Én inkább úgy teszek, mintha az ukránok többet nyernének ezekkel a felvételekkel, mint az oroszok.Úgy tesztek itt páran mintha az oroszok még csak feltélezni sem lehetne ilyet...sok oka lehet mondok egyet pl a bosszú......
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én inkább úgy teszek, mintha az ukránok többet nyernének ezekkel a felvételekkel, mint az oroszok.Úgy tesztek itt páran mintha az oroszok még csak feltélezni sem lehetne ilyet...sok oka lehet mondok egyet pl a bosszú......
Miután előzőleg az oroszok kivonultak belőle...Az ukrán erők visszafoglalták az oroszoktól az ország keleti részén fekvő Trostyanec városát.
b+ ugyanez a videó már egy ideje fent van, akkor még nem a visszavonulók ellen mentek...Ukrán rajtaütés a visszavonuló orosz konvojon Chernihiv térségében.
Neeeem, erre Wilsonunk nem fog válaszolni. Nem illik a prekoncepcióba...Isten hozott!
Èrdekelne szakvéleményed a mozgó hullákról.
Oszlasd el szkepticizmusomat....
Az a szomoru hogy voltak ott kint nyugati tudositok, es ok is leirtak ugyananzt amit az ukranok lattatni akartak. Magyaran masszivan hazudik a nyugati media! Wilson, te irtad azt hiszem hogy kint volt az AFP a franciaktol, meg csak nem is amarikai, es az osszekotozott kezu "halott" mellett nyitott ukran utlevelet talaltak.Hamisítvány : Az orosz katonaság elhagyta Buchát, korábban óriási veszteségeket hagyva a polgári lakosság körében.Операция Z: Военкоры Русской Весны
Фейк: Российские военные покинули Бучу, предварительно оставив огромные жертвы среди мирного населения. Правда: Заметки о Буче появились сразу в нескольких зарубежных изданиях — похоже на спланированную медиакампанию. Учитывая, что войска покинули город 30 марта, где данные кадры были 4 дня...t.me
Igazság : A Bucháról szóló feljegyzések egyszerre több külföldi kiadványban is megjelentek – tervezett médiakampánynak tűnik. Tekintettel arra, hogy a csapatok március 30-án hagyták el a várost, hol voltak ezek a felvételek 4 napon keresztül? Hiányuk csak megerősíti a hamisságot.
A holttestekkel készült videó rejtélyes: itt 12 másodpercnél a jobb oldali „hulla” megmozdítja a kezét. 30 másodpercnél a visszapillantó tükörben a "hulla" leül. Úgy tűnik, hogy a videóban látható testeket szándékosan rakták ki, hogy drámaibb képet alkossanak.
Miután az orosz csapatok kivonultak Buchából, az ukrán fegyveres erők tüzérségi tűznek tették ki a várost. Ami civil áldozatokhoz is vezethet.
A holttestekkel ellátott „tömegsírt” az ukrán fegyveres erők készítették, mert több mint egy hónapja blokád alá vették a várost az Irpen melletti híd felrobbantásával , és a polgármester megerősítette az utcai harcokat. Ugyanakkor a békés oldalról is voltak áldozatok.
Mikhail Podolyak az ilyen rendezett felvételeket ürügyül használja fel fegyverek kérésére a nyugati országokból.
???A mozgó hullâkról beszélj, kèrlek.
Az a baj, hogy mint a htka.ru tagja a következőt tudom erre mondani, és ezzel befejezem, mert a továbbiakban nem viszi előre a topikot,a htka.ru "rendes" tagjait úgy sem bírod meggyőzni, ők azt látnak minden fényképen és videón, amit látni szeretnének...... sajnos.....
Nem tök egyértelmű,? az oroszok kivonulnak Kijev környékéről, az ukránok bevonulnak az üres helyekre eladják mit hősies győzelem, össze szednek pár tagot 2 vodkáért maradjon a földön mozdulatlan játssza el hogy halott, micsoda reklám, hős ukrán sereg visszafoglal és háborús bűnöket tár fel hát hogyne.
Ne gondoljuk már azt hogy nem lett volna annyi eszük hogy elföldeljek mindenkit a picsába, ha én csinálnék ilyesmit nekem is az lenne az első, egy órám csak lenne egy szakadt markolóval valahol ássak egy gödröt és oda dobjak be mindenkit,és vissza. Most az elsődleges Oroszország és orosz emberek mocskolása bármi áron.
A hullákhoz egy gondolat:Nem tök egyértelmű,? az oroszok kivonulnak Kijev környékéről, az ukránok bevonulnak az üres helyekre eladják mit hősies győzelem, össze szednek pár tagot 2 vodkáért maradjon a földön mozdulatlan játssza el hogy halott, micsoda reklám, hős ukrán sereg visszafoglal és háborús bűnöket tár fel hát hogyne.
Ne gondoljuk már azt hogy nem lett volna annyi eszük hogy elföldeljek mindenkit a picsába, ha én csinálnék ilyesmit nekem is az lenne az első, egy órám csak lenne egy szakadt markolóval valahol ássak egy gödröt és oda dobjak be mindenkit,és vissza. Most az elsődleges Oroszország és orosz emberek mocskolása bármi áron.
Sőt, félig életben hagyják az ukrán "civil halottakat" hogy mozoghassanak...A saját elhagyott járműveiket nem teszik működésképtelenné, majd pont ezzel fognak foglalkozni...
Ez az? Hová járnak egyedül az oroszok? Tankok egyedül kolbászolnak a városban, ez is egyedül. Nem kedvelik a társaságot? amúgy érthetetlenÉrtem én, hogy konvoj, de hol a többi jármű?
Antiszociális társaság az biztos...Ez az? Hová járnak egyedül az oroszok? Tankok egyedül kolbászolnak a városban, ez is egyedül. Nem kedvelik a társaságot? amúgy érthetetlen
Panzerfaust meg StHgr-24 )) mondjuk előbbit biztosan nem próbálnám meg elsütni...