Nem Meszike, nekem nincs fogalmam arról, hogy hányan haltak meg a NATO bombázások alatt. Nincs fogalmam a háborúról, csak könyvekben olvastam, de legalább könyvet olvasni tudok... Fogalmam sincs a szerb-albán összecsapásokról, fogalmam sincs a harcról. Ellentétben veled, aki valószínűleg a saját bőrödön érezted, hogy milyen az, amikor csípi a vér a szemedet, de a legszarabb, hogy az nem is a te véred. És biztosan emlékszel, hogy milyen az erdőben tűzérségi tüzcsapást kapni, és milyen kibaszottul keserű a tud lenni a folyamatos lőposzag. Szóval megkövetlek, én csak belepofázok itt a te tapasztalataidba.Ne játszd meg magad! Ha neked cseppet is számítana az emberélet akkor elleneznéd azt is amit most az oroszok csinálnak. Nem számít neked az emberélet, vagyis csak akkor amikor politikai hasznot remélsz belőle.
Van fogalmad hányan haltak meg Szerbia nato bombázásában? Van fogalmad hányan az oroszok ukrajnai "különleges hadműveletében"? Jugoszlávia egy lőporos hordó volt. Szerinted mi lett volna ha nincs nato közbeavatkozás? Szerinted jobb lett volna egy totális albán szerb háború potenciálisan jóval több áldozattal?
Hisztizhetsz, de a nato beavatkozás egy jóval több áldozattal járó konfliktust előzött meg és békét teremtett. Lehet utálni Amerikát meg a nyugatot, de pont e miatt nem kéne.
Más. "Politikai hasznot remélek belőle"? Tudod te miről beszélsz? Egyféle embertípust tudtam egész életemben szívből utálni: az a politikus. Ja, és a konyhából kiszaladó, okoskodó konyhatündér...
Igazad van, ellenezhetném amit az oroszok csinálnak, de nem teszem. Nem teszem, mert az ellenzést én 2014-ben kezdtem, amikor a Donbasszban először lőttek és bombáztak lakótelepeket a kapor "hőseid" és amikor a te "békeszereteted" sehol nem volt. Na ezért tisztán sunyi képmutatás amit itt leversz, ráadásul a guglizott tudásoddal próbálod alátámasztani a hülyeségeidet...