Mariupolban a ma reggeli kiindulási helyzet:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na, pár sorral lejjebb már Panzer III lesz...Jaj b+, elirtam:1a5!!
Na, pár sorral lejjebb már Panzer III lesz...Jaj b+, elirtam:1a5!!
Nem is lesz az feladva, már látom én is. Az utolsó ukránig küzdenek s elveszik tőlük.Zelenszkij szerint nem fognak feladni egy métert sem az ősi Ukrán anyaföldből.......
Ezek az ártatlan szamurájok sokszor olyan földművesek végtagjain próbálták ki az új kardjukat, akikkel véletlen összehozta őket az útjuk és miért is ne? Szerveztek egymás között versenyeket is néha, hogy ki tud több fejet lecsapni egy lendületből, természetesen ehhez is hasonló nyersanyagot használva. Szóval megfelelt a hasonlat nekem.
Szerintem inkább a már megszállt területekre vezényelhetik őket rendfenntartásra...már nincs elég katona, most jönnek a népi milíciák?
Lehetne egy mértéket a térkép mellé rakni? Gőzöm nincs, mekkora ez a terület.Mariupolban a ma reggeli kiindulási helyzet:
nincs jobb vagy rosszabb fogolykínzás, az ugyanolyan a jog szerint.Ha te választani kényszerülnél egy saller és az agyonlövés között, melyiket választanád. Én a sallert. Azt túl lehet élni. Nem ugyanolyan fogolykínzás!
Nem tudom miért gondold, hogy az oroszok behúzzák Ukrajnát Záhonyig semmi sem utal erre, ezeket a rendőröket szerintem ha bevetik Ukrajnában a már elfoglalt területek pl Herszonban vagy a még "felszabadítás" alatt álló Donbaszba fogják "bevetni"...Ez azért sokatmondó hír, megvannak az új tervek, már nem sietnek. Elfoglal biztosít, mint szíriában, ezért vették vissza Kievnél. Mostmár biztosan behúzzák záhonyig.
Lehet ezeket az erőket szánják nyugat Ukrajna integrálására, a harcok után. Mert a keleti részen elegendő lehet a helyi orosz gyökerű erők bevonása, katonai felügyelettel.
nincs mérce.Nem szúrták koponyán, lőtték combon és hagyták elvérezni ahogy ezt ukránoktól már láthattuk...
Én ezt teljesen máshogy látom biztos vagyok benne, hogy nem lesz Ukrajna teljes területe elfoglalva max Donbasz a szakik által elfogadott közigazgatási határai és az Ukrán tengerparti területek ...Nem is lesz az feladva, már látom én is. Az utolsó ukránig küzdenek s elveszik tőlük.
ok, engem hátba vernek, téged meg lábon lőnek, és kivéreztetnek. Egy hét múlva ugyanitt?nincs mérce.
azzal egyenértékű. lehet, hogy belefér a keménykedés egyeseknek, de ez már ugyanolyan kegyetlenekedés, mint lábon lövés, elvéreztetés.
Nézd, én nem vagyok jogász, de azt azért tudom, hogy a testi bántalmazás és az ölés között nem ugyanaz a büntetési tétel. Egyik sem elfogadható egyébként, de nem azonos súlyú.nincs jobb vagy rosszabb fogolykínzás, az ugyanolyan a jog szerint.
utálom a jogot, de egyenlőségjelet teszek ezek közé az atrocitások közé.
mert aki megadja magát, azt nem bántjuk, sem puszta kézzel, sem puskával.
mert az szadizmus, akármelyik fél is csinálja.
Hol az a lista?Ezen a listán van 88db Leo 2a5,amelyeket 22 év végére tudnának szállitani
Hülyeség. Csak relativizálod az ukránok bűnét.nincs jobb vagy rosszabb fogolykínzás, az ugyanolyan a jog szerint.
Ljudmilla Gyeniszova (Lyudmila Denisova, a Rada emberi jogokért felelős biztosa) tegnap büfizett egyet Brüsszelben:
"Egy olyan vád sem igazolódott be, mely szerint Ukrajna orosz hadifoglyokkal kegyetlenkedett volna az orosz invázió alatt. Minden ilyen témájú hír az agresszor oldaláról csak a közvélemény manipulációját célozza."