Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tényleg. Ismerős volt.ezek ormenyek, Nagorno Karabahbol.
Civil autóval járó, foglyokat pucérra vetkőztető, gopros azovos f.szkalapok? Ez már volt pár napja.Pár nappal ezelőtti Harkov melletti harcok (Volhkovka).
Ez a videó nem az azeri-örmény csetepatéból van?Azok ott anyák, apák fiai. Azok az anyák, apák meg fognak roppanni.
és még mindig a legdurvább ebben az egészben, hogy a háború a 20-45%ban oroszok lakta vidéken dúl. Mariupol lakosságának 45% orosz volt! Oroszok ölnek oroszokat. Oroszok, orosz tüzérség öl orosz gyerekeket. Orosz nőket. Orosz tüzérség rombolja a földig az oroszok lakásait, házait.
Putyin az Oroszok mészárosa.
WILSON! Nezd mar meg lecci, nem 03.05 hanem 03.22 es 03.29 kozott, azaz a MULT HÉTEN hol lottek le az ukranok 30 repulot. A dronok masik rublikaban vannak.Azért több volt mint három már 03.05-én több volt ott az orosz összegzés az orosz repülő és helikopter veszteségekről a legiharc topikban....
Az szerintem rövidebb változat volt.Civil autóval járó, foglyokat pucérra vetkőztető, gopros azovos f.szkalapok? Ez már volt pár napja.
Amíg nincs aláírva semmilyen békemegállapodás addig nincs nagyon miről beszélni,ráadásul az oroszok bejelentették, hogy a pozitív megbeszélések ellenére az orosz hadműveletek folytatódnak,úgyhogy szerintem nincs mit számon kérni az ukránokon,és a britteken.....Nem értem! Leülnek tárgyalni az oroszok és az ukránok, az oroszok nem értek el érdemi áttörést, már nem Ukrajna elfoglalása a cél hanem a Donbassz, feladják a kijevi frontot. Erre a britek még komolyabb fegyvereket akarnak küldeni? Ezek után?
Ez két dolgot jelenthet:
1. Az oroszok csak kamuznak és teljesen más van a háttérben, ezért ez a brit vélemény.
2. Az oroszok nem kamuznak és az ukránoknak eszük ágában sincs betartani a leendő megállapodást.
Ez az 1000000 dolláros kérdés. Vajon kiknek a kezébe kerül az a rengeteg ATGM és MANPADS? Nagy baj lehet még ebből.Mi lesz a maradek kisebbsegekkel? Mi lesz a naci gardakkal? A maffiauralommal? A korrupcioval? A szetosztott mindenfele fegyverekkel, aknakkal? A szabadon engedett bunozokkel? Stb....
A tragédiákat nézve igazad van....Azok ott anyák, apák fiai. Azok az anyák, apák meg fognak roppanni.
és még mindig a legdurvább ebben az egészben, hogy a háború a 20-45%ban oroszok lakta vidéken dúl. Mariupol lakosságának 45% orosz volt! Oroszok ölnek oroszokat. Oroszok, orosz tüzérség öl orosz gyerekeket. Orosz nőket. Orosz tüzérség rombolja a földig az oroszok lakásait, házait.
Putyin az Oroszok mészárosa.
Jogos....Nem nyitottam meg teljesen a bejegyzést, csak a legfelső ikonográfiát néztem.........WILSON! Nezd mar meg lecci, nem 03.05 hanem 03.22 es 03.29 kozott, azaz a MULT HÉTEN hol lottek le az ukranok 30 repulot. A dronok masik rublikaban vannak.
Netto kamu info amit ez az osszegzes hoz, ezert teljesen felesleges ide bekavarni ezentul mert mi ketten most is ezen vitatkozunk feleslegesen aki betette meg lexarja hogy hulyeseg, berakja meg 6x a heten.
Így van tárgyalás sorozatok folynak delegáltakkal.ez még közel sem kieggyezés.Amíg nincs aláírva semmilyen békemegállapodás addig nincs nagyon miről beszélni,ráadásul az oroszok bejelentették, hogy a pozitív megbeszélések ellenére az orosz hadműveletek folytatódnak,úgyhogy szerintem nincs mit számon kérni az ukránokon,és a britteken.....
Mert más volt a cél . Minél nagyobb területre , minél mélyebben bevonulni . Az Ukrán erők koncentrációját megakadályozni ! Kíváncsi lennék , hogy az a pár zászlóalj a kirakat konvojjal mekkora Ukrán erőt kötött le ? Míg várják a támadást északról , meg a bekerítést az Orosz szépen köszöni a "V" egységek közreműködését (itt láthattuk a legtöbb sorállományút ) akiket most kivonnak és helyükre a Fehéroroszországba most szállított magasabb képzettségű egységek érkeznek . Végeztek a két köztársaság teljes megtisztításával , tönkre verték az AZOV-ot a főhadiszállásukon , a Krím természetes vízellátását biztosították + a szárazföldi kapcsolatot . Az egységeik folyamatos lekötő harccal és a Ruaf-al helyhez szögezik a keletre összpontosított erőket . Ha jók a számításaim akkor most , hogy tisztázódott , hogy a kutya sem segít az Ukránoknak így az otthoni elit egységekből is jókorát harcba lehet küldeni és összfegyvernemi harccal bedarálni a bekerített ukrán egységeket . És lesz hely és idő -na meg kellő elrettentés Mariupollal- , hogy "kultúrálltan " tisztítsák meg a településeket . Aztán május 8-án megnézzük igazam volt e ?Azt nem értem, hogy eddig miért nem képzett súlypontot? Légierő? SEAD?? Annyira amatőrök.
De szerintem valahogy most is el fogják baxni.
morning.Jogos....Nem nyitottam meg teljesen a bejegyzést, csak a legfelső ikonográfiát néztem.........
.
Korrekt, logikus elemzés...Győzelemre ítélve | #moszkvater
Olvasom az isztambuli orosz-ukrán béketárgyalásokról szóló optimista tudósításokat, és csak csodálkozok. Egyáltalán nem osztom ugyanis azokat a véleményeket, melyek szerint közelednének az álláspontok. Az ukránok ugyanis olyan kompromisszumokkal álltak elő, amely talán tavaly decemberben még...moszkvater.com
De Ogre ha nézed a beszámolókat az orosz oldalról.is gyakorlatilag az "elit egységeik" nagy része már Ukrajnában harcol ,és otthon is hagyni kell tapasztalt azonnal bevethető haderőt....Mert más volt a cél . Minél nagyobb területre , minél mélyebben bevonulni . Az Ukrán erők koncentrációját megakadályozni ! Kíváncsi lennék , hogy az a pár zászlóalj a kirakat konvojjal mekkora Ukrán erőt kötött le ? Míg várják a támadást északról , meg a bekerítést az Orosz szépen köszöni a "V" egységek közreműködését (itt láthattuk a legtöbb sorállományút ) akiket most kivonnak és helyükre a Fehéroroszországba most szállított magasabb képzettségű egységek érkeznek . Végeztek a két köztársaság teljes megtisztításával , tönkre verték az AZOV-ot a főhadiszállásukon , a Krím természetes vízellátását biztosították + a szárazföldi kapcsolatot . Az egységeik folyamatos lekötő harccal és a Ruaf-al helyhez szögezik a keletre összpontosított erőket . Ha jók a számításaim akkor most , hogy tisztázódott , hogy a kutya sem segít az Ukránoknak így az otthoni elit egységekből is jókorát harcba lehet küldeni és összfegyvernemi harccal bedarálni a bekerített ukrán egységeket . És lesz hely és idő -na meg kellő elrettentés Mariupollal- , hogy "kultúrálltan " tisztítsák meg a településeket . Aztán május 8-án megnézzük igazam volt e ?
Hmm..Én se gondoltam volna. Megettem az Orosz aitpropot, hogy nem is nemzet. Meg szétesik az ukrán hadsereg. Meg... Még én is megettem amit Boki és társulata az évek alatt ide összehazudozott. Had gratuláljak Boki, antigonosz, joker.... legyetek akár fizetettek akár lelkes hülyék!
Most viszont már egy nemzetet látok. Ami lehet nem volt de már van. Az ország élén egy Churchill kaliberű elnököt! És míg 1hónapja 0% esélyt adtam Ukránoknak most elképzelhetőnek tartom!!!, hogy megmarad Ukrajna. Saját akaratából. Nem bábkormánnyal. És ha megkötik a békét onnantól az lesz Ukrajna nagy honvédő háborújának a napja. Ahol ez a nemzet eldöntötte, hogy létezni akar.
Slava Ukraini!