Na mutass mozgó meg feltámadó halottat.
Hajrá.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na mutass mozgó meg feltámadó halottat.
Hajrá.
Te tudod, én nem vagyok benne ennyire biztos, hogy kik ölték meg ezeket a civil ruhás embereket, de amellett érveltem fentebb, hogy szvsz. logikusabb az ominózus esetekben inkább az ukránokra gyanakodni. Az egy másik kérdés, hogy hány ember tűnt el nyom nélkül és hány nem friss halott lehet ott szanaszét akik kapcsán az oroszok a valószínűbbek. Egy hónapig voltak ott...Én eddig csak tőlük láttam az orosz hadsereg mosdatását a bucsai, irpinyi meg általában az összes oroszok által elkövetett háborús bűnnel kapcsolatban.
Gondolom az általam ignore-ra rakott súlyosan értelmi fogyatékos putyinisták is tolják itt az ehhez hasonló magyarázkodást.
Na én megnéztem ezt a felvételt mit is kell pontosan nézni mert én nem látok rajta mozgást tény,hogy elég tré a felvétel....B+, mozognak a hullák!
Jobbra az első hulla, ahogy elhagyja a kocsi felemeli a kezét. Nem furcsa?Na én megnéztem ezt a felvételt mit is kell pontosan nézni mert én nem látok rajta mozgást tény,hogy elég tré a felvétel....
Ez az a videó ahol a visszapillantó tükörben a "hulla" kinyújtja a karját és megmozdul. Legalábbis több helyen ezzel a címsorral láttam ezt a videót. Én visszanéztem lassítva a visszapillantó tükröt, háát nem is tudom mit látok de tényleg olyan mintha kinyújtotta volna a kezét közben..Wilson! Most raktad be harmadszor, mit kell latnom?
Nincs ver, nincs semmi! Az elso halott fekszik a hatan a hasan osszekulcsolt kezekkel. A filmezok miert nem szalltak ki megnezni mi van, el-e meg valaki, hogy neznek ki kozelrol a halottak stb? Nem gyanus? Az sem hogy csak az utca ezen szakaszan filmeznek, tovabb nem? Bent a hazakat nem kene atfesulni? Megnezni mi van? Plane ha mar filmezunk?
Ezt mondom benyeli a nyugati mainstreem media mint a tobbi ikran fake hirt meg a kijevi szellemet, de en nem, ahhoz mar sokat lattam hogy elhigyjem. Nekem ez keves a meggyozeshez mar.
Hogyne lennének.Mondjuk nekem az a fura, hogy nincsenek se arcképek, se nevek eddig.
A kézmozgás nagyjábol cáfolódott, egy vízcsepp volt a szélvédőn.Isten hozott!
Èrdekelne szakvéleményed a mozgó hullákról.
Oszlasd el szkepticizmusomat....
Így van, ezt én sem zárom ki hogy le lettek háborús bűnözve az oroszok által akárkik is! De hogy mutat bazzzmeg valaki egy kocsiból egy halszem optikán keresztül menetből egy videót, ahol foltokban látszik valami ami még akár próbaba is lehet kb. és kijelenti az oroszok levadászták a civileket, ezt azért ne már!Erről szó sincs jelen pillanatban, csak tudod 10-15 civil halott egy utcán (100-200m) heverve, bármi lehet. Lehet egykoron felfegyverzett civil is, a fegyvert meg egy túlélő elvitte onnan. Lehet egy ártatlan civil aki sajnos rosszkor volt rossz helyen a támadás idején, de Wilson folyamatos prop-ja csak annyit próbál meg elhitetni velünk, hogy az oroszok távozáskor lemészárolták a civil lakosságot, és minden civil épületet romba döntöttek. Ez van amikor egy Telex-es prop megy itt.
Az tényleg úgy tűnik mintha mozogna, de túl rossz a felvétel ahhoz,hogy én ezt egyértelműen kijelentsem,hogy a kezét mozgatja,mindenesetre kifog derülni a neten kifogják elemezni,hogy tényleg mozgatja a kezét vagy csak esetleg valamilyen optikai probléma áll a dolog hátterében, mindenesetre köszönöm,hogy te és @aquarell felhívtad rá a figyelmemet.....Jobbra az első hulla, ahogy elhagyja a kocsi felemeli a kezét. Nem furcsa?
Esetleg nézd meg a linkelt videót. Se én, se a telegram csatorna nem hiszem, hogy nagyon vádolható lennék hoholpártisággal.Milyen vízcsepp? Ez már nagyon gáz prop a részetekről
Meggyőzött.A kézmozgás nagyjábol cáfolódott, egy vízcsepp volt a szélvédőn.
Valaki igen ízlésesen javította azt a LEidory-t. Jó, hogy nem egy százas szöggel.Oroszok zsákmányolták
Visszafele léptetve a video lejátszó fejét jobb az időbeli felbontás, tehát nem előre, hanem vissza, a videó végéről az elejére, egérrel kattintva képkockáról képkockára, látszik, hogy az a valami megmozdul...Az tényleg úgy tűnik mintha mozogna, de túl rossz a felvétel ahhoz,hogy én ezt egyértelműen kijelentsem,hogy a kezét mozgatja,mindenesetre kifog derülni a neten kifogják elemezni,hogy tényleg mozgatja a kezét vagy csak esetleg valamilyen optikai probléma áll a dolog hátterében, mindenesetre köszönöm,hogy te és @aquarell felhívtad rá a figyelmemet.....
Köszönöm, hogy segítettél de már megoldódott a dolog....Visszafele léptetve a video lejátszó fejét jobb az időbeli felbontás, tehát nem előre, hanem vissza, a videó végéről az elejére, egérrel kattintva képkockáról képkockára, látszik, hogy az a valami megmozdul...
Persze a video a köztes képkockákat interpolálja a kulcskockák alapján, ezért egy hibás interpoláció is lehet...
A kézmozgás nagyjábol cáfolódott, egy vízcsepp volt a szélvédőn.
Megnyugodtam.A kézmozgás nagyjábol cáfolódott, egy vízcsepp volt a szélvédőn.
Egy +1-es rám. Az egyetlen különbség az, hogy az egységköltség átlagosan 60-szor magasabb, mint a tiéd.
Na, tegnap a darazsak ma meg a pite...Mérgezés és piálás.
Édes bosszút álltak az ukrán civilek: süteménnyel mérgeztek meg gyanútlan orosz katonákat
Huszonnyolcan kórházba kerültek, két orosz katona pedig meghalt, miután az ukrán civilektől mérgező pitét kaptak ajándékba - közölte az ukrán hírszerzés.www.blikk.hu