Mondjuk nekem az a fura, hogy nincsenek se arcképek, se nevek eddig. Ha csend lesz, akkor a nagy durranás ennyi volt - közben kiderül, hogy "kollaboránsok" voltak a kivégzettek, de már nem fog kiderülni.
Napok lettek volna eltűntetni a nyomokat. Másrészt fura, hogy nehéztüzérséged van és úgy állsz bosszút, hogy lelősz pár embert, akik meg vannak kötözve. Mindezt egy város közepén, ahol maradt még szép számmal civil és mindenkinél kamerás mobil.
Tömegsírok... Minek ássak tömegsírt, ha pár rakétával el lehet intézni és utána nincs mit megtalálni!?
Állítólag le lehet hallgatni az oroszok rádiózását. Senki nem hallott semmit, se egy ráutaló rádió/üzenet? Ha ilyen csendben ment minden, hogyan találták meg?
Háborús zónában nem nehéz 300 halottat összeszedni, de mozgatni sem, ásni egy gödröt, majd beletemetni és "megtalálni"
Pont olyan, mint szavazólapokat félig elégetni egy építkezésen és pont arra jár egy újságíró. Nem tudom... elrakom egy kocsi csomagtartójába és a kocsit lerakom mondjuk a hétvégi háznál, vagy elégetem egy kazánban.
Független az oldaltól, ezeket nem hiszem már el. Mindig fel kell tenni a kérdést, kinek éri meg? Ki profitál egy-egy ügyből, kinek a célját szolgálja? Mindent így nézek, ha valamiről meg akarnak győzni és ezek alapján döntök.
Nálam ezek
- 90% ukrán psyops
- 10% orosz agyelborulás
Nagyon profi média-agymosást nyom minden oldal, nagyon profi háttérrel. Itt a cél még több mindenkit megnyerni az ügyhöz. A jelek szerint a téteket emelni kell - mert a jelek szerint a helyzet az egyik oldal számára kezd kifejezetten rossz lenni.
Vagyis akkor várható:
- tömeges nemi erőszak
- gyerekek halála
- "elkóborolt orosz ballisztikus rakéta" elkapja Ungvárt (egy esetleges Fidesz győzelem esetén)
- vegyi fegyver (mindig elmondják és valahogy mindig előkerül)
kártya elővétele és a nyugati országok további "megdolgozása" sanszos - pláne, ha a gázcsap még érintetlen.
Hajlamos vagyok azt gondolni, hogy ahol a fenti 3 opció az asztalon van, ott a "katlanba zárt 50000 katona" kártya kifejezetten gyenge lap, sőt, ezt még az "utolsó ukránig" kártya is többszörösen üti.