nem persze,de nem azért mert orosz,hanem mert lassan már úgy nyilatkoztok meg az ukránokról mint valami superman hadseregről .. a forma meg teljesen mást mutat,érdekes ez,mert ha pl ugyanazt a térképet nézzük,te biztos mást látsz rajta mint én .. nekem orosz térfoglalásnak fog tűnni a dolog,neked valószínűleg meg ukrán előrenyomulásnak .. csak ugye Ukrajnában vagyunk nem Oroszországban,most hogy 1/3-ad vagy egyéb nincs jelentősége,felesleges elveszni a számokban,egyelőre az oroszok "hódítanak" teret maguknak nem fordítva,az ukik meg védekeznek ahogy tudnak ,egyre kevesebb sikerrel úgy tűnik.. remélem ezt azért nem vonod kétségbe,szóval lehet itt belemagyarázni a dolgokba bármit,hogy erősek az ukránok,meg fú de gyengék az oroszok,meg odaállt a NATO és majd megmutatják az ukik ,mert úgyis ők fognak győzni .. igen, a remény először a lepényhal meg utoljára,addig ne beszéljünk már ukránok által vizionált győzelemről,amíg az országuk egy tetemes részét a másik uralja/birtokolja/megszállva tartja stb stb ... válassz megfelelő szinonimát .
győzelemnek mondható-e ha a jelenlegi országuk területének jelentős részét elveszítik ? szerintem nem,de mond meg ti hogy gondoljátok,hogy látjátok ezt ?
(eleve a Krím bebukása már egy pofára esés volt az ukiknak,és mivel területet vesztettek ezt se lehet győzelemként felróni,most jön majd Donyeck és Luhanszk,Mariupol se lesz szerintem visszaadva,Herszon (április 27-én szavaznak ha jól tudom,ha függetlenedni akarnak és kérik a felvételüket az OF-ba akkor annak is annyi ,azt is elfelejthetik az ukránok) és Odessza felkészül .. és ki tudja hol a vége,
de mint írtam a reményhal elször .. szóval reménykedni lehet,meg természetesen kell is,én már arra leszek kíváncsi mennyit hagynak meg a jelenlegi Ukrajnából,de hogy eredeti állapotában ahogy ismertük nem marad meg az biztos,szép "győzelem" ,ennyi erővel mi is győztünk .. csak nézőpont kérdése,hiszen hozzánk csatolták Romániát,Szerbiát,Horvátországot,Szlovéniát,Ausztriát,Szlovákiát meg Ukrajnát