Orosz T-72 Csernihivnél.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
foszfor?
Úgy tudom hogy ez termit, ugyanaz mint Szíriában, a foszfor ilyen de nyílván több fajta van, az is lehet hogy régi videó újrahasznosítása, fura a hang.foszfor?
Lehet ez fehér foszfor, bevetése civilek ellen tilos. De ki tudja hová megy ez valójában?foszfor?
Valaki tegye már be az eredeti Peszkov interjút, én nem találom, de egy másik fórumon fent volt, hogy Peszkov valóban mondott ilyent, de az oroszok által elismert veszteségekre értette. Valahogy abban az értelemben, hogy bármennyi is az emberveszteség, az mindig jelentősnek minősül... (Egyfajta irodalmi megfogalmazás volt, nem azt mondta, hogy "ajjajj, holnap már nem marad bevethető erő, megadjuk magunkat"!Putyin szóvivője elismerte: az orosz fegyveres erők jelentős veszteségeket szenvedtek
Forrás: https://kuruc.info/r/4/242054/
Valaki tegye már be az eredeti Peszkov interjút, én nem találom, de egy másik fórumon fent volt, hogy Peszkov valóban mondott ilyent, de az oroszok által elismert veszteségekre értette. Valahogy abban az értelemben, hogy bármennyi is az emberveszteség, az mindig jelentősnek minősül... (Egyfajta irodalmi megfogalmazás volt, nem azt mondta, hogy "ajjajj, holnap már nem marad bevethető erő, megadjuk magunkat"!
Elvileg ez teljes:"We have significant losses of troops, and its a huge tragedy for us"Orosz Hírek
Peszkov: nagyon sok a hamis hír, az orosz hadsereg jelentős veszteségeket szenvedett Vlagyimir Putyin orosz elnök szóvivője szerint nagyon sok hamis információ terjed világszerte az Ukrajnában folyó orosz hadműveletekről. Dmitrij Peszkov a Sky News brit hírtelevíziónak adott csütörtöki...t.me
Tudom-tudom, oroszhírek ide vagy oda, felraktak egy kis részletet az interjúból. A teljes interjút is berakom, ha belefutok.
Valószínűleg a Pentagon és a többi nyugati nagyhatalom nem az ukrán győzelmi jelentéseket tekinti hiteles forrásnak....ugyan miért? Orosz technika már nincs, a felét kilőtték, a felét megszerezték. Ami meg Oo-ban van, abból még a motort is kilopták, szóval a közeljövőben nem megy már erősítés. Az a három megmaradt orosz harceszköz meg úgyis felmorzsolódik az óriási túlerővel szemben. Vagy mégse?
Azthiszem lesz itt nagy csitt-csatt nyugat ukrajnában a lengyel határnál (is), hogy ezek ne jussanak be.
- Az Egyesült Államok Ukrajnának nyújtott biztonsági támogatása a következőket tartalmazza:
- Több mint 1400 Stinger légvédelmi rendszer;
- Több mint 5000 Javelin páncélelhárító rendszer;
- Több mint 7000 egyéb páncélelhárító rendszer;
- Több száz Switchblade taktikai pilóta nélküli légi rendszer;
- Több mint 7000 kézi lőfegyver;
- Több mint 50 000 000 lőszer;
- 45 000 szett páncél és sisak;
- Lézervezérelt rakétarendszerek;
- Puma pilóta nélküli légi rendszerek;
- Négy ellentüzérségi és repülő ellenes légirendszer-követő radar;
- Négy aknavetős radarrendszer;
- Páncélozott, nagy mobilitású többcélú kerekes járművek;
- Éjjellátó eszközök, hőkamera rendszerek és optikák;
- Taktikai biztonságos kommunikációs rendszerek;
- Kereskedelmi műholdkép-szolgáltatások;
- Robbanóanyag-ártalmatlanítási védőfelszerelés;
- Orvosi kellékek elsősegélynyújtó készlettel.
Fact Sheet: U.S. Security Assistance to Ukraine
The security assistance the Biden Administration is providing to Ukraine is enabling critical success on the battlefield against the Russian invading force.www.defense.gov
Szerintem nagyrésze már Ukrajnában van...Ugyanis amikor ezek az információkat nyilvánosságra hozzák (az eddigi tények azt mutatják lásd pl angol Manpads) a harceszközök már Ukrajnában vannak...Azthiszem lesz itt nagy csitt-csatt nyugat ukrajnában a lengyel határnál (is), hogy ezek ne jussanak be.
Azért Joszif Visszarionovics már majdnem megértette velük, amikor a másik bajszos megzavarta...Ez színtiszta náci ideológia amibe Hitler is belebukott és Putler is bele fog.
Igen, erre én is gondoltam. Sőt, valszleg így is van, ezt aláírom.Szerintem nagyrésze már Ukrajnában van...Ugyanis amikor ezek az információkat nyilvánosságra hozzák (az eddigi tények azt mutatják lásd pl angol Manpads) a harceszközök már Ukrajnában vannak...