Nem Meszike, nekem nincs fogalmam arról, hogy hányan haltak meg a NATO bombázások alatt. Nincs fogalmam a háborúról, csak könyvekben olvastam, de legalább könyvet olvasni tudok...Fogalmam sincs a szerb-albán összecsapásokról, fogalmam sincs a harcról. Ellentétben veled, aki valószínűleg a saját bőrödön érezted, hogy milyen az, amikor csípi a vér a szemedet, de a legszarabb, hogy az nem is a te véred. És biztosan emlékszel, hogy milyen az erdőben tűzérségi tüzcsapást kapni, és milyen kibaszottul keserű a tud lenni a folyamatos lőposzag. Szóval megkövetlek, én csak belepofázok itt a te tapasztalataidba.
Más. "Politikai hasznot remélek belőle"? Tudod te miről beszélsz? Egyféle embertípust tudtam egész életemben szívből utálni: az a politikus. Ja, és a konyhából kiszaladó, okoskodó konyhatündér...
Igazad van, ellenezhetném amit az oroszok csinálnak, de nem teszem. Nem teszem, mert az ellenzést én 2014-ben kezdtem, amikor a Donbasszban először lőttek és bombáztak lakótelepeket a kapor "hőseid" és amikor a te "békeszereteted" sehol nem volt. Na ezért tisztán sunyi képmutatás amit itt leversz, ráadásul a guglizott tudásoddal próbálod alátámasztani a hülyeségeidet...
Azért zseniális ez az ukrán topik!

Eddig sikerült benne megélnem, hogy a nagykörúti rezervátumon belülről kioktassanak itt:
1. Egykori orosz állampolgárokat az orosz viszonyokról
2. Információs technológiában utazó szakembereket informatikából
3. Akítv katonákat a fegyverfogás mikéntjéről
4. Volt idegenlégiósokat harcászatból
5. Délszláv háborús veteránokat a Délszláv háborúból
Én még kivárom, hogy hova jut el a végére a kedvenc sorozatom

Neked meg sok türelmet kívánok a topikon belüli hadakozáshoz!