Ezek után nem veszem, csak kétértelmű voltál.A rendelkezési állományt, ne vedd szó szerint...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezek után nem veszem, csak kétértelmű voltál.A rendelkezési állományt, ne vedd szó szerint...
Könnyen elfért a csövekben.Ő felügyelte az azovstali bunkerovit?
Az ilyen kifejezés bizony arról szól, még akkor is ha igazad van, és ilyenek."ruszkipatkány" nomen est omen. Tényleg nem a gyűlölködésről szól...
valószínűleg a feszültségkorrózió már elég előre haladott állapotban van...Azokra a kb II világháború idején gyártott lőszerekre?
Azok már nagyobb veszélyt jelentenek azokra akik olyan bolondok,hogy ki akarják lőni őket, mintsem a (az általuk) megcélzott félre.
Nem értem azt a videót.
Ezt a bevonultatok Berlinbe ilyen formában nem kellene erőltetni. Az oroszokkal együtt vonultatok be. Még mindig Lengyel főkormányzóság lenne,ha egyedül vagytok. Amúgy melyik két csatát nyertétek meg,mert nekem nem rémlik?39-ben 5 csatat vivtunk a nemetekkel a szovjet hatbatamadasig. 2-t nyertunk, 3-at veszitettunk. Ami nem rossz arany figyelembe veve, hogy ok dontottek a tamadas idejerol es helyerol is. Es vegul 45-ben bevonultunk Berlinbe. Szoval ha ugy gondolod, hogy annyit erunk majd ellenuk mint a nemetek ellen, akkor nyugodt vagyok. (De epp azt irtam, hogy nem fognak tamadni)
Készül a Dnyeszter menti területekre való erősítés. Lehet, hogy a hajók is oda készülnek már.Mitmivel?
Nincs más. Az orosz légierő a nyolcvanas évek színvonalán áll.Nem értem azt a videót.
Iskadert indítottak két Uragan-ra?
Ez nem pazarlás?
Van nekik,pedig az Angol szakegerek már két hete azt mondták,hogy az oroszok kifogytak az iskanderböl.Nem értem azt a videót.
Iskadert indítottak két Uragan-ra?
Ez nem pazarlás?
Közel sem biztos, hogy iszkander volt.Nincs más. Az orosz légierő a nyolcvanas évek színvonalán áll.
Kb. annyira mint az ukránok a helikopterekből!Van nekik,pedig az Angol szakegerek már két hete azt mondták,hogy az oroszok kifogytak az iskanderböl.
Szibériában nincs teve,viszont cudar hideg tud lenni.Elfogták a marokkói zsoldost, aki az ukrán tengerészgyalogságnál szolgált. Brahim Sadun.
...Amikor 12 évesen apád ruhájában indulsz airsoftozni....
Nem volt egy rendőr se a környéken Du. 3/4 6-kor? Kisinyovban (igaz az a másik oldal) annak idején, kb. minden harmadik villanyoszlopnál állt egy rendőr.Komoly, az utolsónál volt kis gázrásegítés is ))
Csakis friss csapatokkal...Készül a Dnyeszter menti területekre való erősítés. Lehet, hogy a hajók is oda készülnek már.
A világon mindenhol erről szólnak a komment szekciók. Lehet rajta bosszankodni,lehet rajta röhögni. Semmi gond érezd magad jól közöttünk.Hat pedig sok gyulolkodo kommentet kaptam itt. Szo szerint. Mondjuk lehet a moderatorok toroltek egy reszet. Egyebkent epp arra akartam celozni, hogy nem tudhatod, hogy ki ir a neten, csak azert mert lengyelul ir konnyen lehet ukran, pillanatok alatt megtanuljak a nyelvet. Viszont az eletben a kiejtesuk az nagyon oroszos. Nemreg beszeltem eggyel, annyira viccesen orosz akcentusa volt, hogy majdnem megkerdeztem tole, hogy orosz menekult-e, de inkabb visszafogtam magam, nem akartam bunko lenni. Es persze a lengyelek kozott is vannak hulyek, tanulatlanok, de azert ahogy nezem a netet jobbara inkabb trollok irnak mindket orszagban egymas ellen, csak Lengyelorszagban talan nem annyira mint ezen a forumon.
A 2 lépéses dolgok logikai összefüggései nem elfogadottak a fórumozók egy része által.Igen es a szlovakok meg a romanok titeket. Erted mar? Megis orommel venned a szlovakok segitseget egy romania elleni harchoz, nem? Foleg ha meg szlovakia is meggyengulne benne, es utana benyujthatnad neki a szamlat?
Miért van olyan érzésem, hogy a nicneved kapcsolódik egy nagy nevű mucsali gyártó horgaszmárkához....Az -a valósággal összevetve- több mint pikáns lenne
Vagy már ott sincsenek. A volt kollégám Moldovában él és elég közel van a tűzhöz. Ő mesélte, hogy a Dnyesztermenti Közt. gyakorlatilag fegyvereladásból tartja fenn magát.valószínűleg a feszültségkorrózió már elég előre haladott állapotban van...
Igen, de nyilvan nem kell elnezest kernunk azert, mert az oroszok kozben atalltak a nemet-ellenes oldalra, ugye? Persze ha nem tamadtak volan hatba minket mint a nemetek szovetsegesei, akkor logikusan hamarabb ertuk volna el Berlint. Ugyanakkor forditva is igaz, ha nem allnak at, akkor meg tovabb tartott volna mire elerjuk Berlint, akkor lehet az amerikaiak ertek volna el elobb, ki tudhatja mar?Ezt a bevonultatok Berlinbe ilyen formában nem kellene erőltetni. Az oroszokkal együtt vonultatok be. Még mindig Lengyel főkormányzóság lenne,ha egyedül vagytok. Amúgy melyik két csatát nyertétek meg,mert nekem nem rémlik?