Nincs semmi mellébeszélés csak olvasd vissza ez ügyben a hozzászólásaidat...
Öregem te az érveléstechnika állatorvosi lova vagy, hogy szándékosan csinálod, vagy tényleg valami mentális rendellenességed van az kérdés.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nincs semmi mellébeszélés csak olvasd vissza ez ügyben a hozzászólásaidat...
Milyen ügyben? Próbálj már meg értelmesen kommunikálni. Bár az előfordulhat,hogy lehetetlent kérek.Nincs semmi mellébeszélés csak olvasd vissza ez ügyben a hozzászólásaidat...
Agyhalál kategória,amit ez a szerencsétlen művel. Szinte mindenki mulat rajta,de valami görcsös kényszer hajtja.Hiába akarod elintézni ezzel, nincs neki szóló hozzászólás ezzel a kifejezéssel, tehát senki nem tudhatja mire hivatkozol. Csak jelezném ismét, miként tolod a bullshitet.
Utóbbi.Öregem te az érveléstechnika állatorvosi lova vagy, hogy szándékosan csinálod, vagy tényleg valami mentális rendellenességed van az kérdés.
remélem málháztak hozzá pár Szazsenyec gránátot isKorszerűsített változatát nevezik MALAKA-nak (2S7M) a viki szerint. https://en.wikipedia.org/wiki/2S7_Pion
@beta , A megoldást nem is olyan régen írtam. Nem csak egy fajta orosz kőolaj van (!!). Házi feladat: majd nézd meg hány orosz olaj fajta (legalább a 6 fő fajtát) dönget jelenleg masszívan $100 hordónkénti ár felett ...
Akkor még a kiscsiliárd féle muszka 'Blend' -ekről nem is beszélve amiknek a piaca most úgy pörög, mint egy ringlispíl ...
Azt is írtam, hogy a mi diszkontáras csöves muszka olajunkból azért túl sok következtetést ne vonj le (a teljes orosz olajexportra vonatkozóan). Ez nekünk jó áras meg jó minőségű. Azért mondjuk az Ural $80 feletti ára se sz@r ár muszka szempontból ...
Így már ki fog jönni a matek, hogy miért szedi meg magát az orosz ...
Az a probléma, hogy ha valaki rávilágít,vagy utána megy a dezinfonak akkor egy szarlavina indul el amit egyben törölni kell, és olybá tűnik mintha minden résztvevő hibás lenne benne. Így az a választás marad, hogy vagy szó nélkül hagyjuk a non-stop agymosást vagy etetjük a trollt. Ignorra lehet tenni, aminek megint az a következménye, hogy az olvasók 90%a csak őt látja.Utóbbi.
Elképesztő arrogancia, nem akarnak területet feladni.
Kinai pickuppal nyomja a nagy ojropa orientalt ugy latom...Az a Porosenko-féle magyarázat, hogy a NATO parlamenti ülésére ment Vilniusba. Nagyon fontos lehetett, mert az ellentétes irányú sávban igyekezett átjutni. A legfrissebb hírek szerint második kísérletre se engedték át. Porosenkót még decemberben helyezték vád alá "hazaárulás" vádjával, mert a DNR-rel üzletelt szénügyben (miközben ő indította el az ATO-t) - a klasszikus "egymást tépik szét a patkányok a süllyedő hajón" história. Az útlevelét ugyanakkor visszakapta, tehát bármi lehet a színfalak mögött, amit nem kötnek az orrunkra.
A Banderomobilt mindenesetre otthonhagyta.
Az igazi belgak a bevandorlok."és mi belgák hova álljunk?"
Belgák
Belgiumban a szétválás mellett döntenek, de hogy könnyű legyen a népességet szétválasztani, azt mondják:
- A flamandok jobbra, a vallonok balra álljanak.
Az öreg Kohn bácsi felteszi a kezét:
- És az igazi belgák hova álljanak?
Pedánsan?
Nagyon jok az irasaid, gondolataid, mintha a sajatjaim volnanak. Viszont fogalmazni klasszisokkal jobban tudsz nalam.Valószínűleg amúgy az is hozzátartozhat ehhez, hogy írásban van idő korrigálni, újraírni az adott részt, interjúnál viszont viszonylag kötött időkeretben kell operálni. Nekem pl egy ilyen szokásos összefoglaló megírása olyan 5-7 óra (mondjuk utóbbiban az is benne van, hogy felpakolom a honlapra, amely esettől függően fél-3/4 óra), és hiába vannak már meg a bevált formuláim, azért néha csak elakadok. Szokta is Stier mondani, hogy az adott rövidebb időkeretben nem tud úgy kibontakozni, mint mondjuk egy Ultrahang vagy hasonló interjúban, ahol engedik úgymond beszélni.
De igen, azt én is észrevettem, hogy többször kicsit gombolyagra sikerül a mondanivalója. Meg hát kimaradt nekik nagyjából 4 év, amikor sehova se hívták meg és vszeg rutint is kell szereznie. Igaz személyesen az interjúkat annyira nem szoktam nézni, mert úgyis előtte meg alapvetően naponta telefonon leegyeztetjük, hogy adott témában ki-mit-hogyan gondol és mindig nagyjából ugyanarra jutunk, így kölcsönösen segítjük egymást. Szoktam is látni vagy hallani, hogy na ezt én mondtam, na ezt is Meg hát telefonban teljesen más, azért ott mindketten elengedjük magunkat és a bizonyos nem épp másfele szalonképes kifejezésekre vontkozó korlátok nem érintenek minket De legjobb kétségtelen vele, mikor leülünk sörözni és beindul a sztorizgatás. Amikor először találkoztunk előben úgy be is rúgtunk mindketten, mint az albán szamár
Amúgy már kicsit várom is, hogy engem mikor kérnek majd fel egy ilyen interjúra, aztán lehessen nyugger kollégát a mesterhez hasonlítani
Befogom másolni neked azt a hozzászólásomat csak nem ebbe a topikba.Agyhalál kategória,amit ez a szerencsétlen művel. Szinte mindenki mulat rajta,de valami görcsös kényszer hajtja.
Olyan mint egy vicc: Egy szőke nő vezeti az EU-t.És ezektől az inkompetens lúzerektől függ fél milliárd ember élete Európában. Agyrém!!