Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A krímen kívüli terület amiről beszél az még nincs a szárazföldön. Az elaknásítás rész meg a hozzászólások ismét bebizonyították, hogy nem akkora ötlet 444-et olvasni / idézni.
Orosz részről pedig még mindig nem láttam nehézfegyverzetet, csak a helikopterek tudnának rendet vágni az ukrán tankok között!
Drone view video of Russians occupiers of Crimea preparing for a high intensity large scale war
http://www.youtube.com/watch?v=BRC8sc0XEBY
Régóta nem szóltam a fórumba a témákhoz de most megteszem.Olvasom,hogy eléggé el térőek a vélemények az Ukrán helyzettel kapcsolatosan.Tény,hogy korrupt szegény ország és a nép most valamit megpróbál tenni ez ellen vagy is a változásért.Az Oroszok a nacionalista fasiszta ténykedésre hivatkozva avatkozik be.De tőrvényesen teszi? Mert szerintem nem.Nekem se szimpi a símaszkos masírozó nacionalista egyének,akik felgyújtják a Vereckei emlékművet.De az Ukrán nacionalizmus természetes folyamat amit a rossz ország vezetés alakított ki,és a fiatalok radikalízállásához vezetett.Ne feledjétek nálunk is van ilyen folyamat!!!!!!!!!!!!!!!! Oroszok hazudozása,és a világ hülyének nézése a legrosszabb szovjet időket idézi elő.Nem vagyok háború párti de nem bánnám ha az Ukrán hadsereg be menne a Krimbe és picsán verné az azonosító nélküli félkatonai csapatokat,hiszen hivatalosan nem orosz katonák! Mi jogon foglalnak el Ukrán laktanyákat és veszik el a katonák fegyvereit,ha nincs is háború, és nem katonák. Állítólag csak Krimi önvédelmi erő, tehát szeparatisták,lázadók, akik ellen minden joga meg lenne Ukrajnának hogy rendet csináljon. Persze tudjuk hogy ez nem így van de legalább ki ugrana a palackból az Orosz szellem............... Mit tenne az Orosz ha az Ukrán be hívna Nato csapatokat erősítésül? Putyin be húzná a farkát mert ő se kockáztatna meg egy háborút, és akkor majd lehet tárgyalni,és persze Ukrajna minden képen bukná a Krimet! De Putyin elvtárs látja a nyugati bénázást és ezért hülyére veszi a világot.
http://hvg.hu/vilag/20140309_Az_ukrajnai_magyar_part_betiltasat_kovete