W
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Végre az első felvétel rombolópuskáról.Oroszok
Igazad van. Mégsem tudok màst mondani.Nem ertekelheto objektivnek ott egy kivizsgalas. Lasd a fogsagba esett orosz katonak lovetese. Nem tortent ilyen azt mondtak az ukranok.
Ha valóban igaz, akkor én is. Ezekre nincs mentségEz is háborús bűncselekmény.
Ez sem ment senkit, semmelyik oldalon, és nem jogosít fel senkit hasonlók elkövetésére.
Remélem Hàgában együtt ítélik el az ukrán lábon lövöldözőket az orosz népirtás felelőseivel.
Koszi hogy leirtad, tudtam hogy van ilyen egyseguk, meg februarban olvastam a nevuket egy terkepen. Csak a nevukre nem emlekeztem. Annyira feltunt hogy megjegyezzem van ilyen.Az ukránoknak több egységük is van akiknek ez a dolga hogy ilyen eseteket gyártsanak pl 72nd Center for Information and Psychological Operations of the SSO of Ukraine, ordít a képekről hogy kamu az egész.
Nekünk szóló érzékenyítés.Ez aranyos, de tényleg!
Magyar kabalamaci óvja a 128. hegyi rohamdandár alakulatát
A kárpátaljai 128. hegyi rohamdandár egyik gépesített gyalogsági egységének harcjárművét magyar kabalamaci kíséri a tűzvonalban. A hírt Jaroszlav Halasz, a dandár sajtószóvivője, a Kárpátaljai Megyei Állami Közigazgatási Hivatal korábbi elnökhelyettese közölte közösségi oldalán.karpataljalap.net
Ez biztosan nem valós feladat közben készült.Oroszok
Felhomályosítanál, miért nem?Ez biztosan nem valós feladat közben készült.
Minek lenne éjjéllátó fényes nappal a sisakon? Így felhajtva csak útban van mindennek.Felhomályosítanál, miért nem?
Kar, Iskander alaposabb es hatasosabb volna.
Sokan nem szedik le nappal.Minek lenne éjjéllátó fényes nappal a sisakon? Így felhajtva csak útban van mindennek.
Ne haragudj, ez nevetséges. De majd meglátjuk, hisz ha igazad van, akkor hamar győznek az oroszok. Már majdnem kész is vannak.Isten bizony nem én voltam (mármint a civilek halálának okozója a képeken).
Az orosz megtalálta azokat a biolabor bizonyítékokat amit gondolt. Nem tudom ehhez a témához miben kapcsolódik, de egyelőre ennyi elég ...
Nem tudom milyen kudarcra gondoltál. Nagy városokat nem akartak elfoglalni eddig érdemben. Eleddig megosztották illetve lekötötték az ukrán erőket amíg kellő mértékben (nem teljesen) felszámolták a légvédelmüket, az üzemanyag- és fegyverdepókat. Most már kényelmesen tudnak majd katlanozni - az ukrán nem tud olyan felmentő sereget küldeni amit ne tudnának intézni az oroszok mind légierő mind egyéb úton.
Más részről még mindig az van, hogy az oroszok hentelik halomba az ukrán fegyvereseket és nem fordítva. Gyakorlatilag egy fele/harmada haderővel, gyakorlatilag szinte Szu fegyverzettel le-föl grasszálnak az országban, azt csinálnak amit csak akarnak. Gyakorlatilag arccal törlik fel a fél országot az ukrán fegyveres erőkkel oda-vissza. Többszáz kilométeres utánpótlásvonalakat tartanak fel - azt azért vegyük észre, ha ennél jobban "szaladnának", akkor aránytalanul nagy veszteségeket szenvednének. Van az oroszoknak veszteségeik? Hogyne lennének - ilyen a "popszakma".
Egyébként a tűzszünet nem a vizsgálódáshoz kellene, hanem ahhoz, hogy az ukrán valamelyest összekapja magát. Meg persze némi fegyverzetet nyugatról amit lehet. Az orosznak nem kell tűzszünet ...
Hát erről az ukránoknak más a véleményük. Töménytelen videókat raknak föl (még a megrendezettekből is van egy rakás) - pont ezt ne tették volna fel?
valahol valaki azt írta a 72-esek egy echte médiahadosztály, bemennek a médiamunkások reggel az irodába leülnek a laptopjuk mellé és estig gyártják az álhíreketAz ukránoknak több egységük is van akiknek ez a dolga hogy ilyen eseteket gyártsanak pl 72nd Center for Information and Psychological Operations of the SSO of Ukraine, ordít a képekről hogy kamu az egész.
Nyúlt a cigiértBuchaban még a halottak is mozognak, Kadyrov távfeltámaszt most már