A tobbieknek viszont: De az dobbenetes, hogy a Magyar allam ilyen szintu gyulolet-propagandat engedelyez ezen a honlapon Lengyelorszag ellen. Korabban ugy gondoltam, hogy nem igaz, tulzo, hogy a magyar kormany az oroszok babja lenne, azt gondoltam, hogy Magyarorszag csak a sajat (jol vagy rosszul felmert) erdeket nezi. De az alatt a rovid ido alatt amiota regisztraltam itt, siekerult meggyoznotok, hogy a magyar kormanynak komolyan celja a lengyel allam elleni gyuloletkeltes, hiszen ez a honlap semmilyen mas esetben nem mukodhetne. Azt nem tudom hogy miert, talan egyfajta nyomasgyakorlas az online haborus terben, vagy remel erte valamit az EU-tol vagy az oroszoktol, ha a jelenlegi generacioban felszamolja a lengyelbaratsag gondolatat, nem tudom. Talan sose fogom megerteni, csak sajnalom, hogy majdnem 1000 ev alatt pont az en generaciom eli meg azt, hogy ugy tunik egymas ellen fogunk harcolni a kovetkezo europai haboruban, ami ugy tunik kozel van mar. Csak tudnam mit igert a kormanyotoknak ezert az EU vagy az oroszok. Valoszinuleg sosem fogom megtudni.
Ertem, hogy az ezen a honlapon (ami tudtommal az egyetlen hadi temaju hiroldal Magyarorszagon, tehat kiemelt fontossagu a kiberterben) megjeleno Lengyelorszag elleni uszitas nem az atlagos magyar emberek velemenye, hanem csak a kormanyotok lepese, de valtoztatni rajta en biztos nem tudok, szoval nem is szanom ezentul erre a szabadidomet. Viszlat.