K
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen. Az orosz hallgatás ezt borítékolta. A General Belgrano óta nem volt ilyen léptékű tengerészeti veszteség.Tegnap az írták, egy orosz fórumon, hogy hiába szól arról a hivatalos propaganda ,hogy a legénységét kimentették és Szevasztopolba szállították. A Moszkva legénységéhez tartozó autók még mindig ott vannak a Szevasztopolba kikötőben.
Na ez a másik érthetetlen dolog, mint ha az ukránokat akarnák itt ott felfegyverezni... Én értem hogy néha elakad - elromlik a technika, de hogy használható állapotban ott hagyják egy akkora részét a támadó csapatok lassan a harcjárműveiknek, amiből ha mi szedegetnénk össze őket itt a szomszéd államok már behugyoznának, az vicc!Gvozgyikás traktorjárat.
Hol javítják majd meg ezeket? Milyen alkatrészekkel?Na ez a másik érthetetlen dolog, mint ha az ukránokat akarnák itt ott felfegyverezni... Én értem hogy néha elakad - elromlik a technika, de hogy használható állapotban ott hagyják egy akkora részét a támadó csapatok lassan a harcjárműveiknek, amiből ha mi szedegetnénk össze őket itt a szomszéd államok már behugyoznának, az vicc!
Távol áll tőlem hogy Ulippoba kapcsoljak, de az Ő szemszögükből nézve, legalább is azoknak a szemüvegén keresztül akik harcolnak, ez így van!Kérlek ne kapcsolj ulippoba, elég már hogy néha Wilson teszi ezt.
Ugyan már, az össz NATO; USA nélkül pont ugyan ezt, vagy még ennyit sem tudna felmutatni. Ugyan úgy kilőhetnék a hajóját, ugyan úgy lennének veszteségek, ugyan úgy alulképzett embereket kellene bevonultatni gyenge felszereléssel, ugyan úgy előszednék az ócskavasat is, ugyan úgy ott kellene hagyni, mert nincs annyi vontató képesség stb. Nehogy azt gondoljuk már, hogy amit látunk az csakis kizárólag mind deklaráltan orosz balfaszság.Dehogynem. Az a max hagyományos képességük, amit látunk. Az oroszok ennyit tudnak, minden más szilovnyik illúzió volt. Innentől helyén kell kezelnünk őket, mert sose volt igazabb a felsővoltás jellemzés!
Fel kell ébredni: Oroszország nem nagyhatalom.
Ha meg mindent szétlőnének, teljesen ignorálnák a civil lakosságot és infrastruktúrát; akkor meg azon menne a sírás. Mert a totális háború ezzel járna.Pontosan!
Eljátszák a NEM HÁBORÚT úgy, hogy közben szenvednek, mert az ukránok meg háborúznak jól láthatóan!
Ilyen hülyeséget én még nem láttam, komolyan mondom! Értem és érthető hogy megpróbálták a Krími forgatókönyvet, aztán mikor az kb. másfél nap múlva látszott, hogy nem jött be, a Grúzt is, de könyörgöm, az is látszik kb. 42 napja hogy ezek NEM JÖTTEK BE!
Benne felejtették magukat egy ilyen félig meddig rendészeti COIN-szerű szar felfogásba úgy, hogy a túloldalon meg az életéért küzd egy 40 milliós ország, a világ nyugati felének a támogatásával, utánpótlásával, s vívja a saját nagy honvédő háborúját kiegészítve "nemzetközi brigádokkal"! S tudja ezt tenni TV és rádió nézéssel, hallgatással, fűtve és világítva, üzemanyagtól nem elvágva! Az orosz strat légierő meg 51 nap után repül egy bosszú bevetést elsőnek, mikor hullámsírban van a Moszkva irányított rakétás cirkálójuk, a Fekete-tengeri zászlóshajó!
Ésszel nekem fel nem fogható!
Csak kérdezem, hogy aki atomhatalom, az szerinted mi? Vagy az orosz atom is kamu?Dehogynem. Az a max hagyományos képességük, amit látunk. Az oroszok ennyit tudnak, minden más szilovnyik illúzió volt. Innentől helyén kell kezelnünk őket, mert sose volt igazabb a felsővoltás jellemzés!
Ne nyomd már a hülyeséget... Mely nagyhatalmak lennének képesek egy hasonló méretű invázió végrehajtására? Továbbá melyik nagyhatalmak lennének képesek 50 napnyi váltakozó sikerű veszteségteljes harcok után támadó hadműveletek megvívására?Dehogynem. Az a max hagyományos képességük, amit látunk. Az oroszok ennyit tudnak, minden más szilovnyik illúzió volt. Innentől helyén kell kezelnünk őket, mert sose volt igazabb a felsővoltás jellemzés!
De az is érdekes,hogy a hülye ruszok a reaktiv kockára rajzolták a kis Z-t,(tehát a kaprok utólag)nehogy véletlenül látszódjonMeg az is érdekes, hogy a lövegcső jelenlegi állásához képes 11óra magasságában miért van ott a nyoma a csőnek? Már ha az annak a nyoma, de annak is lehet vélni.
Egy elkezdte, meg kettő. Aztán látták a neten, hogy ezt mennyire szeretik az emberek, megy a lájk és utánozzák.Hol javítják majd meg ezeket? Milyen alkatrészekkel?
Honnan lesz üzemanyag?
Csak mert pont a fentiekkel egyre kevésbé rendelkezik az AFU.