Igen rá gondoltam.Mármint az Orosz?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen rá gondoltam.Mármint az Orosz?
Hüpp, hüpp, a cúúúnya Putyin.Lehet hogy nem segítette a fejlődésüket a Putyin által indított háború sem.
akkor a tengerészgyalogságnak sem telik egyforma felszerelésreAzért azon felröhögtem, hogy megszólítja az ellenséget: Dujuszpíkinglis? Parlefransze? Bonzsúrmösziő!
17 éves korában leszerződik 8-10évre,aztán leszerel. Veterán nem azt jelenti, hogy "nyugdijas".Vezerán, Kb. 28 nak tűnik, hanyas szorzóval mennek a szolgálati évek arra?
Szerintem nem tengerészgyalogosok. Valami speciálisabb alakulat lehet az arctakarásból is kiindulva.akkor a tengerészgyalogságnak sem telik egyforma felszerelésre![]()
Magadra vetted?Hüpp, hüpp, a cúúúnya Putyin.
Csóri ukránok az oligarcháik miatt szopnak bő 30 éve. A GDP-jük a lengyel harmada, de a leggazdagabb lengyel kifutófiú lehetett volna a gazdagabb ukrán oligarcháknál. Egy huszadrangú expolitikus felesége több készpénzzel menekült Magyarországra, mint amit az alsóausztriai Marchegg városa kapott az EUtól egy komplett kastélyfelújításra meg biciklishídra. Az ő bőröndjeibe is Putyin dugdosta a lóvét?
Én nem látok semmilyen gyűlölet-propagandát Lengyelország ellen sem ezen az oldalon, sem az állami kommunikációban.A tobbieknek viszont: De az dobbenetes, hogy a Magyar allam ilyen szintu gyulolet-propagandat engedelyez ezen a honlapon Lengyelorszag ellen. Korabban ugy gondoltam, hogy nem igaz, tulzo, hogy a magyar kormany az oroszok babja lenne, azt gondoltam, hogy Magyarorszag csak a sajat (jol vagy rosszul felmert) erdeket nezi. De az alatt a rovid ido alatt amiota regisztraltam itt, siekerult meggyoznotok, hogy a magyar kormanynak komolyan celja a lengyel allam elleni gyuloletkeltes, hiszen ez a honlap semmilyen mas esetben nem mukodhetne. Azt nem tudom hogy miert, talan egyfajta nyomasgyakorlas az online haborus terben, vagy remel erte valamit az EU-tol vagy az oroszoktol, ha a jelenlegi generacioban felszamolja a lengyelbaratsag gondolatat, nem tudom. Talan sose fogom megerteni, csak sajnalom, hogy majdnem 1000 ev alatt pont az en generaciom eli meg azt, hogy ugy tunik egymas ellen fogunk harcolni a kovetkezo europai haboruban, ami ugy tunik kozel van mar. Csak tudnam mit igert a kormanyotoknak ezert az EU vagy az oroszok. Valoszinuleg sosem fogom megtudni.
Ertem, hogy az ezen a honlapon (ami tudtommal az egyetlen hadi temaju hiroldal Magyarorszagon, tehat kiemelt fontossagu a kiberterben) megjeleno Lengyelorszag elleni uszitas nem az atlagos magyar emberek velemenye, hanem csak a kormanyotok lepese, de valtoztatni rajta en biztos nem tudok, szoval nem is szanom ezentul erre a szabadidomet. Viszlat.
Amerika pontosan tudja miert harcolnak az ukranok. Tudja, es ki is hasznalja. Ettol jobb felallas nem kell nekik ha a "ruszkik" olik egymast.Ennél egyoldalúbban nem is láthatnád a dolgot. Hiába vannak nyugati fegyvereik az ukránoknak, nem harcolnának Amerikáért. Hanem harc nélkül feladnák mint az afgánok. Az ukránok saját magukért harcolnak és tudják ők pontosan hogy milyen a kreml uralma alatt élni. A putyini politika pedig gyakorlatilag megteremtette az ukrán nemzetet.
egy fejlett ország -és RU elvileg az- fegyveres erői azért nem úgy néznek ki, mint egy szabadcsapatSzerintem nem tengerészgyalogosok. Valami speciálisabb alakulat lehet az arctakarásból is kiindulva.
(Bár ez a full egyformaság mániát ált. nem értem. Jól néz ki parádén, de egy csomó mindenben eltérhetnek az emberek igényei a valós gyakorlatban. Mindenre és mindenkinek jó, meg úgy sincs. Nem divatbemutató egy háború.)
Na Roni, ehhez mit szolsz? Az a xar ruszki technika az oka ennek...
Végre maszkban! Az elején is írtam, hogy undorító hely harcolni.Azért azon felröhögtem, hogy megszólítja az ellenséget: Dujuszpíkinglis? Parlefransze? Bonzsúrmösziő!
Részvétem Sir HigginsnekAz angliai hatóságok megerősítették egy brit zsoldos halálát Ukrajnában.
https://vk.com/wall-123538639_2502129
orosz propaganda ,az nem lehetséges hogy az ukránok megadják magukat !!! Szerintem vagy a Bolsoj Balett művészei vagy statiszták valami csehszlovák gyurmafilmből !Na Roni, ehhez mit szolsz? Az a xar ruszki technika az oka ennek...
Az egy fiatalkori képe lehet:Vezerán, Kb. 28 nak tűnik, hanyas szorzóval mennek a szolgálati évek arra?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..