Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Teljesen egyetértek. Ennek semmi értelme.
Én igérem többbet nem kommentelem az irásaidat, és ha ez kölcsönös azt megköszönném.
Jobb a béke. Meg persze a szinvonalas vita.
ez minek a póttankja?
a videón semmi releváns, a képeken -ruházat alapján, lehet ,h ugyan az az egy tetem van fotózva.
És még Orbán törpe ...
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök április 4-én ellátogatott Buchába, a kijevi régió egyik városába, ahol több tucat civil holttestét találták meg, miután az orosz csapatok hetekig megszállták a területet. „Saját szememmel láttam Buchát, Irpint, Sztojankát a megszállás után. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb újra életre keltsük őket” – mondta Zelenszkij táviratában. Újságíróknak elmondta , kész folytatni a tárgyalásokat Oroszországgal a béke megkötéséről
Hajnal fél 4.Csütörtök hánykor? Délelőttös vagyok.
Szerintük az volt mert törölték a videót az oldalukról. Videóból van fotózva különböző helyszínekről és bőven van még de majd a szakértők eldöntik én többet nem írok semmit erről.a videón semmi releváns, a képeken -ruházat alapján, lehet ,h ugyan az az egy tetem van fotózva.
Amiből még az is lehet, hogy a kéz összekötözésére más képeken látott nylon fólia csúszott fel.
Nem biztos persze, de ez is egy forgatókönyv.
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök április 4-én ellátogatott Buchába, a kijevi régió egyik városába, ahol több tucat civil holttestét találták meg, miután az orosz csapatok hetekig megszállták a területet. „Saját szememmel láttam Buchát, Irpint, Sztojankát a megszállás után. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb újra életre keltsük őket” – mondta Zelenszkij táviratában. Újságíróknak elmondta , kész folytatni a tárgyalásokat Oroszországgal a béke megkötéséről
Csak a szokásos panelek, Mariupolban a legnehezebb a helyzet szurkol a védőknek, napi kapcsolatban vannak velük......Semmi lényeges
Aztán amikor megtalálják őket elföldelve, akkor már orosz népirtás.https://podiji.karpat.in.ua/?p=79386&lang=hu
"Oroszoknak dolgozó ügynököt tartóztattak le Lembergben
Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) munkatársai letartóztattak egy ügynököt Lembergben, aki az oroszoknak dolgozott.
A hírt Makszim Kozickij, a megyei katonai adminisztráció vezetője közölte.
Az információk szerint a férfi korábban a donbászi megszállt területen lakott, majd Nyugat-Ukrajnába költözött, hogy fontos információkat gyűjtsön az ellenségnek.
Makszim Kozickij arra kér mindenkit, hogy aki gyanús személyekre figyel fel a megye területén, azonnal hívja az SZBU forróvonalát..."
Az ukrán védelmi minisztérium szerint az orosz hadvezetés Harkov elfoglalására készül....The War in Ukraine
Map depicting the frontlines of the Russian invasion of Ukraine, as analysed by Black Bird Groupwww.scribblemaps.com
Egész szépen vissza lett foglalva Észak-Ukrajna. A legfontosabb csatatéren győztek az ukránok. Ezzel valószínűleg sikerült megalapozni a nemzeti függetlenségüket. Ezek után Oroszország már nem fogja tudni egész Ukrajnát bekebelezni.
Ami kérdés marad hogy Kelet-Ukrajnában mi lesz a harcok eredménye. Putyin itt már kénytelen valamilyen eredményt felmutatni, ezt a frontvonalat nem engedheti el. Viszont az ukránoknak sem áll érdekükben feladni a hazájukat. Kemény harcok lesznek.
"Nagyon oroszosan érvelsz." Ésszerűen érvelek, ellentétben Veled, és az EU narratívával szemben.Nem. Az EU-ról beszéltem. Ők hozzák a szankciókat.
A tározók töltöttsége nem a statisztika meghamisítása céljából változik.
Nagyon oroszosan érvelsz.
A gázfogyasztás például nem konstans. Befolyásolja a gazdasági teljesítmény, az időjárás, a zöld vagy zöldebb technológiák fejlődése.
Ha egy ország korlátozza a nélkülözhető közösségi gázfogyasztást, akár 10-12 %-al is csökkentheti igényét. Ha ezt az EU megteszi, máris az orosz import harmadára nincs szükség.
A gazdaság lassulása szintén az orosz behozatalt mérsékli.
De valójában pár hónap után Putyin rendszere feladná.
Viszont minél tovább akar háborúzni, annál biztosabb, hogy az EU ki fogja iktatni.
Az orosz gázt.
A döntést Putyin kikényszerítette az EU-ból.
Ezzel gyorsítja fel hazája hanyatlását. Évről évre kevesebb energiahordozót tud eladni.
D
Tudom, az hosszútáv. Az most nem számít Putyinnak.
Régen nem ilyen volt.
Melyik tag írására válaszoltál? Azt megnézted?Magfizikusnak tetszik lenni? Ez az egész egy félrebeszélés. A tag írását olvasgasd el, én arra válaszoltam, és nem kívántam fizika órákba bonyolódni. Remélem megérted, hiszen "atom indítása" volt a vezérszólam, és nem más.