Egyre durvul a Magyar-ukrán helyzet szerintem. Ha így megy az adok kapok, ami szerintem nem véletlen, nem zárom ki egy idő elteltével a katonai összetűzés lehetőségét. Na nem a mi részünkről. Annál Vityának kisebb a faxa...ukrán részről. Akár a konfliktus lezárása után....Magyar parasztosan szólva. "Na akkor most pofázzá magyar...mi vót az a mútkó?" Alapból utálnak minket. Erről írtam egy értekezést pár hete, hogy a több 10-100 ezer követővel rendelkező ukrán videósok-influenszerek milyen állításokat nyomnak rólunk szerteukriban. Pláne ahol nem is tudnak rólunk semmit. Tehát nem Kárpátalján. Borzasztó dezinfó megy a magyarokról h mennyire köcsögök vagyunk velük. Ezt meg ott is megkajálják mint iss a kefehajú csőnacis hülyék (is). Nem fosok, mert alapvetően technikailag kivéreztetett ukrajna lenne. Mondjuk mi sem vagyunk hű de mittomén
De a mi korosztályunk menne. kb most lenne a tarcsikkal együtt 40 k. A határt sztem tartani lehetne. Légierejük úgy sincs. Viszont. Abszolút nem számítok a nato segítségére. Max akkor szólna bele, ha a Tisza, vagy a Duna vonalánál lennének az ukránok. A'la 1919-20 Románok....