laiki mondta:
Elnézve ezt a kamion oszlopot felmerült bennem, hogy mi van, ha kifogy a nafta. Beállnak egy benzinkútra, hogy csókolom, 50 ezer litert kérnénk? A sofőröknek meg be van kötve a katéter? Ezek mindent csak egyidőben csinálhatnak, mert ha mindegyik akkor állna meg, amikor szükségét érzi, akkor a 3 km-es menetoszlop szétrázódna 300 km-esre.
Megiszod a kis vizedet,aztán belepisisz a flakonba. Gondolom 4 kézbe mennek. De mindenképpen xar dolog,pláne vezetni konvojban.
99-ben volt részem egy hasonlóban Tata-Csornapuszta közt. Reggel 7 kor indultunk este 6-7 körül értünk oda. Végig 30-al. Megállás nélkül. Egy rádiós Gaz-66-ban utaztam, előttem 20cm-el az R-123-asok,ki nem látsz,ha fékeznek koppan a fej. Viszont szerencsénk volt mert a kajaellátmány konzervek hozzánk kerültek, igaz a kenyér nem, meg a víz sem. De a sofőrök nem ettek,nem ittak. A sok zötykölődéstől már 10km után pisilnie kell az embernek. De nem tud mert nincs hova. Szerencsére volt annyi eszem hogy reggel vettem egy üveg üdítőt reggel a kantinban.