szombati cikkünkben írtunk arról is, hogy Oroszország az indiai fegyvereladásaiból származó bevételeket ezentúl rúpia alapú vállalati kötvényekbe fektetheti be, ami a szankciókra adott orosz válaszokkal és a nem dollár alapú kereskedelem irányába tett korábbi lépésekkel együtt rávilágít a meglévő pénzügyi rendszerben keletkezett repedésekre, illetve a globális gazdasági és geopolitikai rend várható felborulására.

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 676
48 651
113
Indiát hidegen hagyják a szankciók: megkétszerezi az acélgyártást elősegítő importját Oroszországtól

India továbbra is fenntartja, sőt, megduplázza az acélgyártáshoz kulcsfontosságú kokszszén importját Oroszországból – közölte vasárnap Rámcsándra Praszád Szingh, az ázsiai ország vas- és acélipari minisztere a Reuters jelentése szerint.

A bejelentés újabb igazolása annak, hogy India szembemegy az egységes állásponttal és fellépéssel, amellyel Ukrajna megtámadása miatt Nyugat gazdaságilag és pénzügyileg elszigetelné Oroszországot a világ többi részétől, így kényszerítve a háború befejezésére Moszkvát.

India az orosz áruk – főként nyersanyagok és fegyverek – egyik fő vásárlójaként nem csatlakozott a február 24-én indított orosz offenzívát elítélő országokhoz és a Moszkva ellen hozott szankciókhoz sem.

Az Asian Times elemzése alapján szombati cikkünkben írtunk arról is, hogy Oroszország az indiai fegyvereladásaiból származó bevételeket ezentúl rúpia alapú vállalati kötvényekbe fektetheti be, ami a szankciókra adott orosz válaszokkal és a nem dollár alapú kereskedelem irányába tett korábbi lépésekkel együtt rávilágít a meglévő pénzügyi rendszerben keletkezett repedésekre, illetve a globális gazdasági és geopolitikai rend várható felborulására.

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 943
73 255
113
Engem nem érdekel a nyugati média az érdekel,hogy mi lesz a hivatalos vizsgálat eredménye, és hogy megbűntetik-e a videóban szereplő ukrán katonákat.Feltéve ha a videón valós események vannak, (nekem úgy tűnik, hogy a videó valós)....
Ne nevettess Wilson, megis ki buntetne meg oket? Hol, es hogyan?
Milyen buntetesre gondoltal?

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
17 159
62 986
113
Én nem a Facebookra feltöltött videokat hiányolom tőlük, hanem azt hogy a hivatalos kommunikációjuk a béka segge alatt van. Ma már több és látványosabb sajtótájékoztató a "menőbb". A fiatalok nagy része csak az ilyet nézi végig.
Szerintem
Itt a topikban valaki hozta angolul az egész ukrán pr-gépezet részletes leirását. Ez ellen ugy sem lenne esélye az oroszoknak, akiknek már a macskâikat és fâikat is bojkotolják. :)