W
Wilson
Guest
A Binden nyilatkozat nagy valószínűséggel arra utal,hogy az ukrik nem fognak ATACAMS rakétát kapni az MLRS-hez.De az ukik a németektől nem kapnak MRLS-t! Sőt ahogy olvasom mostmár az USA-tól sem!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Binden nyilatkozat nagy valószínűséggel arra utal,hogy az ukrik nem fognak ATACAMS rakétát kapni az MLRS-hez.De az ukik a németektől nem kapnak MRLS-t! Sőt ahogy olvasom mostmár az USA-tól sem!
Azt hittem, ezek környezetvédők. Nem a vezeték a legkörnyezetbarátabb? Asszem, innentől a vezeték helyett hajóval szállított olajból egy csepp is az óceánba jut, ezeken, a gazdáikon, meg a szankciófetisisztákon verném el.Hány hordó olaj fér be a barátság olajvezetékbe, és hány az Adolf Fényessége nevű német hajóba?
A Kossuth-téren felállított olajoshordókkal tiltakoztak az ellen, hogy Magyarország megvétózza az EU-s olajembargót
A parlament elé állított fekete olajoshordókkal tiltakozik a Greenpeace az ellen, hogy Magyarország vétózza az Oroszországgal szembeni olajembargót – derül ki a szervezet Facebook-oldalán közzéte...www.vadhajtasok.hu
Volt még egy cikk ezzel kapcsolatban, hogy az oroszok üdvözölték ezt a döntést és így nem kerül sor a döntéshozók elleni csapásokra, kiemelve, hogy nem kijevre gondolnak...Ez csak azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel az ukrik nem kapnak az MLRS-z ATACAMS 300 km hatótávolságú rakétát de az ez alatti hatótávolságú különösen az irányított rakétákkal eléggé oda tudnak csapni az oroszoknak az ukrik...
Az az igazság, hogy szerintem az amcsiknak nem volt elég az ukránok szava azzal kapcsolatban, hogy nem fogják az ATACAMS-l megrakétázni mondjuk Rostovot ha már birtokukban lesz a rakéta.Volt még egy cikk ezzel kapcsolatban, hogy az oroszok üdvözölték ezt a döntést és így nem kerül sor a döntéshozók elleni csapásokra, kiemelve, hogy nem kijevre gondolnak...
pedig mennyivel színvonalasabb írások vannak rajta mint a te hülye "fát vágok az erdőmben, ha jön a tél" kommentjeid !Szoktam olvasni a "Moszkvater" nevu (szenny) oldalt, de 10 cikkbol 9 cikk az oroszok, illetve a szovjetek iranyaban csusztat. Erosen elfogultak vagytok. Amit irtok, max. Putykonak megfelelo, de a tortenelmi tenyeknek nem... Tomeny dezinfo a muvetek... Azert irtam ezt le, hogy tudd.... Van mas velemeny az oroszok nagasztalasan kivul. Gyomorforgato, amit ott csinaltok...
Az éremnek két oldala van. A kisebbik rossz néha a jobb. Az oroszok látszólag Kína és India "támogatása" nélkül támadták meg Ukrajnát, de ha figyelmesen megnézed az kapcsolatok intenzitását és a politikai látogatásokat az országok között február előtt (majd a háború alatt is), máris van némi kétely.Értem én hogy egy nagy nyugatellenes világkoalícióra vágytok, de miért lenne ilyen? Azért mert az oroszok megtámadták Ukrajnát? Attól nem lesz nyugatellenes India, nem fognak megszűnni a konfliktusaik Kínával.
Szeretnél egy erőszakos hatalmi átrendeződést? Szeretnél belehalni? Mert nem valószínű hogy túléled még ha sikerül is.Szerintem az ukránok és Amerika szarvát kell letörni, véget vetni az ukrán bábállamnak és felosztani, valamint véget vetni az USA világuralmi terveinek
Tévedsz Wilson és ide írásban is írd le, hogy tévedtél.Nézd meg jobban nem a 0 közép pont hanem a legbelső vonal segít a számozás...
Eloszor deruljon ki egyaltalan kapnak-e, aztan az, hogy milyen raketakat kapnak hozza. Az utan lehet majd lelkendezni, orvendezni, vagy sirni, DE csak azutan, addig teljesen folosleges.Ez csak azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel az ukrik nem kapnak az MLRS-z ATACAMS 300 km hatótávolságú rakétát de az ez alatti hatótávolságú különösen az irányított rakétákkal eléggé oda tudnak csapni az oroszoknak az ukrik...
na akkor ez mar 6x18 db. Emberek, elobb olvassatok, aztan rakjatok be hirt, legyetek szivesek.Újabb ajándékcsomag az ukránoknak:
Inkább az mint éhesen és fázva hallgatni a faszfejek lelkesítő szózatait.Szeretnél egy erőszakos hatalmi átrendeződést? Szeretnél belehalni? Mert nem valószínű hogy túléled még ha sikerül is.
Egyébként tud kazettás harci résszel aknamezöt telepíteniMindig tanúl valami újat az ember! Az M270 MRLS aknákat tud lerakni! Ti tudtátok?
Lol!Hogy végre elérhessék azt a magaslatot, ahonnan cseppfolyósra dagadt lilahajú frusztrációtömegek operáltatják át magukat 'egészségesre' majd vezetnek be dörgedelmes szankciókat aminek a hatásait a saját népüknek kell viselniük. Hát igen, nehéz fejlődési út, nem hiszem, hogy bejárják.
Csak idő kérdése mikor jelentik be őket.Eloszor deruljon ki egyaltalan kapnak-e, aztan az, hogy milyen raketakat kapnak hozza. Az utan lehet majd lelkendezni, orvendezni, vagy sirni, DE csak azutan, addig teljesen folosleges.
Mas: megjelent mar a fronton a T-62? Van valami kepi anyag, bizonyitek?
Április 4. óta csak szenved. Szerintem, felejtsd el.Srácok, ezt a Ladagrant a hülye vigyoron kívül tud mást is? Még soha nem szólt hozzá semmimhez, csak dobálja a smájlikat
A hülyeség és a visszahatásai példátlanok, kell is az összefogás, mert ha sokan mondjátok akkor nem lesz 720 a gázolaj literje. Ja de.Lol!
A transzi-rendevényeken kívül itt sincsenek transzi-tömegek.
Százezres városban lakom... tíz év alatt hármat láttam kb...
Attól félünk, amit nem ismerünk...
Fiatalon Pesten éltem évekig... itt sem kezdeményeznek a buzik gyakrabban "flörtjátékot", mint ott anno.
"...ezetnek be dörgedelmes szankciókat..."
Ez bizony a gazdasági háború része a dolognak... az ellenség ezesetben Nagyoroszország összefogásunk példátlan.